Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to nienormalne

Nie lubię stosunków seksualnych

Polecane posty

Gość czy to nienormalne

Nie lubie prawdziwego sesksu, stosunków seksua;lnych. Lubię jedynie pieszczoty, petting, miłość francuską, dotykanie się narządami płciowymi bez "wchodzenia" faceta we mnie, takie "ocieranie" się, samo to doprowadza mnie do orgazmu i faceta też. Czy to normalne? Czy mam szansę mieć jakiegoś faceta na stałe, który to zaakceptuje, nie bedzie chciał normalnego seksu??? Czy ja jestem normalna???

Gość czy to nienormalne
Mam 24 lata, mam chłopaka, teraz mu to wystarcza, ale nie wiem co będzie dalej... Ja nie mam chęci na normalny seks. Czy jak będę go "zaspokajać" ręką, oralnie, czy jakby miał orgazm między moimi udami ściśniętymi, bez stoaunku to da tak radę być ze mną, czy nie?

Ja sie na to piszę! Chcialbym sie z Toba pocierać miejscami intymnymi:-) A do seksu miałbym inna, np taka panna K moze byłaby chętna na dziki stosunek z Jurgenem;)

co za bzdury wypisujesz panna k W początkach życia seksualnego uprawia się petting i wcale to nie przeszkadza facetowi, a nawet ma dobrą naukę jak kobietę doprowadzać do orgazmu

da radę!!!!!!!!!!! Jak to sprytnie zrobisz to da. On do tej pory sam sobie pewnie to robił i to już krok do przodu.

Gość czy to nienormalne
Tak, jestem dziewicą i w ogóle mam strach przed stosunkiem, boję się tego, boję się bólu, mam jakąś niechęć...Ale nie mam żadnych złych doświadczeń z dzieciństwa, nikt nie chciał mnie nigdy zgwałcić, po prostu nie czuję podniecenia a lęk przed pełnym stosunkiem...

czy to nienormalne Spróbuj się sama ze sobą zabawić...wiesz gadżety ...i wszystko pod twoją kontrolą.

Gość czy to nienormalne
nie,nie jestem już dziewicą.Stało się to kiedyś jak znalazłam w domu wibrator siostry, i uzależnilam się od niego. Wstyd się przyznać, ale nawet się w nim zakochałam.Potem jak siostra gdzieś go schowala, tak że nie znalazłam go już nigdy, bardzo przeżywalam utraconą miłość.Od tego czasu nie mogę się zdecydować na seks z nikim innym :-( :-( :-(

Gość czy to nienormalne
odjebaj sie podszywie

Gość czy to nienormalne
Głupie jest to jak ktoś się podszywa pod kogoś i bardzo przykre, bo ja mam problem a ktoś z tego radochę. To z wibratorem oczywiście nie mój wpis... Nigdy nic nie wkładałam "do środka", mam nawet "opory" by tampon tam włożyć. Ginekolog mnie badał, była raz, ale boję się sama stosunku, nie mam chęci na to...

Gość może wstąp do zakonu
sióstr niepokalanek ?

Gość czy to nienormalne
Może kiedyś mi to minie, może ja potrzebuję czasu, większego poczucia bezpieczeństwa... Przecież wiem,że też chciałabym za jakiś czas mieć dziecko, więc muszę uprawiać normalny seks, by je mieć... A przypomniało mi się,że może to ma jednak wzwiązek z nieprzyjemnym dla mnie doświadczeniem.Jak miałam z 19 lat to próbowałam z chłopakiem odbyć ten 1 raz, ale nie mógł we mnie wejsć, bardzo bolało mnie juz na samym początku, nie mogłam powstrzymać tego bólu, płaczu, wiec chłopak nic nie robił na siłę, przestał... Potem próbowałam jeszcze raz i było tak samo...Może problemem jest u mnie błona dziewicza (ginekolog nic mi nie mówił, ale byłam tam dawno temu, tylko 1 raz, nic wtedy nie pytałam o to), albo jakiś podśwaidomy lęk we mnie, nie wiem jak mam dać sobie z tym radę... Chciałabym niedługo normalny seks, ale na samą myśl tego bólu to już odczuwam lęk... :-((

Gość idź do ginekologa
Może idź do ginekologa, porozmawiaj z nim o swoich obawach, moze rzeczywiście masz jakąś grubą błonę dziewiczą i potrzebne będzie jej chirurgiczne nacięcie i wtedy Twój starch, obawy znikną :-)

Gość ja też nie lubię
też nie lubię, ale jak nie chcesz stracic faceta to musisz polubieć :-) Chyba żaden facet nie wytrzyma długo na samych pieszczotach, oralu nawet jak ma wytrysk wtedy... Niech faceci się wypowiedzą, czy mogliby mieć seks bez stosunku seksualnego???

Gość jakiś facet się wypowiem
na krótką metę można wytrzymać. Ale jak sobie wyobrazić na stałe mieć koło siebie kobietę i nie zamoczyć ? Paranoja, nie do przyjęcia.:-(