Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilllaaaa

prawiczek i nie dziewica...= MASAKRA!

Polecane posty

Gość Lilllaaaa

Na wstępie tylko streszcze. Bylam z moim facetem kilka lat temu.Przezylismy ze soba swoj pierwszy raz po czym olał mnie dla innej. Potem dlugo nie mieliśmy kontaktu chyba jakoś 3 lata i sie znow zeszlismy. On w rozmowie powiedzial ze oprócz mnie nadal nie spał z nikim( niewazne czy to prawda czy nie- tak mówił). Ja w ciagu tych 3 lat bylam w dlugim zwiazku i spałam z chlopakiem jak sie mozna domyśleć. Zeszlam sie z tym pierwszym, ale go dosc męczyl fakt, że spałam z innym. Uświadomilam mu, że gdyby mnie wtedy nie zostawil dla innej (z ktora rzekomo nic nie było) to ta sytuacja nie miala by miejsca. I skoro nie moze tego wytrzymac to sie rozstaniemy i tyle. No ale to jakos przełknął i stworzylismy udany związek.[tyle w kwestii streszczenia] Bylismy razem ponad 2 lata. Kochalismy sie starsznie. W planach ślub i kupno własnego M. Swietnie prawda? I nagle dowiaduje sie ze za moimi plecami umawia sie z jakąs. Gdy mu o tym powiedzialam przyznał, że nie moze mnie docenić, nigdy nie dowie sie jaka jestem cenna i co może stracić jeśli nie bedzie miał porówania.( chodzi o sex w głównej mierze). ZAbolalo jak cholera. Odeszłam.I tyle z tego super udanego związku. Cierpia nasze rodziny i ja w głównej mierze. Obiecuje sobie, że nigdy nie związe sie z prawiczkiem. To jest chore. Do prawiczkow- jesli juz na wstepie dowiadujecie sie ze Wasza wybranka ma przeszlosc a Wy nie i Wam to przeszkadza - dajcie jej spokoj. Ja nie puszczalam sie na lewo i prawo- jestem wartosciowa dziewczyna a takim idotyzmem łamiecie komus i serce i życie. Brak słów!

Gość lolololo
dobrze nazwałaś! idiotyzm!

bo miłośc to nie tylko sex... Miłośc to Bociany:P:P:P:P:P:D:D::DD:D:D wtajemniczeni i Ci co mnie znają wiedza o co chodzi:P:P:P

Facetów nie da się zrozumieć. Niedziewica źle bo spała z facetami, dziewica też źle bo może zechce spóbować kiedyś jak to jest przespać się z innym. :O:O Autorko ale pomyśl sobie, że dobrze, że związek rozpadł się na tym etapie związku niż gdyby chciał Cię zdradzić np. po ślubie.

Ale wyjaśnie tą sprawę z bocianami:P jak się kogoś kocha, sypia z nim to sie NIE ZOSTAWIA, trzeba byc swiadomym swych decyzji i brac odpowiedzialnośc z asłowa, a jak zostawił ten koles no cóż - za młody emocjonalnie, zresztą autorka nie lepsza być z kimś 3 lata a potem wracac do kolesia który nagle zrozumiał ze autorka jest ta jedyną - to też śmieszne... Najbarzdiej denerwują mnie ludzie którzy za nic mają uczucia innych, szczególnie tych którzy swoje uczucia lokują w takie "ziółka" ajk autorka i jej pierwszy chłopak... JEŚLI MÓWISZ KOCHASZ TO NIE ZOSTAWIASZ- albo strasz sie jak możesz aby nie zostawić...

Gość lolololo
Vampire :) mam czasem wrazenie ze na tym forum to milosc = seks. nic innego sie nie liczy tylko seks :p właśnie autorko, ciesz sie, że nie pozniej przejrzałaś na oczy...

Gość buahahahehenonohaha
ooglnie to zal autorki

Gość Lilllaaaa
Znam historie faceta ktory związal sie z dziewczyna ktora wczesniej spala z dwoma chlopakami. Z kazdym z nich bylam w zwiazku po 2 lata. Jej obecny prawiczek ona miala 2.Niby zaakceptowal na poczatku. Po dluzszym czasie wzieli slub a po slubie zaczal jej jechac, ze sie nie szanowala( zadne argumenty ze byla w zwiazku , ze nie byly to przelotne znajomosci) nie przynosily rezultatu. Codzinnie jej wyrzucal to jak to ona sie puiszczala i nie szanowala swojego ciała. Doprowadzil swoja zone do próby samobójczej Jelsi chodzi o niego to nie byl prawiczkiem. Przed żona mial tyle panienek ze na placach obu dloni nie da sie zliczyc. Jej wmówil co innego i teraz sie znęca. Faceci są obłudni. Nie wszyscy ale większosc. Rece opadaja!

Gość Lilllaaaa
Z całym szacunkiem dla prawiczkow zdrowych umyslowo:P Jesli bedzie mi dane spotkać na swojej drodze faceta, ktory bedzie idealem ale dowiem sie ze jest prawiczkiem- skreślam z miejsca. Wiadomo, nigdy nie ma sie gwarancji ze ktos kto ma przeszlosc nie zdradzi- ale ja juz przejechalam sie dotkliwie na kims takim. Mam dosc pytan w stylu czy jestem lepszy? co z nim robilas? jaki on byl? duzego mial? a kto ma wiekszego? etc. Nigdy w zyciu! Choćbym miala do konca zycia byc singlem!

Gość
ania1311 (ab13111@wp.pl) Bo na sexie świat stoi Światem rządzi cipka :D :D :D przepraszam.... Różowa ;) Lily🌻 Jesteście razem?

Gość lolololo
dziwne...ja uwazam inaczej :D

Gość lolololo
bo sie nie gada o swojej przeszłosci seksualnej i tyle, uciąc temat. nie wiem po co faceci sie pytaja "jak było?" "a jaki on był?" najgorsze co mozna zrobic..

no tamten co pośubie zaczął jechac swoja zone - to już totalna przesada!!!! Jezu najpierw mówi ze Kocha a potem do takiego stanu doprowadza... ja nie moge ludzie naprawdę są dziwni..

Gość
prawiczek może wymagać dziewictwa to jest normalne Natomiast ten który "zamoczył" to już nie 😭

Kobieca logika... prawiczek - źle. Prawiczek, który już nie jest prawiczkiem - źle. Taki co miał ileśtam partnerek - jeszcze gorzej. ZOstańcie lesbijkami będziecie miały problem z głowy :P

Gość lolololo
złoty, bo sam wtedy nie jestes godny kobiety która trzymała i wierzyła w miłosc i oddanie dziewictwa po slubie :P i te inne tam brednie:)

Gość Lilllaaaa
Nie jestesmy. Odeszlam. Uwazam ze po ponad dwoch latach udanego zwiazku i oddania calej siebie temu facetowi zasluguje na jakis szacunek. Danie mu czasu by sobie pobzykal nie wchodzi w gre( mial 3 lata jak ze mna nie byl, nie moja wina ze siedzial na laurach). Boli jak diabli, bo wybaczylam, zaufalam, zakochalam, oddalam całą siebie i dostalam kopa. Ja wiem ile jestem warta i potrafie sie cenic. Nigdy nie narzekalam na brak powodzenia, ale potrafilam jasno okreslic ze mam kogos i mnie to nie intetresuje. U niego ktos pojawil sie pierwszy raz i juz mnie olał. On sam nie mial odwagi ode mnie odejsc, ale chcial sprobowac innej. Odeszlam i mimo ze boli wiem ze zrobilam dobrze.

Gość faceci to idioci
mają bzika na tle seksu dlatego chcą leczyć swoje kompleksy kosztem partnerki będzie chciał zdradzić to i tak zdradzi, zdradzają Ci którzy muszą szukać potwierdzenia swojej atrakcyjności i męskości

Gość ffggfdf
boże jaka z ciebie glupia szmata. jak mozna sprawadzac wszystko do bycia dziewica czy prawiczkiem. puknij sie w swoj glupi leb ty glupia szmato. a jak amsz szacunke do nowego partnera to nie powinnas mu w ogole debilko mowic z iloma spalas i czy ejstes dziewica, zeby go nie ranic. ale z ciebie tak glupia dziwka ze jak wdiac tego nie rozumiesz.

Gość
Lilllaaaa przykro mi Kochanie ale tacy są faceci :o Dziękuje za zwierzenie. Życzę CI jak najlepiej 🌻 🌻 ale pytałem Lily Allen :)

Gość faceci to idioci
prawda jest taka że człowiek się uczy na błędach...najpierw chce się być fair wobec partnera i nie ukrywa sie swojej seksualnej przeszłości, a dopiero po latach człowik uczy się że gadanie o byłych to błąd, bo potem jest idiotyczna zazdrość, domysły i faceci wpadają w kompleksy które muszą sobie jakoś skompensować i albo zdradzają by nie wyjść na mniej doświadczonych albo wypominają byłych partnerów .... idiotyzm, gdy się skończy 70 lat te idiotyczne zazdrosci o poprzednich partnerów stają się totalnie bez sensu

Tak naprawdę - jak facet by mnie kochał i szanował (z naciskiem na nie zdradzał) - to wszystko jedno - prawik czy nie - bo w sumie jaka to różnica :) Wszystko zależy od tego jaki to człowiek i jakie wartości wyznaje... wszystko w temacie ;) Mało_stanowczy 👄 w same usta :D:D Złoty 👄

Gość glupi prawiczek i kropka
ja pierdole! ZAMknij ta jadaczke juz ty prawiczku wszedzie cie pelno nie tlumacz sie tak ze jestes prawiczkiem i tak skonczysz jak gej! mialam do ciebie ierpliwosc, doradzalam ci ale teraz juz mi nerwy puszczaja lecz sie A NIE PINTOLISZ glupoty!

Gość
faceci to idioci - feministka? Wszystkiemu jest wina, ze ludzie są ateistami co z tego ze się modlą chodzą do kościoła itp...jak nie maja Boga w serduszku ❤️ Jeśli ktoś kocha całym swoim sercem Jezusa to jest gwarant dobrego człowieka. :)

ja nie wiem z kim wy sie wiazecie..moj facet wie tylko,ze nie bylam dziewica i jacys tam byli i jeden na dluzej,koniec,zero pytan,bo i po co...

Hej Ania :classic_cool: Mniam :classic_cool: 😘 z wzajemnościa :) głupi - a co Ty chcesz od prawiczka? Ma swoje problemy jak każdy, z tą różnicą że pisze o nich otwarcie. Ja nie rozumiem jego obaw o przeszłość partnerki, ale dobrze, ze chłopak sobie sam uświadamia taki swój "defekt". Tak na marginesie znacznie mniej nieprzyjemny niż Twoja kultura wypowiedzi :O

Gość
tylko w policzek :o 😭