Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyższa_panna_młoda

niższy pan młody od panny młodej jest nas więcej?

Polecane posty

Gość wyższa_panna_młoda

mój narzeczony jest ode mnie niższy o 4 cm. Niby nic, ogólnie mnie to nie przeszkadza ani jemu :) ale kurna jakoś strasznie się dołuję na myśl o tym, że stojąc w kościele wszyscy będą się gapić, że jestem wyższa, on niższy. Wiem, że wszyscy nas przecież znają, wiedzą jak jest i tak dalej ale kurna nie umiem się tego wyzbyć:( Ale poza tym jest zajebiście:classic_cool: któraś ma podobnie?:D

moj jest nizszy jakies 1-2cm niby nic ale musze myslec jak tu zrobic zeby nie byc duzo wyzsza na slubnym kobiercu :):) zaskoczenia nie bedzie dla gosci. sama jednak czulabym sie lepiej gdybym nie byla wiele wyzsza,dlatego tez obmyslamy co z tym fantem zrobic (buty na podbiciu, wkladka-to juz daje 4cm, u mnie niewysoki obcas, welon nizej upiety,fryzura tez) nie przejmuj sie jednak wygladem-i tak bedziecie piekni :)

Gość bede widoczna dla Ciebie
eh no mi by to tez troche przeszkadzalo, naszczescie moj nareczony jest wyzszy ponad 20 cm :) sadze ze jemu pewnie nawet wiecej przeszkadza niz Tobie bo wiadomo....mezczyzna chce sie czuc bardziej meski przy kobiecie, chce zeby ona sie czyla bezpiecznie...a jak tu sie czuc bezpiecznie z kims nizszym :D no w sumie 4 cm roznicy to malo i sadze ze nawet nie widac tej roznicy

Gość wyższa_panna_młoda
no możliwe, że masz rację, choć mój mówi, że on jest dumny, że taka wysoka laska go zechciała i chodzi jak paw:classic_cool: my też kombinujemy co by tu zrobić z tym fantem, ja welonu mieć nie chcę, będę miała delikatny diadem we włosach rozpuszczonych, spuszczonych na ramionach... Mój też będzie miał buty na wysokim obcasie ale co dalej? Kurde, kurde, kurde...

heh mojemu nie przeszkadza ze jestem ciut wyzsza. on i tak sie facetem czuje bez wzgledu na wzrost :) ale do oltarza zalezy mi na skorygowaniu tych 2cm. da sie.

Gość slubowka weselowka
a noo zwykle facetom podobaja sie nizsze dziewczyny od nich samych :) ale oczywiscie sa wyjatki :P

Gość nie wiem po co on to robi
To moze Ty załóż płaskie buty, a on niech sobie kupi na obcasie - to nie żart - widziałam takie męskie buty z 3-4 cm obcasem. Nawet nienajgorzej to wyglądało.

Gość wyższa_panna_młoda
magdusia a jakie jeszcze możliwości znasz oprócz tych co już wymyśliłas? muszę o tym pomyśleć:) buty na podbiciu-masz na myśli na wysokim obcasie?:) damy radę, to wiem, ale zaczyna mi brakować pomysłów..

Gość wyższa_panna_młoda
lubić tańczyć lubi, ale buty hmmm nie w naszym guście jednak. Ale dziękuję bardzo za chęć pomocy :))

hm buty-pytalam wsobote ekspedientke, mozna odpowiednimi butami podwyzyszyc pana mlodego o 4cm-musza miec podbicie,obcas grubszy a jeszcze do tego mozna wsadzic wkladke. nie powinno smiesznie wygladac,my juz tak praktykowalismy ;) najpierw chyba kupimy Jemu buty,potem dopiero mi pod niego. chcialabym obcasik do 4cm,ale moze sie skonczy na 2cm.. welon-chcialam pod kokiem,chce hiszpanski,ale chyba bedzie jednak na koku.mgielka,delikatny,fryzura generalnie nie wystajaca ponad glowe moja-bo tez mnie wywyzszy. u Mojego ciemny garnitur. wiazanka slubna-myslalam do tej pory o wiazance lejacej,kaskadowej.ale to tez mnie lekko wydluzy optycznie,wiec teraz mysle o nareczu -galazce storczyka i bedzie git. innych pomyslow nie mam.. kolezanka brala slub w sierpniu,tez wyzsza 2-3cm od pana mlodego,miala prawie plaskie buty,rybkowa suknie, nie wygladala na wyzsza.wiec nawet jesli sie bedzie wyzszym no to trudno. macie jeszcze jakies pomysly?