Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia_0

Skuteczność testu ciążowego

Polecane posty

Hej dziewczyny. Chciałabym się Was poradzić, bo nie wiem już co myśleć. Pisałam już jakiś czas temu czy preejakulat na wargach sromowych mógł zapłodnić; dowiedziałam się, że ryzyko jest bardzo małe, aczkolwiek jest. No i tak: od tamtej \"wpadki\" minęły już prawie 3 miesiące, miesiączkowałam już dwa razy, w połowie lutego (miesiąc po \"wpadce\") robiłam test. Wynik negatywny. Humor oczywiście się poprawił, nerwy opadły. Jednak teraz okres jeszcze nie przyszedł. Mam cykle w miarę regularne, tzn. nigdy nie więcej niż 31 dni, a leci już 36 dc. Powtórzyłam więc test wczoraj (5.04) rano - wynik negatywny. Jak myślicie, czy obydwa testy mogły się mylić? Dodam jeszcze, że przez ostatni czas bardzo narzekałam na bolące jajniki, więc przez myśl przeszło mi \"torbiel?\" Co o tym myślicie?

Gość joojjjjjjjj
Asiu asiu idź może do książek a seks zostaw dorosłym !!!

Nie uprawiam seksu. Skąd taki wniosek? Napisałam, że uprawialiśmy petting i przez to mam wątpliwości. Może najpierw trzeba nauczyć się czytać ze zrozumieniem, a potem pouczać innych?

Gość no no nooooo
to ty sie asiu doucz, petting zaliczany jest do rodzaju seksu podpinam sie pod zdanie joojjjjjjjj - seks jest dla doroslych do ksiazek!

Być może RODZAJ seksu, ale nie \"typowy\" seks, czyli WSPÓŁŻYCIE. Chyba nie muszę tłumaczyć czym jest petting i czym różni się od pełnego stosunku (czyt. prawdziwego seksu -,-)? Seks dla dorosłych? Dla odpowiedzialnych. Petting to raczej forma \"niby seksu\" dla młodszych, którzy ciąży nie planują. Brzmi jak brzmi, ale wiadomo - każdy swoje.