Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamany Marcelio

Moja kobieta mnie ogranicza

Polecane posty

Nie wiem juz co mam robić ,moze wy kobitki z kafe mi pomozecie.... Chodzi o to ze moja kobieta jest chorobliwie o mnie zazdrosna ,ogranicza mnie we wszystkim, nic mi nie wolno. czuje sie jak wiezien ,bardzo ja kocham ale wiem ze dlugo tego nie wytrzymam...co robić? Prosby,rozmowy nie pomagaja .

Gość mnnmmnmnnmmnnn
rzuć ją

U mnie było podobnie to wtedy ja ją zacząłem ograniczac aż samej jej się to nie spodobało więc rozwiązałem problem :)

Gość mysle ze...to jest tak
twoja kobieta cie nie ogranicza tylko ty jestes ograniczony:O....

Gość mnnmmnmnnmmnnn
to bądź jej niewolnikiem. Powodzenia.

Gość Luśka W.
Wytłumacz jej, że sama sobie takim zachowaniem wystawia świadectwo, mianowicie pośrednio informuje Cię, że uważa, że wszędzie możesz spotkać kogoś, kto będzie dla niej stanowił skuteczną konkurencję. Bo jeżeli boi się, że możesz z innymi lepiej spędzać czas to cóż innego myśleć.

Ona chce tym zwrócić twoją uwagę na siebie... może zainteresuj się nią bardziej...pokaż jak bardzo ją kochasz... musisz odzyskać jej zaufanie... rozmowy i prośby nie pomogą, a jeśli ją kochasz to nie zostawiaj jej...Nie poddawaj się...trzymam kciuki:)

Gość upppppppppp
ale co ona właściwie robi?????????/

Gość Monik----a
Zazdrosc jest choroba, ktora mozna leczyc, chociaz nie jest to latwe. Ale - jak przy kazdej chorobie - trzeba miec jej swiadomosc. Ona jest zakompleksiona, ma niskie poczucie wlasnej wartosci. Dlatego cie kontroluje, sprawdza, bo boi sie, ze cos bedziesz robil za jej plecami. Jezeli wytrzymasz z taka osoba, to caly czas bedziesz sie czul jak w wiezieniu. Ja nie wytrzymalam. Ucieklam i zerwalam kontakty. Wspolczuje.

Gość SKACOWANA ASIA
ja pierdziele,to sam zacznij ja ograniczac albo pogadaj z nia jak facet