Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giogug

chcę kupić zwykłą sokowirówkę

Polecane posty

Gość giogug

Temat zamieszczam tutaj bo na "gotowanie, dom i ogród" kot z kulawą nogą się nim nie zainteresował, jakby nikt z tamtąd nie miał sokowirówki. Otóż chciałabym przygotowywać w domu, na potrzeby dwóch osób, proste soki przecierowe i musy z owoców i warzyw. Może umiecie mi coś doradzić z grupy niedrogich produktów, jakąś wyciskarkę czy sokowirówkę, w której zmiksowałabym czy to truskawki, czy nawet jakieś marchewki?

Gość 3 łyżeczki cukru plus mleczko
z tamtąd ja pierdole :O

Gość giogug
*stamtąd Czy ktoś stąd ma sokowirówkę w domu, taką najzwyczajniejszą, niedrogą? Ech...

Gość szybko Ci przejdzie
jak już ją kupisz. grat zawadza miejsce. mycia od cholery-może i zdrowe ale ja szybko entuzjazm straciłam. żeby wycisnąc po szklance soku dla 6 osobowej rodzinytrzeba ze 4 kg marchwi dać i nie wspomnę o innych owocach jak jabłka czy pomarańcze i może cukru bo wcale słodki nie wychodzi

Gość szybko Ci przejdzie
a jak chcesz musy przygotowywać i koktajle dużo lepsze niż świeże soki to radzę kup dobry blender. Szybko i smacznie łącznie z miksowanymi miekkimi owocami typu banan zrobisz pyszne soki i koktajle. W sokowirówce nie zrobisz soku z truskawek no jak nie da się.

Gość giogug
Ojej, bardzo ci jestem wdzięczna!!! 🌻 Właśnie tego potrzebowałam: porady co do produktu. :) Nawet nie pomyślałam o blenderze a z tego co piszesz wynika, że właśnie to urządzenie by mi się przydało. Jeszcze raz dzięki!

Gość wihi
Ostatnio też mnie sokowirówki zainteresowały, kupiłam niedrogo z Clatronika.Jestem zadowolona ale zapał do robienia się ostudził...

Gość no mi tez zapał opdał
a jesli ktoś chce kupic sokowirówke to niech patrzy zeby duzy wlot miała (do mojej jabłko na 16 musze kroić) i żeby nadawała się do zmywarki