Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda sonda sonda

Kawa z cukrem czy bez - jaką wolicie???

Polecane posty

Ja lubię każdy rodzaj kawy. Po prostu każdy. I powiem wam, że bardzo lubię eksperymentować ze smakami. Dlatego teraz do mojej ulubionej kawy dodaję syropy. Uwielbiam cynamon i dlatego kupiłam sobie na caffetea.pl cynamony syrop do kawy. Mówię wam rewelacyjna sprawa;)

Gość moilo
a ja lubie wsypac do kubka np. 1 lyzeczke kawy i zalac to goracym mlekie+oczywiscie cukier:)pycha

Jeśli piję kawę z caffetea.pl to jej nie słodzę. Myślę,że tak dobre i aromatyczne napoje tego nie potrzebują. Z kolei do zwykłej rozpuszczalnej muszę dodać choć pół łyżeczki cukry- inaczej nie jestem w stanie jej wypić

Gość Kawa jest jak miłość
musi być słodka, mocna i gorąca...

Podobno smaku herbaty nie psuje sie cytryną, smaku kawy nie psuje sie cukrem a miłości -małżeństwem :D Pije kawe z cukrem białym lub brązowym, mleczkiem zagęszczonym i bayleysem .

Gość alprosoya.pl
zamiast cukru, mozna do kawki dodac np napoju sojowego waniliowego alrpo soya. Taka kawa smakuje wysmienicie i wcale nie potrzeba slodzic, kiedy tak fajnie waniliowo pachnie :). Podwojnie zdrowo :). Polecam

Gość Twoje10minut_pl
Zdecydowanie z cukrem, jedna łyżeczka. Koniecznie brązowym lub cynamonowym. Czasami z syropem smakowym. Gorzkiej kawy bym nie tknęła.