Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wnuczuś_86

Przejście do PLAY FRESH- jak to jest?

Polecane posty

Gość Wnuczuś_86

Hej dziewczyny, mam pytanko... od 5 lat mam ten sam numer w Tak Taku, ale bardzo zainteresowała mnie oferta Play Fresh...Możecie powiedzieć jak wyglada takie przejscie? Polaczenia wychodzace mialem aktywne do wczoraj, czyli pewnie juz mam obecny nr zablokowany...I to tyle? Moge wyrzucic te karte SIM i po prostu isc nabyc starter Fresha? Nie wiem jak to wygląda w praktyce szczerze mowiac :)... A i czy juz korzystacie z tego Fresha? Przeszlyscie do niego i jestescie zadowolone? pozdrawiam :)

Gość
czego nie rozumiesz w przejsciu do play? mowisz im ze chcesz przejsc i cie przekierowuja, doladowujesz konto i juz jestes w playu... albo po prostu kupujesz ichszy starter

Gość Wnuczuś_86
No dzisiaj sie do nich przejde, ale glownie ciekawia mnie wasze opinie :) Aha no i teraz widze ze przejscie na inna oferte pre-paid jest bezproblemowe

Gość Wnuczuś_86
A nie musze isc do Ery i im powiedziec ze przechodze do Playa prawda? Tam juz nie trzeba nic zalatwiac?

Gość poki co to kosztuje ok 50zl
w zaleznosci od tego ktora siec Cie puszcza. Z taktaka to chyba 50zl ;) Oragge sobioe wiecej liczy (do 50 dodaje vat). Jak Ci nie zalezy na numerze to wywal sima i idz kup nowy starter play ;) Jak prezydent podpisze uchwale (czy ustawe czy innego tam papiera) to przejscie bedzie za darmo. Sejm juz przygotowal odpowiednie pismo :)

do ery isc nie musisz. Oczywiscie o ile masz zarejestrowany na siebie numer. Jesli nie to najpierw musisz to zrobic :)

Gość Wnuczuś_86
50 zl ?!?! OMG...szaleństwo :) Dobrze, że nie jest to obowiązkowe...Czyli wychodzi na to ze moge juz wybrac sie po starter :)

ale jak mowie... wkrotce bedzie to prawdopodobnie darmowe :D Jeszcze tylko prezydent musi podpisac ;) Sama czekam na ten moment. Bo mi szkoda numeru, mam od 8 lat ;) Nawet nie ladny... ale sentyment mam ;)

Gość Wnuczuś_86
Ja z jednej strony tez...bo jednak minelo juz kilka lat i sie przyzwyczailem. Ale jednak musze dzwonic, nie moge miec zablokowanego konta :) Moj ojciec mial nr jeszcze dluzej i tez niedawno zmienil, to takze mnie popchenlo do dzialania ! :)

to moze zaladuj jeszcze raz (moze teraz w okolicy swiat zrobia podwojne doladowanie - czekam na to ;) ), przeczekasz, a potem za darmo przeniesiesz numer ;)

Gość Wnuczuś_86
A jak mija ten okres 1 m-ca na odbieranie, to juz na nast. dzien numer jest blokowany ?

Gość
sprawdz o operatora poki co- a kiedy nasz jasnie prezydent ma zamiar to podpisac?

Gość Wnuczuś_86
Jeszcze nie dostalem takiego smsa ze mi zablokowali, wiec mozliwe ze nie.

nie jest od razu blokowany :P Sprawdzone... Dostajesz duzo smsow z ostrzezeniem, ze zamierzaja to zrobic ;)

nie wiem kiedy prezydent to podpisze, jasnowidzem nie jestem. Nie znam sie na ustawodastwie, ile to moze trwac. Wiem, ze sejm juz przygotowal. czytalam na Telepolis :)

Gość Wnuczuś_86
Hehe jak sproawdzone to wierze ;)

Gość misiek2009
ale jak przejdziesz do playa fresh to oni przez trzy miesiące dają na konto 20zł do wykorzystania na cokolwiek a numer jak ma zablokowane wychodzące to nic, dopóki możesz odbierać jest aktywny ale przed przejściem musisz mieć na nim 50zł (50zł plus vat w orange)