Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilllaaaa

prawiczek i nie dziewica...= MASAKRA!

Polecane posty

Gość glupi prawiczek i kropka
no dobra wstyd mi ze sie tak unioslam....wiem tzn tak sadze ze fajna z Ciebie osoba ale ile to mozna tak okupywac te tematy o dziewictwie...przeciez to nie istotne jest no dla niektorych tak, ja sie zwiazalam z prawiczkiem i roznicy nie bylo w seksie wogole tylko ze nieraz przy klotni mi cos wypomni, rozumiem ze trudno sie pogodzic ze partner mial zycie seksualne wczesniej no ale przeciez widzialy galy co braly,

Gość ofermm a
ale przecież kryterium nie jest zadna "miłość" tylko "bycie w związku". autorka jak widzimy najpierw "była w związku" z jednym, potem se "pobyła" z następnym, potem znowu z tamtym. o jakiej miłości tu mowa? i nie mówię że ten koleś lepszy ale też i nie gorszy. wart pałac paca a pac pałaca po prostu.

Gość
Aniu 👄 z języczkiem..... :P ;)

acha i bylam w zwiazku wczesniej 3 lata i zarowno ja jak i partner bylismy jeszcze niedoswiadczeni i co nic, normalnie uczylismy sie na sobie i fajnie bylo jeju! bez roznicy moze ten pierwszy raz byl taki niepewny ale potem jak z filmu dla doroslych to zalezy od wyobrazni pary a doswiadczenie przyjdzie samo

Gość
glupi prawiczek i kropka czemu jesteś złośliwy/a?

wypomina wypomina, fakt tez mnie to meczy ale nie mow hop, zobaczymy jak bedziesz mial kogos czy ci nerwy nie puszcza i nie wypomnisz choc raz ale nie ladnie tak robic

Gość Lilllaaaa
ofermm a - "nie se pobyla z tym potem se z tamtym." Gadasz tak jakbym byla z nimi gora po miesiacu a nie przez lata. To byly wazne dlugie zwiazki. No tak ale faceci zawsze obróca na sowja korzysc.

przeciez mowie ze mi glupio i juz nie jestem zlosliwa najgorsze jest gdy osoba sie nad soba uzala no nic tylko puknac w ta lepetyne i juz

to tak trzymaj, moze i dobrze ze jeszcze nie byles w zwiazku powaznym, ten wiek moze duzo zepsuc, a tak za jakis czas bedziesz juz na tyle dojrzaly emocjonalnie i rozsadniejszy i zaczniesz powazne relacje z druga osoba no jeszcze ci tylko wybic tych macho z glowy i juz niczego sobie

Gość ofermm a
to dlaczego nie piszesz:"kochałam jednego, potem drugiego, a potem znowu kochałam tego pierwszego"? bo brzmi idiotycznie, prawda? i większość z ludzi którzy by to zobaczyli by cię po prostu wyśmiała. a jak napiszesz "byłam w związku" to już jest przecież OK. :P wiesz jak ortodoksyjni muzułmanie korzystają z usług prostytutek? ano zawierają "tymczasowe małżeństwa" (wolno im współżyć tylko z żoną). przed numerkiem zawierają małżeństwo a po je unieważniają. wygodne, prawda? tak jak i te twoje "związki".

tego juz nie wiem, jak dziewczyna normalna bedzie to nie bedzie w to wnikac, ja nie wnikalam bo to nie jest najwazniejsze...najgorsze jest to ze jak jest zwiazek prawiczek plus nie dziewica to po dluzym czasie ten prawiczek zaczyna nabierac ochoty do zrobienia tego z kim innym,dla ciekawosci i nie mowcie ze nie bo tak juz jest tylko w tym rzecz ze jeden zaspokaja ciekawosc a inny pozostawia to dla fantazji...

jak poznalam pierwszego chlopaka to on mial 23 lata i byl prawiczkiem a jak poznalam drugiego to mial 24 lata i tez byl prawiczkiem i nigdy w zyciu sie tym nie przejmowalaM, RACZEJ CIESZY MNIE to niz smuci a seks z oboma byl cudowny

poza tym dzieki temu moi partnerzy wielbili moje cialo i byli nim zafascynowani, jeden z nich czyli moj ukochany do dzis tak ma a jak ma juz porownanie z inna to tak nie szanuje i nie docenia kobiecego cialka

Gość ofermm a
"poza tym dzieki temu moi partnerzy" bardzo dobre określenie w pełni oddające istotę tych wszystkich związków jako pewien rodzaj układu biznesowego a nie żadnych sentymentalnych nonsensów.

Gość upuuuuuuuuuuupppppppppppuppppp

Złoty 🖐️ tak, jesteśmy ze sobą :) Kłócimy się niesamowicie ale jednak dobrze nam ze sobą :P

No wiesz może istnieją dziewczyny dla których prawictwo chłopaka to istny fetysz :P:P:P

Gość gość
Prawiczek to mężczyzna który nie sypia z pierwszą lepszą tylko ma zasady i pójdzie do łóżka nie tylko z kobietą która mu się podoba ale z taką która mu się podoba i która kocha i tacy mężczyźni nie zdradzają. Póki kocha nie zdradzi. Taki mężczyzna co brał do łóżka co popadnie zdradzi prędzej czy później bo on nie ma zasad za to duże potrzeby seksualne a miłość do żony to nie jest miłość tylko przywiązanie, sympatia, przyjaźń ale nie miłość.

Gość Łukasz KK
Od kobiety trzeba wymagać tego samego co od siebie. Jeśli kobieta uprawia oral anal petting, sypia z kim popadnie to zasługuje tylko na takiego palanta jak ona. Pewien facet napisał w internecie że jeżeli facet wymaga od kobiety dziewictwa to "jest palantem i ma poglądy jak ze średniowiecza". Sam jest idiotą bo gdyby był mądry to by to uszanował. Prawiczek ma prawo wymagać od kobiety dziewictwa. W Polsce jest bardzo mało dziewic. Lepiej poszukać sobie Ukrainki, Rosjanki, Litwinki albo Białorusinki. One znacznie częściej się szanują.