Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropnie zaniepokojona

Boję się , że jestem chora.Podejrzane znamię !

Polecane posty

Mam 19 lat i od urodzenia dużego pieprzyka.Po moim urodzeniu żaden lekarz nie zwrócił na niego uwagi, ja sama też czuję się dobrze.Tylko raz ginekolog(pieprzyka mam w wewnętrznej części nogi) powiedział mi żebym komuś go pokazała. Ostatnio jednak zaczął mnie niepokoić , boję się bo jest duży i brzydki.Do jakiego lekarza z tym iść? Do zwykłego dermatologa? Strasznie się boję , przez lata nie zwracałam na niego uwagi, mam dużo znamion , ale ten jeden pieprzyk naprawdę wzbudza mój niepokój.Najchętniej już teraz bym pobiegła z tym do lekarza :( :( :(

bo nie wiem do jakiego lekarza iść.Czy lecieć do zwykłego dermatologa czy do lekarza pierwszego kontaktu , żeby mnie gdzieś dalej pokierował :( :( :(

Przejdę się jutro do jakiegoś prywatnego.Moja mama wie o tym znamieniu.Cholera , żałuję , że tak późno się za to wziełam , ale twierdziłam , że skoro mam to od urodzenia i nic się nie dzieje to znaczy , że jest OK.

a na moim miejscu poszlibyście do zwykłego derm. , który bierze za wizytę 50 zł czy do takiego który zrobi badania i bierze 150 zł?

idz bez kitu tez miałam ale na pleckach takiego i kazali usunac bo ani się opalc nie mozna ni nic;. moj akurat był usuwany z powodów estetycznych ale sa tez takie które moga zagrozic Twojemu zdrowiu tak mi tłumaczyła dermatolog wiec idz lepiej dla Ciebie:) koszt takiego usuniecia to ok 400zł