Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kola201

Moja cudowna dieta cud cd

Polecane posty

Gość sheena_24
bo ja gdzies przeczytalam - podkreslam przeczytalam - a nie ze tak twierdze...ze piwo wspomaga odchudzanie bo tak samo jak po wodzie lata sie do kibelka..oczywiscie tylko wtedy jak sie do niego nic nie je...czyli moze nie bedzie tak zle :)

Gość chantal_82
sheena_24 ja slyszalam,ze piwo ma tylke kalori co kotlet schabowy ;-((((jak zreszta wszystkie alkohole maja duzo kalori,nie powiem od czasu do czasu troche czerwonego winka jest dobre na trawienie,ale to wszystko,pozdrawiam

Gość syllys
hej, wczoraj wypialam malo tej wody, bo byl grilek u znajomych, i pilam ale drineczki:(ale dzis na kacaaaaa uf duuuzo wypilam. KUrde fajnie sie pije ta wode ale wiecej jak 4.5 nie dam rady, i nie wiem czy to normalne ale czuje sie taka napuchnieta????!!!!!!

Gość syllys
sheena_24 hej , ja tez zaczlam pare dni temu:)....a co do piwka i innych alkoholi to tez czytalam ze sa bardzo wysoko kaloryczne:( co wina czerwonego wytrawnego!!!!, to wskazane jest wypic lampke dzinnie na dobre krazenie:)

Gość bardzochceschudnac
jest ktos jeszcze na tej diecie??

Gość ruda2
eliza a ty gdzie sie podziewasz ,co u ciebie ???

Gość ruda2
dziewczyny piwo ma sporo kal jak i inne napoje procentowe,ale bez przesady nie mozna sobie wszystkiego w zyciu odmawiac bo i tak jest krotkie tak ze ja korzystam w pelni i jest ok ,pewnie na zime znowu utyje ale na razie ciesze sie swoim sukcesem czego i wam zycze,...

Gość bardzochceschudnac
ruda 2 proszę opisz mi swój dzień?? długo próbuję schudnąć i nic z tego a za 2 miesiące jadę szukać sukni ślubnej.. co zrobiłaś że tak schudłaś??

Gość ruda2
pisalam o calym moim dniu na 4-5 chyba stronie teraz jeszcze wieksze laby bo synul skonczyl zero takze wakacje i po do pierwszej klasy pomyka

czesc dziewczyny, od wczoraj zaczelam pic wode i powiem wam ze juz czuje sie \"lzejsza\" do tego jem tylko owoce warzywa i jogurty. pije 5 litrow dziennie i wiem ze to pomaga, bo juz kiedys stosowalam te diete i bardzoo duzo schudlam cellulit znika sam a cera jak u niemowlaka :] kto jeszcze dolacza sie do diety? pozdrowienia wodohliczki :)

Gość = = =
to może i ja zacznę =] 5litrów?? kurczę spróbuję =]

dziwczynki i witam nowe wodopojaczki!! juz bede do Was czesciej zaglądała,cały czas na diecie i wodzie cere mam faktycznie jak niemowle,ciało zrobiło mi sie swietne i tak samo sie czuje,sama nie wierze,ze tyle dokonałam,ale jak patrze teraz na zdiecia ze swiat Bozego Narodzenia to jestem w szoku,ze tak sie wtedy zaniedbałam-Masakra,ale dobrze,ze to juz przeszłość,teraz chodze jeszcze na aerobic,zeby sie troche wzmocnic,jak dotre do 58kg juz przestane,ale tak naprawde przyzwycziłam sie do wody i nie wyobrazam sobie co innego pic juz w zyciu zadnej chemii!!!!,a najlepsze jest to ,ze nikt mnie nie poznaje hehe Pozdrawiam Was kobietki

Gość = = =
eliza a możesz opisać swój dzień??? i ogólnie całą dietę to jak schudłaś z tych 80kg na 66

ja cały czas jestem na diecie 1000 kal.i woda 4l-6l dziennie teraz zaczełam cwiczyc,ale fakt duzo schudłam i sie bardzo z tego ciesze i w pracy mam duzo ruchu,pisałam juz ,ze kupiłam sobie wage ktora oblicza mi kalorie i jak widac sprawdza sie,zoładek mam teraz skurczony i jem tyle ile jemu potrzeba,a kiedys jadłam do syta a nawet wiecej i to był bład,moja kolezanka je wszystko,ale połowe mniej i oczywiscie woda i tez fajnie schudła, zycze Wam dziewczyny wytrwałosci bo wiem,ze jest potrzebna ja na poczatku myslałam,ze nie dam rady,a tu miesiace leca i waga tez i jestem siebie dumna!!!! trzymam kciuki za Was kobietki pa

hej hej jak tam u was? ja wypilam juz 2 litr ywody a na dzisiaj stawiam sobie za zadanie 8 litrow :) piszcie dziewczyny jak u was przebiega dieta cud ^^

Gość ruda2
olc choc bym niewiem jak ale nie da rady 8l wypic mnie sie nie udalo a schudlam juz 20kg od 20 maja to zbyt duze obciazenie nerek ,ale te 2-3 to wypijam ale gazowanej wody ,bo nie lubie kranówki...miło ze sie odezwalas eliza no prosze narazie my tyczki ale dziewczynim tez sie uda w koncu my tez zaczelysmy jako klopsiki hihihi

rudzia chyba masz racje :) wyplam 5l i na tym koncze dzisiaj, ja nie pije kranowki bo to niezdrowe i niesmaczne ;p tylko woda mineralna ale niegazowa.

Kochane,a Wy gdzie sie podziewacie hm.. pewnie sie urlopujecie :p wiec Pozdrawiam Was KOBIETKI 🌻

Gość syllys
hej, pialm i pilam te wode przed slubem chcialam troszke schudnac, ale niestety na poczatku pare kg poszlo a potem spuchalm wiec od tej wody nie wiem moze za duzo?5l przerwalam i teraz katuje sie dietami ale co z tego , chyba nie jestem na tyle silna:( zeby sobie odmowic wszystkiego....

Gość ruda2
witam i o pozytywy pytam??? jak wam idzie dziwczyny ,mi juz sie nazbieralo troszke bo przestalam pic tyle wody

Hej laseczki.Widzę że topik upada.Wszyscy już mają wymarzoną wagę tylko jeszcze ja pozostałam hehe.Byłam sobie na wakacjach w Polsce i połowa powiedziała że schudłam inni że przytyłam ale jak zobaczyłam swoje zdjęcia to koniec Panie przebacz że mogłam tak roztuczyć swoją dupsko!!!!!!!!A jak Wam idzie?Na pewno lepiej niż mi hehe.Czekam na Was tu sama i samotna utuczona hehe

Gość wodoholiczkaaa
Witam wszystkich! Wczoraj dołączyłam do grona wodoholiczek, jak na razie wypijam 5,5l dziennie, zobaczymy jak będzie później. Ktoś tu jeszcze jest? Pozdrawiam

Gość 8litrów to sporo
wyczyn straszny troche sporo tej wody

Gość t3q4tgv45ygvb5
no i jak wam idzie?

Gość RReeWWeeLLkkAAA
Czesc dziewczynki kochane Czy tu juz nikt nie zaglada??? Co sie z wami dzieje?? - ojjjj nie ładnie... Czyzby wasze zamierzenia juz nie były aktualne??

Gość od butelki do butelki
Jutro zaczynam picie wody ile się da myslę że się rozkręcę i do 5l na poczatek bez szaleństwa ale wiem że to bardzo pomaga kiedyś wypijałam 3 butelki 1,5l dziennie i efekty były w głowie nie robi się ciasno od diet i rygorów ten sposób jest prostrzy

WOW.... witam wszystkich bardzo serdecznie :) :) :) To ja zalozylam orginalny topic, bylam pewna ze juz dawno umarl smiercia naturalna (brakiem zainteresowania i sceptycyzmem) a tu prosze jest ciag dalszy.

Gość MałgosiaKot
Cudowna dieta cud? :) Ćwiczenia www.acetomale.pl - suplementacja i ruszaj się ! Ja tak schudłam 15 kg w 2 miesiące, a więc można :) Nie jedz po 18.00 i masz efekty gwarantowane już po miesiącu.