Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnnn..

Minetka

Polecane posty

Gość Onnnn..

Nie to, że się chwale ale jak wczoraj robiłem żonie minetkę to miała orgazm który trwał ze 2 minuty czy wy też takie miałyście ??

Gość Onnnn..
Mówiła że tchu nie mogła złapać :)

Gość masz ci los...
mi zdarzały się dłuższe i to bardzo...

Gość SmerfZKarinyDlaDebili
co to jest orgazm?

Gość Logo
Niezłą udawaczkę sobie wychodowałeś :D

Gość On.....
Nie udawała, jestem tego pewien :)

Gość hmmmm.......
tez pierwszy raz słyszę o 2 minutowym orgazmie. oj biedny jestes ze kobieta musi udawac orgazmy, zapomniała się i przez dwie minuty stękała.

Gość 15 lat razem
Czas trwania kobiecej rozkoszy obliczono, stosując specjalną aparaturę pomiarową. Tylko jedna pani okazała się rekordzistką; doświadczała rozkoszy przez całe 7 minut. Średnio czas trwania orgazmu wynosi od 30 sekund do 2 minut. Najczęściej te piękne chwile trwają krótko, nie dłużej niż 20-29 sekund; dotyczy to 69 proc. kobiet. Dociekliwi badacze wyodrębniają: # orgazm krótkotrwały, do 20 sekund # orgazm średni, od 20 do 29 sekund # orgazm długotrwały, powyżej 30 sekund Czas trwania orgazmu zależy od kilku czynników. Najdłuższy osiąga się, gdy: # pieszczoty wstępne są bardzo rozbudowane i urozmaicone # mężczyzna jest dla danej kobiety atrakcyjny i budzi jej zaufanie, dostarcza poczucia bezpieczeństwa # kobieta ma charakter introwertyczny; głębiej i dłużej przeżywa doznania zmysłowe # kobieta jest otwarta na seks, namiętna

Gość Onnnnn....
Zgadzam się z powyższą wypowiedzią !!!

Gość gast
Moja partnerka po dłuższej przerwie, ma zawsze kilka następujących jeden po drugim. A tak najwięcej, to miała 21 orgazmów jeden po drugim z przerwami oczywiście. Przerwy były coraz dłuższe, ale generalnie zajęło mi to około 45 - 60 min. Skupiony byłem na pobiciu rekordu, więc na zegarek nie patrzyłem. Minęło od tej pory 5 lat, ale do tej pory wspomina.

Gość k44
ej kurwa juz pare tematów nowych czytałem z podszywaczami i były śmieszne, a teraz co? juz brać sie do roboty! pozdrawiam, kaliber.