Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kola201

Moja cudowna dieta cud cd

Polecane posty

Gość ruda2
kola ja tez jeszcze nic nie schudlam choc jak juz wczesniej wspomialam pije wode regularnie i nic ,jakos wydaje mi sie ze to wszystko jedna wielka sciema .tyle dziewczat pisalo o swoich oszalamiajacych rezultatach ,jak to nie schudly w tydzien miesiac czy tez dwa a teraz nagle zadna z nich sie nie odzywa .nagle czasu zabraklo???dziwne troche .poprzedniczka ma świeta racje bez cwiczen i diety nawet święcona woda nie pomoze schudnac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, prawda jest taka, że woda pomaga schudnąć, ale sama w sobie nas nie odchudzi. Jestem na diecie MŻ, kiedy czuje się głodna zamiast jeść - piję wodę. Włączyłam troche ruchu (da się, ćwiczę oglądając jednocześnie serial w tv), w tydzień schudłam 3kg, stwierdziłam jednak, że to trochę za dużo, więc teraz troche przystopowałam i będe troszkę wiecej jeść. Pijcie na zieloną i czerwoną herbatę, a przed każdym posiłkiem polecam wypicie szklanki wody ;) będzie dobrze.. :)

Gość ruda2
nikita a jakiez to cudowne cwiczenia robisz ogladajac seriale? no prosze to juz przesada .skoro piszesz ze jak tylko zachce ci sie jesc to siegasz po wode i tym zagluszasz glod to jest nie zdrowe bo sie glodzisz byc moze dlatego waga spadla ci przez tydzien 3 kg ,gdy przestaniesz pic to szybciutko wszystko wroci bo apetyt bedziesz miala na wszystko dwa razy wiekszy niz przedtem czeko oczywiscie nie zycze...

Gość truskawka_24
eliza278 ile pijesz wody dziennie? Masz wspaniałe wyniki:) Moja waga stoi na 80 kg i ostatnio zaczęłam pić dziennie 1,5 l wody (bo na więcej nie mam miejsca, ale już widzę efekty :)

kobietki Ja wypijam 5l wody ,a powiem Wam ze czuje sie rewelacyjnie! u mnie w pracy dziewczyny zaczeły pic wode i sie dietowac wielu znajomych mnie nie poznaje,bardzo wyszczuplałam na twarzy i ciagne to dalej bo warto!!

Gość chantal_82
ruda2 ja schudlam w dwa i pol tygodnia 8 kg pijac 7.5 l wody dziennie,wogole nie cwiczylam,tylko tyle ze od poniedzialku do niedzieli pracuje,czasami szlam na aerobik raz w tygodniu i to nie zawsze no i czasami na basen,ale to tez rzadko,wcale sie nie glodzilam a pijac tyle wody czulam sie swietnie,i skora fajnie nawilzona.Potem dwa tygodnie bylam w polsce i prawie wogole wody nie pilam i przytylam tylko kilo bo wcinalam i do duzo ;-(a po wakacjach to pije moze 1.5l wody na dzieni mam nadal swoja wage 62 kg,ale mam zamiar jeszcze z 5 zrzucic,tak wiec zabieram sie za picie mojej wody,juz nawet zakupilam zapas na caly tydzien,pozdrawiam

ruda2, Jem ostatni posiłek przed 18, chodzę spać dość późno, bardzo często grubo po północy. Chyba mam prawo odczuć wtedy głód, na noc nie można się niewiadomo jak obżerać. Nie głodzę się, jem conajmniej 5 małych posiłków dziennie i to mi w zupełności wystarcza. Nie jem słodyczy, słonych i tłustych produktów, ziemniaków, białego chleba, białego ryżu. Jakie ćwiczenia przed telewizorem? Niemalże wszystkie. Ćwiczę ramiona, nogi i brzuch. Zgodzę się z tym, że woda doskonale nawilża, to informacja niemalże stara jak świat. Nie wyobrażam sobie pić 7,5litra wody dziennie, wszystko ma swoje granice. Możecie mówić co chcecie, ale dla nerek na pewno nie jest to dobre.

Gość ruda2
ok dziewczyny pijcie i chudnijcie ,mi jakos ta cud dieta zadnych efektow nie przyniosla a nie jestem obrzartuchem i nie nawidze slodyczy takze dalszych sukcesow zycze wam bo mnie jakos to nie pomoglo hihihi

Gość ruda2
chantal byc moze twoja praca wymaga ruchu ja nie pracuje i nie stac mnie na basen czy silownie mieszkam na wsi a tu takich atrakcji nie ma takze o czym tu dyskutowac

Gość ruda2
nikita piszac o tym ze ostatni posilek masz ok 18 nie jadasz weglowodanow zlozonych starasz sie unikac potraw smazonych itp.to i bez wody schudla bys po co nerki przeciazac taka iloscia plynu to jest nie zdrowe!!!

wiesz ruda2 ja myślę że to chyba my mamy słaby zapał.Jak piłam te 4l wody dziennie i robiłam 200 brzuszków dziennie to schudłam 2kg ale niestety mój zapał spadł.Przyjechała do mnie koleżanka to piwko potem jakiś słodycz i skończyło się odchudzanie hihi

Toss_and_Turn to uwierz że można nie mieć czasu.Jestem za granicą.Pracuję po 9godz dziennie a czasami bywa że i 12.Jak przychodzę robię obiad troszkę sprzątam zajrzę na internet i zanim się obejrzę jest już 10wieczorem.Jestem wtedy wykończona lecę się kąpać i o niczym innym każdego wieczora nie marzę jak łóżeczko i słodki sen.Nie mam więc siły na kolejne 40min ćwiczeń.Dodam że moja praca jest cholernie ciężka!

a swoją drogą, eliza szczerze gratuluję spadku tylu kilogramów.Podziwiam Cię za Twój upór i zapał a również i zazdroszczę takiej silnej woli jaką masz.Proszę zrzuć i za mnie te min 4kg hehe.Tak trzymaj!A my dziewczyny bierzmy z elizy przykład!!!!!!!zamiast narzekać i jęczeć hehe

ruda2, napisałam przecież, że to niezdrowe i nie mam zamiaru wypijać aż tyle. ;) stosuje dietę, ćwiczę.. więc również siłą rzeczy chudnę. Trochę martwi mnie to, że następne ważenie czeka mnie dopiero 10 czerwca, bo wcześniej niestety nie będe miała dostępu do wagi, ale liczę na to, że waga pokaże mi moją wymarzoną piątke z przodu. aktualnie ważę 65 kg, zrzuciłam 3kg, dąże póki co do 58, jak osiągnę swój cel to będe wiedziała, że można i wtedy postaram się schudnąć jeszcze troche. Najniższą wagą jaką chciałabym osiągnąć jest 50kg, ale przy mojej miłości do jedzenia to będzie trudne :P :)

Gość jojoo3344
chantal_82, chciałabym zapytać Cię jak wyglądał Twój jadłospis na diecie?;)

witam wiem ze długo nie pisałam ale byłam za granicą i tam nie było dostępu do internetu i musiałam troszeczkę poczekać. tam przez cały dzień piłam wodę i pracowałam co przyniosło rezultaty w 3 tyg. schudłam 5 kg wiem ze to dużo ale przy takim wysiłku to i mogłam schudnąć jeszcze więcej ale już nie wytrzymałam pyzatym stęskniłam się za rodziną i wami. pozdrawiam

Gość chantal_82
jojoo3344 sniadanko obowizkowo(chodz przedtem to rano tylko kawa i papieros)tak wiec platki z mlekiem,szlanka soku pomaranczowego i kiwi lub chlebek pelnoziarnisty z drobiowa wedlina bez masla i jogurt lub kawe z mlekiem bez cukru,do obiadu jakies jablko i WODA,obiad normalny na co mialam ochote to jadlam tylko w malych ilosciach(jesli smazone to na oliwie)i WODA,pozniej jakis maly deser jogurt lub salatka owocowa,a wieczorem to tylko marchewki jak mi sie zglodnialo i WODA!!!!NO POSZLO 8 KILO BARDZO SZYBCIUTKO,musze dodac ze przedtem uzywalam duzo soli,a teraz prawie wcale.No ale co stracilam szybko przyjdzie z powrotem jak nie wiecej :-(,bo zostane mamusia za jakies 8 i pol miesiaca,wiec koniec z woda,a juz napewo nie w takich ilosciach,ale to nie wazne,jestem przeszczesliwa:-):-):-):-):-)

chantal_82 to serdeczne gratulację dla przyszłej mamusi.Teraz masz się odżywiać zdrowo a nie beztłuszczowo hehe:P Ale nie opuszczaj nas!!!Zostań z nami bo topik i tak umiera;-(

Gość chantal_82
kola201 dziekuje Ci bardzo,jestem przeszczesliwa,od dwoch lat staralismy sie o dzidziusia,juz prawia stracilam nadzieje,a tu prosze,nosze dzieciatko pod serduszkiem :-) :-),zostane z wami,chodz teraz bendzie na odwrot,nie ile zrzucilam,a ile mi sie przytylo he he,pozdrawiam serdecznie,milego dnia zycze

Gość jojoo3344
Chantal_82 gratuluję! Teraz koniecznie dbaj o siebie, żadnych diet;) Musimy ożywić topik, ja od jutra zaczynam pić z Wami wodę;)

jojo strasznie długi masz pseudonim hehe.Ja też tylko że codziennie powtarzam że od jutra zacznę pić wodę hehe i piję ale nie w takich ilościach tylko ok 2l dziennie:)

chantal_82 może dzięki Tobie zrozumiemy że trzeba polubić swoje kilogramki a nie na siłę próbować się ich pozbyć hehe??!

no dobra, to ja też się przyłączę:) 178cm 72kg najlepiej sie czuje jak ważę około 65-67 nie jestem wysuszona wtedy i jest ok. Tylko te ogromne ilości wody mnie przerażają, nie wiem czy targnę:P Ale spróbować nie zaszkodzi Zaczynam jutro, bo dzisiaj już trochę późno... pozdrawiam:)

Gość chantal_82
kola201 jak narazie to mam swoje 62.5 kg,nic jeszcze nie przytylam,ale to dopiero poczatek ciazy,za tydzien w piatek mam wizyte u lekarza to sie dowiem dokladnie ktory tydzien ;-)w tej chwil to staram sie pic duzo soczkow i niewiele wody,pozdrawiam was laski

19:52 [zgłoś do usunięcia] Kola201 To działa tak że pijesz dużo wody masz mało miejsca na jedzenie a do tego częste wizyty w łazience dzięki którym pozbywasz się złych toksyn z siebie a dzięki temu chudniesz heheheheh po pierwsze nie ma zadniej diety cud :o :o a dwa Twoja "dieta" jest niebezpieczna dla zdrowia.

Złoty nie wiem czy dobrze przeczytałeś początek że to nie ja wymyśliłam tą dietę tylko to jest przedłużenie topiku gdyż tamten się zacinał więc z dziewczynami postanowiłyśmy przedłużyć topik naszej poprzedniczki a po drugie nie chcesz nie próbuj niektórym pomaga i nie szukaj diety cud przy której nic nie będziesz robił tylko siedział jadł wszystko i chudł!Każdy by tak chciał ale cudów nie ma;-)

Gość nikitaz
mnie uleciało już 5kg, fakt faktem, że nie po samej wodzie, ale wcale tak ciężko nie musiałam nad sobą pracować:) pije około 2-3litry dziennie, więcej bym w siebie nie dała rade wlac:) odchudzam się od 4 maja.

nikitaz to co jeszcze robisz oprócz picia wody? eliza gdzie jesteś?Jak u Ciebie dietka idzie?

dietka u mnie na 5+ woda pita, jest super,tylko mam mało czasu,ale juz niedługo bede was czesciej odwiedzac kobitki 🌻 waze sie w pon.zobaczymy,ale jestem pozytywnie nastawiona :) Witam nowe wodopijaczki :) teraz uciakam