Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie moge na to patrzeć

na ulicach pełno dziewczyn w czarnych kurtach skajkach ze skóry

Polecane posty

masakra, jak wszystkie mogą łazić w takich samych na sam widok tych kurtek chce mi się wymiotować

wezcie;/ rok temu to jeszcze dalo rade sama mialam ale oryginalną a nie skajkową:| a teraz codziennie mijam tłumy i co kolejna inny kolor od różowych po zielone i niebieskie;/ nie tylko czarne to jeszcze pół biedy dla wzroku ale RÓŻOWA?| nie to zebym miała coś do różu strasznie ale to juz był dla mnie okropny widok;/

Gość 1003
ze skóry ekologicznej....skaj a skóra ekologiczna to dwie inne rzeczy...ja też taką mam,mój mąż też...i mam gdzies ze inne dziewczyny tez takie noszą...

no tak ale po ulicach zasuwają równiez i w skajkowych:P co widać a co do skóry ekologicznej nie znam sie:P

Gość 1003
juliusz---> a co nie wiedziałes ze takie coś istnieje? :O

Gość jeszcze kilka miesiecy
temu mi sie podobały jak nie było ich pełno na ulicach, teraz nie mogę na nie patrzeć.:O Jak skórzane to tylko ramoneski.

Gość tzw eko skórka
za 100 zł na bazarku. no i każda jest cool and trendy.😴

Gość 1003
ekologiczna jest wyprodukowana a naturalna ze zwierzątek dziwaku...i nie udawaj ze nie wiesz bo to wszyscy wiedzą...

Gość ekoskórka jest koszmarna
jak jest zimno to w niej marzniesz a jak jest ciepło to sie pocisz. nie ma to jak naturalna skóra.

Gość gheheheheh
mam to samo ! też mnie ostatnio zatkało jak zobaczyłam ile tego łazi I z przerażeniem uświadomiłam sobie, że ja też taką kurtkę mam na sobie Tyle, że ja mam to odzienie od 3 lat i naprawdę porządnej jakości Z bólem serca schowałam kurteczkę - poczekam aż moda minie :)

za kazdym razem jak mijam tak ubraną dziewczynę to w duchu dziekuje sobie ze nie kupiłam takiej, bo jesienią nawet mi sie podobały. teraz juz mi zbrzydły zupełnie

Gość no dokladnie zima
myslałam żeby sobie taką kupić ale jak teraz zobaczyłam te klony na ulicach to cieszę sie że sie powstrzymałam przed kupnem.

no własnie jesienia mozna było chodzic póki tego wiecej jak 70% nie nosiala a teraz;/ eh tez schowałam moja skóre do szafy:(

koszmarne są,i wszystkie dziewuchy w takich lataja w czarnych, fioletowych,brązowych,- szok a ja tam mam płaszczyk przydymiony róż kolor i jest świetny i bynajmniej nie widze klonów na mieście w takim :)

hehe no w sumie a z tego co pamietam to tez jakiegos typu płaszczyki krótkie ciagle widywałam i tej zimy i takie róznych kolorów jesienia póki sie w "skórkach" nie pojawiło tyle panien:D

Gość 1003
nie pieprz ze eko skóra smierdzi bo nie ma zadnego zapachu...kompletnie niczym nie pachnie...

są różowe kurtki ze skóry. Moja siostra ma oryginal versace za jedyne kilka tys. PLN kupioną w Starym Browarze w Poznaniu - takie info dla os. która twierdzi,że z naturalnej skóry to nie ma w kolorze różowym

ja płaszczyk kupiłam w lutym,nie kurteczke fifroka takiego tylko poważny elegancki płaszczyk i w takich czuje się najlepiej a mam 18 lat :)