Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielka2222***

ZAMIESZKAC TAM ....TEZ MACIE TAKIE MARZENIA?????

Polecane posty

Gość marzycielka2222***

Zawsze marzylam zeby mieszkac w jakims cieplym kraju a najlepiej na jakijs goracej wyspie gdzie nikt sie nie spieszy i wszyscy sa szczesliwi. Jeszcze pare lat temu bylam bliska kupna biletu lotniczego na bora-bora ale w ostatniej chwili zrezygnowalam. Kocham cieplo nie cierpi nszych zim i sniegu. Marze by codziennie spacerowac po plazy wylegiwac sie na piasku nawet gdyby moj standard zycia byl nizszy niz teraz. Macie tez takie marzenia czy tylko ja tak mam.

Gość marzycielka2222***
nie wierze nikt nie ma takich marzen

Gość kill bill
SZKODA ZE TE MARZENIA RACZEJ NIGDY SIE NIE SPELNIA...ALE POMARZYC MOZNA:) MEEEEEEGAAAA BY BYŁO:):):)

Gość a moim ..
marzeniem sa Indie .....ach bardzo bym chciala tam mieszkac

Gość marzycielka2222***
chcialabym jesc nieprzetworzone jedzenie lezec pod palmami grzac stopy w goracym piasku . Teraz zaluje ze wtedy nie kupilam tego biletu bo teraz juz nie mam takiej mozliwosci. :( :( :(

Gość a ja marzę żeby mieszkać
w Jakucji a jak się nie uda to w Mongolii......

Gość closetoyou
ja też marzę o wycieczce do Brazylii :) i to marzenie niedługo się spełni ❤️ już mam stamtąd narzeczonego:P

opowiadaj jak co kiedy:P gdzie sie poznaliscie:)?? ale ci zazdroszcze brazylijczycy sa tacy piekni:):):):) jak sie zalogowałam na orkucie to nie wiedziałam heheh za kogo sie brac;) muito prazer;)

Gość closetoyou
szczera dziewczyna ;) poznałam go właśnie na orkucie :P;) Okazało się, że on często przyjeżdża do Polski, bo ma tu rodzinę, więc umówiliśmy się na spotkanie, gdy akurat miał to przyjechać. Tak to się zaczęło i aktualnie jesteśmy parą :D I nie ukrywam, że oczarował mnie swoim zwalającym z nóg wyglądem :P, ale jak się później okazało, poza piękną buźką ma też świetny charakter :)

Gość closetoyou
miał tu*

Gość closetoyou
i nie zazdrość, tylko zagadaj do jakiegoś Brazylijczyka na tym orkucie, może też Ci się poszczęści :P trzeba brać los w swoje ręce :P :)

Gość marzycielka2222***
podnosze temat. Najbardziej marze aby zamieszkac w Brazylii i zamieszkac z Indianami. Wiem ze to moze troche dziwaczne ale namietnie czytam ksiazki W. Cejrowskiego i B. Pawlikowskiej. Takie mam marzenia ale raczej nie do spelnienia bo mam meza i malutkie dziecko