Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvdoivjoid

jak widze jakie ludzie kupuja ciuchy na all to mnie smiech bierze

Polecane posty

ja tez preferuje H&M, C&A tez moze byc, w PL nie mieszkam ale jak przyjade do kraju to ceny ubran dla dzieci mnie szokuja po prostu...

5 10 15 zeszło na psy i faktycznie ma szmaty, kiedyś owszem mieli fajną bawełnę , ale ta teraz to tylko na ściery do podłogi... ja często kupuję w sklepie AMS i jakość sobie chwalę, może nie najtaniej ale dobra bawełna i wzory fajne, a już bodziaki i pajace mają z firmy fixoni i są po prostu cudowne! Nie zmieniają kształtów po praniu nie mechacą się, polecam :)

Gość Marta1979....
Ale jestes zazdrosna :P Pokaz nam swoje aukcje to moze cos od ciebie kupimy:)

Gość o prosze
abstrahująć od mojej zazdrości oki tak szczerze podobają sie wam te ciuchy od tej osoby ? dalibyscie 250 zł za to bez owijania w bawełne

Gość Marta1979....
Wole sama po lumpekasach pochodzic i wyszperac cos dla dzieci a moze dla siebie :P

mi sie te ubranka nie podobaja osobiscie, ale to kwestia gustu... nie rozumiem natomiast dlaczego was cena szokuje, wychodzi 5 zeta z hakiem za ciuch, to tak duzo??? ostatnio jak bylam w polsce kupilam corce 5 ubranek w H&M i zaplacilam ponad 200 zl... szczerze mowiac nie chcialoby mi sie robic zdjec, obrabiac ich, poswiecac swoj czas po to tylko zeby zarobic 200 zl, wole oddac ubrania po corce komus komu sie przydadza...