Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaaajestem

co myslicie o dziewczynie ktora odbila wam faceta?

Polecane posty

Gość magdalenkaaajestem

jakie macie zdanie? jest wam obojetna czy zloscicie sie

Gość brrrrr brrrr brrrr
Nikt nigdy mi nikogo nie odbił więc nie myślę

Gość kiedy tak sie zdarzylo
najpierw bylam zazdrosna, potem zla na niego a potem szczesliwa ze to ona sie meczy z ym dupkiem a nie ja ;))

Gość naiwniaczkaaaa
zla na niego ze mnie oszukal zla na nia ...uwazalam ze jest beznadziejan taki maly karakan..teraz jest mi to obojetne i dzieki bogu

Gość Bober77
Pasztet

Gość ja odbilam jednej
dla mnie porzucil ta szmate

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
mala zdzira do dzis nie wiem co on w niej widzi..wlosy w pionie jak punkowa jak ja zobaczylam to myslalam ze snie myslalam ze facet ma ciut lepszy gust

Gość ja odbilam jednej
a ta szmata teraz wypisuje bzdury na mnie w necie

Gość jdhsfiausofdsu
pomozcie mi bo ja jestem wlasnie w trakcie takiego czegos i mnie szlag trafia!!!!!!!!!!!!!

Gość Samanta67.90
ja byłam akurat po tej drugiej stronie. było tak że jak Go poznałam był z Nią i dobrze o tym wiedziałam, ale to On zaczął do mnie pisać wydzwaniać, dopytywał sie o spotkanie... uległam. zaczeliśmy się spotykać, On Ją zostawił dla mnie (była od niego 4 lata strasza, a ja 3 lata młodsza). zakochałam się w nim niesamowicie, Ona znienawidziła mnie wiem o tym bo mieszka niedaleko mnie i znałam ją z widzenia, kiedyś jechałyśmy razem autobusem a On wypłakiwała się kolezance ze On Ją zostawił dla mnie. no cóż pobyliśmy razem niecałe dwa miesiące i nagle On przestał sie odzywać od innych dowiedziałam sie ze zacząl spootykać sie z inną i wtedy to ja strasznie cierpiałam. taki typ faceta mi sie trafił. Jej było mi szkoda owszem ale nie załuje ze Jej Go odbiłam poniewaz każdy ma prawo walczyć o swoje szczęście... to na tyle

Żadna mi nigdy nie odbiła faceta.. ale nie miałabym do takiej jakiś wielkich pretensji, uchroniłaby mnie przed kiepskim partnerem.

Gość jdhsfiausofdsu
ja mam do niej pretensje, po chuj do niego pisze, wczoraj obczailam jego skrzynke odbiorcza a tam w chuj smsmow od niej, kurwa czemu on mi to robi, czuje sie w chuj gorsza od niej, a niekoniecznie tak jest

Gość samantata
zostaw debila skoro jest taki ją też zostawi poznasz normalnego faceta który będzie cię kochal a nie takiego dupka

Gość jdhsfiausofdsu
heh jak to do mnie to wlasnie boje sie ze jej nie zosatwic, kurwa mac tak mi sie wjebala

Gość sdfghsdfgdfg
wpierdol suce ja bym ja polamala i tak namieszala w zyciu ze by sama spierdalala albo skonczyla w psychiatryku rozjebala bym jej cale zycie

Gość jdhsfiausofdsu
ajjj z cheica bym cos zrobila ale ja nie chce sie ponizac, tymbardziej ze moj M mowi ze spotkali sie i tlyko wyjasnili sobie kilka spraw(kiedys byli ze soba, ona zlamala mu serce) wez a teraz sie odezwala i byla u niego, jak oni moga mi to robic, jeszcze ten dupek ze ze mna nie zrywa tylko chce przerwy, i mmowi ze to nie przez nia bo z nia nie bedzie

Gość nie cierpie takich suk
bo inaczej tego nie da sie nazwac. mi tez jedna szmata odbila frajera i wiedziala ze on jest ze mna i wykorzystala to ze bylam zagranica. na dzien dzisiejszy mam to wszystko w dupie ,uwazam ze dobrze ze tak sie stalo bo znajomi sie smiali ze on jest paskudny,brzydki i gruby.ogolnie zakompleksiony bubek bez ambicji. a od momentu rozstania bywam tylko i wylacznie z samymi przystojniakami i cos soba reprezentujacymi. nie ma sensu plakac po takiej pizdzie.a skoro on z nia utrzymuje kontakt skoro wie ze nie chcesz i w dodatku cos ich kiedys laczylo to juz w ogole porazka

Gość samantata
uwierz mi że właśnie dlatego chce przerwy a ty skoro dalej chcesz o niego walczyć jesteś głupia to jest moja opinia pewnie chcesz żeby ci tu mówić że to nie dlatego chce przerwy miałam taką sytuację i wiem że to dlatego

Gość jdhsfiausofdsu
przeciez ja nie chce o niego walczyc, no ale czemu sie dziwicie ? ze cierpie po roztaniu, jest mi przykro, zle, to chyba normlane, byl dla mnie wazny a teraz bede sie z niego leczyla kilka miesiecy

ale kurwa bylam przy nim ponad rok czasu, zawsze lecialam kiedy chcial, z nia zero kontaktu, zmarla mu mam, jej firma przeszla na niego, ta pizda sie nagle odzywa a on chuj wi co robi

Gość jdhsfiausofdsu
to bylam ja, na gorze

Gość samantata
ja sie nie dziwię myślałam że ty chcesz żeby on wrócił jak przyjdzie w łaskę to kopnij go w dupę niech ma nauczkę bo oni się inaczej nie nauczą...

Gość jdhsfiausofdsu
chciałabym żeby ją przeleciał i zostawił niech ma nauczkę a potem wróci do mnie..

Gość jdhsfiausofdsu
myslisz ze jeszcze przyjdzie ?? kurde mi mowi ze z nia nie bedzie, ze to pewne, kurwa nie wiem sama jak to zrobic, jestem za cienka na to

Gość Dziewczyny odrobine kultury
Strasznie wulgarne jestescie! :-o Nic dziwnego, ze Wasi faceci dali sie oczarowac/uwiesc innym. Poza tym, dlaczego wieszacie psy akurat na tych dziewczynach? One Wam niczego nie obiecywaly, to do swoich facetow powinnyscie miec pretensje!

Gość samantata
mój też mi tak mówil a poszedł do tamtej oni tak mówią bo są tchórzami... nie przejmuj się pewnie będzie bolało ale niech spierdala idiota

Gość samantata
do Dziewczyny odrobine kultury - akurat cały czas pisze żeby dała sobie z nim spokój i gdzie tu obwiniam tą laskę ??? A poza tym laska pisząca do zajętego faceta to głupia cipa i tyle

jdhsfiausofdsu chciałabym żeby ją przeleciał i zostawił niech ma nauczkę a potem wróci do mnie.. Przyjelabys go z powrotem???? :-o za grosz szacunku do siebie nie masz! Dziewczyny, zastanowcie sie troche!! Nie mozecie sie tak ponizac, dla jakis fagasow!!! Oni najwyrazniej nie sa Was warci! To, ze odszedl do innej, to tym lepiej dla Was! Macie w koncu szanse na szczesliwy i cudowny zwiazek z niesamowitym mezczyzna, ktory gdzies na Was czeka!! Pozbadzcie sie tej nienawisci, ona Was tylko zatruwa!! Zycze Wam szczesliwych i udanych zwiazkow z najkochanszymi facetami! Szanujcie sie!!!

samantata do Dziewczyny odrobine kultury - akurat cały czas pisze żeby dała sobie z nim spokój i gdzie tu obwiniam tą laskę ??? A poza tym laska pisząca do zajętego faceta to głupia c*pa i tyle Napisalam tak ogolnie. Jesli chodzi o te laske piszaca do innego, to albo sie zakochala, a w milosci jak na wojnie, wszystkie chwyty sa dozwolone, albo musi sie dowartosciowac... :-o Ale przechodze do sedna, nie te biedne dziewuszyny powinnyscie potepiac, tylko Waszych fagasow!!! I swego zdania nie zmienie!