Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanaaaaaaaaaaaa

Spoznia mi sie okres- bardzo sie boje...

Polecane posty

😭

Mysle, ze na test jest nieco za wczesnie, bo okres spoznia sie 3 dni:( Maz mnie pociesza, ze bedzie wszystko ok... a ja juz schizuje:(

Gość Paulina. 24
niedawno tez przeżywałam ten horror, ale wyszło na to ze bez powodu :) otrzymałam wsparcie właśnie tu na kaffe, 3 dni spóźnia to starczy na test, będzie wiarygodny, rób test i nie marudź :) QUICK VUE (ok.8zł) i napisz co wyszło....powodzenia trzymam kciuki!

Gość kotka222
test mozna zrobic w dzien spodziewanej miesiaczki i juz jest w 99% wiarygodny, wiec w 3 dniu tym bardziej, lec zrobic test

Chyba zrobie ten test, ale az sie boje...

sory.. ale czy zawsze spóźniający sie okres musi oznaczać ciąże????????? mi się spóźniał nie jeden raz i to jest naturalne czasami. może się spóźnić jak i przyjść wcześnie. czy jeśli mam wcześniej miesiączkę to też musze lecieć po test? albo może od razu stroić pokoik dla dziecka??

Kochalismy sie z mezem. Problem polega na tym, ze on podczas dwoch stosunkow wszedl we mnie bez zabezpieczenia, a prezerwatywe zalozyl pozniej... Niby nie skonczylo sie wytryskiem we mnie, ale wiadomo, ze wczesniej wraz z ejaukulatem wydobywa sie pewna ilosc plemnikow... Troche nas wtedy ponioslo... a teraz bardzo sie boje:(

no to teraz wiemy, że masz problem. trzeba by ło uważać. ale czego się boisz? przecież jesli jesteście małżeństwem to możecie mieć dzieci? głowa do góry!

no niby tak, ale jestem jeszcze dosc mloda- mam 24 lata i chcialabym przed zajsciem w ciaze choc troche popracowac... niedawno skonczylam studia i nie mam wogole doswiadczenia zawodowego... boje sie, ze pozniej nikt nie zechce mnie zatrudnic...:( dlatego wlasnie obawiam sie ciazy:( Wiem, powinnismy bardziej uwazac...:(

dziekuje dziewczyny za wsparcie🌻 zaraz ide do apteki

Gość joojjjjj
napewno niejesteś - przestań schizować!!! a jak masz męża i już 24 lata to by chyba tragedi niebyło... jeszcze się w życiu napracujesz - uwierz mi

jak zrobie test to Wam napisze:)

Hej dziewczyny:) Zrobilam test i wyszedl negatywnie:) Ciesze sie:) Co prawda jeszcze nie dostalam okresu, ale jestem juz spokojniejsza:) Bardzo Wam dziekuje kochane za wsparcie🌻 Maz tez bardzo mnie wspieral i powiedzial, ze nawet jakby test wyszedl pozytywnie, to by sie cieszyl, bo mnie kocha i tak czy tak chce miec ze mna dziecko. Powiedzial, ze fakt- teraz mogloby nam pokzyzowac plany, ale udaloby sie nam z tym poradzic. On jest taki kochany❤️

Dziekuje Anielica🌻