Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedepisaccodzinnie

bede mu codziennie wysylac maila

Polecane posty

Gość ale idiotka
związek ? z taką narzucającą się idiotką bez honoru i godnośći ? zrozum jeśli jesteś rozchwiana emocjonalnie (najpierw go rzucasz a teraz znów chcesz się z nim spotykać ) to żaden facet przy zdrowych zmysłach nie bęzie traktował Cię na kandydatkę do związku skoro nawet nie chce się z Tobą przespać to znak że musi mieć Cię nieźle dość

Gość bedepisaccodzinnie
my nie mamy wspolnych znajomych..poza tym facet jest dojrzaly wiec z pewnoscia tego by nie zrobil...bo niby po co..kogo to obchodzi co mu pisze...

Gość ale idiotka
skoro facet ma 32 lata i nie ma żony to też jest idiotą, normalni ludzie w tym wieku są już żonaci i mają dzieci.... ale sobie obiekt westchnień znalazłaś.... a ty co taka zdesperowana jest

Gość bedepisaccodzinnie
ja sie nie narzucam...po prostu popelnilam blad i chce to naprawic..kazdy zasluguje na druga szanse...a przespac sie to chcial ale ja odmowilam...

"skoro facet ma 32 lata i nie ma żony to też jest idiotą, normalni ludzie w tym wieku są już żonaci i mają dzieci...." - Oczywiście nie ma opcji, że jest rozwiedziony albo owdowiał, on musi być idiotą :O

Gość bedepisaccodzinnie
nie ma zony ani dzieci...kawaler do wziecia...wiem ze mu sie podobam....i wiem ze jak mu pokaze ze mi zalezy to moze da mi szanse..a jak nie to trudno;(wkoncu przyjdzie dzien ze powiem koniec..i po prostu znikne

Gość a jesli ma duzo pracy
a nie spotykasz go gdzies

Gość bedepisaccodzinnie
przypadkiem tylko moge go spotkac;) ale wtedy pewnie pomyslalby sobie ze go sledze;)