Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedepisaccodzinnie

bede mu codziennie wysylac maila

Polecane posty

Gość bedepisaccodzinnie

bede mu wiercic dziure dopoki nnie da mi szansy

myślę że go tylko udręczysz i dodatkowo zniechęcisz :) albo i nie - bo w sumie nie wiem o czym piszesz :D

tak zamęcz go, niech wie ze na każdym kroku będziesz TY, a zobaczysz czym ci sie odwdzieczy.../ironia - po co masz kogoś nachodzić, naciskac - wnerwi sie na Ciebie i tyle z tego będzie/

Gość bedepisaccodzinnie
jak mu zalezy to go raczej nie znechece ,udowodnie mu ze mi bardzo zalezy to bedzie musial dac mi szanse,mysle ze warto probowac,do odwaznych kobiet swiat nalezy :)

Gość bedepisaccodzinnie
Vampire ale to nie sa listy w ktorych ja naciskam na spotkanie,pisze o bzdurach o tym co mi sie przytrafilo, jak mi minal dzien itp...czasmi jakis wierszyk mu wysle albo link do piosenki,to sa takie luzne listy

Gość agent spod ciemnej gwiazdy
Nie wiem, nie wiem..a nie lepiej z nim poważnie porozmawiać o uczuciach??

Gość mnnmmnmnnmmnnn
a rób co chcesz. Co nas to obchodzi?!:o

Gość buahahahehenonohaha
hahahah autorko tematu, powiem wprost.. jak nie podobasz mu sie z wygladu to nie masz co probowac!! a jak mu sie podobasz to najlepiej jak mu dasz dupy i po sprawie, omg jakie to zycie jest skaplikowane.

Gość agent spod ciemnej gwiazdy
Też kiedyś podobną metodę było dane mi zobaczyć..powiem Ci,że efekt marny..:))

Gość bedepisaccodzinnie
nie da rady z nim rozmawiac ,trudny ma charakter

\"ale to nie sa listy w ktorych ja naciskam na spotkanie,pisze o bzdurach o tym co mi sie przytrafilo, jak mi minal dzien itp...czasmi jakis wierszyk mu wysle albo link do piosenki,to sa takie luzne listy \" to wlasnie niezle bzdury mu powysylasz :D

Gość bedepisaccodzinnie
zalezalo mu na mnie wiem to i ja sama wszystko popsulam,teraz chce to naprawic .Zobaczymy co z tego bedzie ..pwoedzialam sobie ze nie odpuszcze ..ciekawe na ile mi starczy sil

Gość bedepisaccodzinnie
_Kwiatek no to co mam mu wyslac? mam mu pisac ze go kocham? to dopiero sie zniecheci

nos próbowac mozesz, moze lepsze było by popisaniena gg albo jakes spotkanie.. cóż jesli Ci zalezy an nim to spróbuj;)

Gość bedepisaccodzinnie
na gg mnie zablokowal :)

"zalezalo mu na mnie wiem to i ja sama wszystko popsulam,teraz chce to naprawic" "_Kwiatek no to co mam mu wyslac? mam mu pisac ze go kocham?" zwyczajnie przeproś go a nie wysyłaj głupie dziecinne wierszyki :P a po przeprosinach napisz ze go kochasz...

Gość bedepisaccodzinnie
zadna prowokacja!! jestem kobieta...znam go juz prawie rok...na poczatku on zabiegal a ja mialam w dupie...role sie odwrocily....on ma teraz mnie w dupie a ja latam za nim...juz 4 miesiace! wiem ze nikogo nie ma ...i wiem ze czul cos do mnie ale przez wlasna glupote to stracilam..musze na nowo obudzic w nim te uczucia

Gość bedepisaccodzinnie
_Kwiatek juz go nie raz przepraszalam ,niestety z marnym skutkiem...jeszcze bardziej sie na mnie wkurzyl...

Gość bedepisaccodzinnie
kobiety czesto udaja niedostepne bo chca byc zdobywane...faceci tez tak robia....zreszta wiem po sobie ze jak by mi absolutnie nie zalezalo to bym nic facetowi nie odpisala ...urwalabym kontakt...a on jednak cos tam czasmi napisze..wiec jakas szansa jest

"juz go nie raz przepraszalam ,niestety z marnym skutkiem...jeszcze bardziej sie na mnie wkurzyl..." to źle wróży. "on ma teraz mnie w dupie a ja latam za nim...juz 4 miesiace! " a to potwierdza złe wróżby. nie mozesz sobie dac spokoju i innym sie zainteresowac? :P nie szkoda ci czasu-nikt normalny nie zabiegalby 4 m-ce nie majac widokow na sukces :P

\"Będę mu codziennie wysyłać maila\" - Jednego maila? I miałby się zniechęcić? Uważam dzień za stracony jeśli jest mniej niż 20-30 maili od mojej kobiety... :classic_cool:

Gość bedepisaccodzinnie
nie moge bo on jest ten jedyny...zreszta nic nie strace takim postepowaniem ,moge tylko zyskac...

Gość bedepisaccodzinnie
smerf bujaj sie ok? Mało_stanowczy :) tak jednego na dziendobry

Gość a jesli ma duzo pracy
jest zapracowany i zmeczony, a Ty mu tylko dolewasz oliwy do ognia :-0

Gość jeny19
pamiętaj tylko o tym,że kiedyś te twoje emaile on porozsyła po waszych znajomyvch i bedziesz osmieszona sama przez siebie

Gość ale idiotka
koleś doda Twojego maila do spamu i nawet ich nie będzie widział na skrzynce odbiorczej żal laska żeś taka głupia facet ma Cię w dupie i tyle

"a jesli ma duzo pracy jest zapracowany i zmeczony, a Ty mu tylko dolewasz oliwy do ognia " - jednym mailem dużo oliwy nie doleje :P "jeny19 pamiętaj tylko o tym,że kiedyś te twoje emaile on porozsyła po waszych znajomyvch i bedziesz osmieszona sama przez siebie" - dlaczego oceniasz wszystkich według siebie? Nawet dostając maile od kogoś, od kogo nie chcę czy nie lubię nigdy nie miałem takiego debilnego pomysłu :O

Gość bedepisaccodzinnie
dupy mu nie mam zamiaru dac..kobiety dziala sie na dziwiki i na takie z ktorymi chce sie stworzyc zwiazek..ja chce zeby patrzyl na mnie w tej drugiej kategori..ja mu dam dupy to juz bede calkowicie spalona

Gość bedepisaccodzinnie
ja wiem ze je czyta...on zawsze jest ciekawy co mam do napisnia...wiem ze to lubi ..faceci tez lubia byc zdobywani...a tak poza tym on ma 32 lata