Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mloda mloda

PROSZĘO POMOC gdzie posłać faceta!

Polecane posty

Gość mloda mloda mloda

chyba jestem jakaś głupia i niedouczona:P sytuacja wygląda tak, że generalnie od paru miesięcy mam infekcje pochwy. Czynników może być wiele : tampony, basen, współżycie. Jestem pod kontrolą ginekologa. I chcę żeby mój partner się przebadał, czy on nie ma jakiejsik infekcji. To gdzie on ma iść? Do ginekologa czy do internisty?! z góry dziękuję

Gość mloda mloda mloda
up up up up u p

Gość ale po co to wszystko
jeżeli partner nie ma innej niż zwykle wydzieliny z penisa i nie odczuwa swędzenia czy pieczenia to nie musi się badać, grzybica u mężczyzn raczej nie przebiega bezobjawowo jeżeli chcesz to możesz poprosić swojego ginekologa o leki doustne dla faceta, jeżeli było ryzyko, że się zaraził od ciebie grzybicą profilaktycznie może zastosować maść Clotrimazolum na penisa przynajmniej przez 10 dni. jeżeli natomiast chcesz, żeby się przebadał w kierunku chorób wenerycznych, to niech się zgłosi do laboratorium, nie potrzeba skierowania, a za badania i tak się płaci jeżeli ma jakieś dolegliwości to do internisty albo urologa, ale szybciej będzie u internisty