Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreskakropka

Kto uważa, że telewizja ogłupia?

Polecane posty

Gość kreskakropka
CD a nie sadzisz że Woland miał w sumie fajna świtę?

Gość Czarne Diabełe
a wracając do TV niestety minęły czasy (zapewne bezpowrotnie) gdy TV pełniła rolę edukacyjną . Mamy masę seriali a wiadomości składają się z tanich sensacji ... a TV satelitarna też "odstaje" często od " wzorca kultury"

Gość Czarne Diabełe
miał też gołą Małgorzatę :classic_cool:

Gość kreskakropka
CD chcąc nie chcąc telewizja zawsze będzie pełniła jakąs role w edukacji, tyle że juz nie pozytywną , kiedyś w programie "system' facet mądrze rzekł ze tv "zapodaje" ciągle mielone , nie ma programów które prowokuja ,zmuszja do dysksji

Gość kreskakropka
No taka Małgorzata to skarb dla artysty :-)

Gość Czarne Diabełe
Prowokujących programów to jest dużo gorzej z pobudzaniem umysłu ;). Miło wspominam teleturniej "miliard w rozumie" i jego wysoki poziom .

Gość Czarne Diabełe
Małgorzatę to chciałbym mieć o oczach błękitnych jak morze Śródziemne :).

Gość kreskakropka
CD ten program był "za mądry" dzisiejsze teleturnieje muszą być dostępne dla przeciętniaków, a propos ogladałes "slumdoga"?

Gość kreskakropka
CD to życzę Ci spotkania takiej Małgoski ale powiem Ci ze niedawno widziałam Adriatyk też ma cudne kolory , a w sumie czemu nie masz takiej swojej no...

Gość Czarne Diabełe
Nie , nie oglądałem. Nie oglądam ostatnio zbyt wiele filmów raczej rozglądam się powoli za Małgorzatą już jedna mi uciekła ....:)

Gość Czarne Diabełe
zbyt wielu filmów :)

Gość Czarne Diabełe
Na miłość trzeba sobie zapracować , ja na razie mam debet ... Ja się zakochuję tak często jak często wenus jest w koniunkcji z księżycem :D

Gość Czarne Diabełe
jestem klasycznym gołodupcem ;) hahah :classic_cool:

Gość Czarne Diabełe
napisałem tak dla żartu , niezmiernie rzadko bywam zakochany ale znam ten stan i nie da się go z niczym innym porównać :)

Gość Niestety no tak
Pewnie ze oglupia.Szczegolnie TVN i Polsat.Sa to stacje ,ktorych wlascicielami sa komuchy a w dodatku -Zydzi.Realizuja oni swoje konkretne cele poprzez swoje stacje.Mozemy podyskutowac jakie sa to cele.Ze\sa kazdy sie chyba zgodzi.

hmmm to zrób cos żeby to zmienic, chyba ze tak lubisz byc tym no... :-) CD znikam ... do cd a nawet cdn ... "im dłużej z panen rozmawiam...tym dobitniej sie przekonuję, jak bardzo..." :-)

Gość Czarne Diabełe
Jestem daleki od stawiania twierdzeń typu "Żydzi to zło mają takie a takie niecne cele". Osatnio oglądałem na youtube coś o Iluminatach masonach itd całkiem ciekawe ,ale trochę przesadzone .

Gość Czarne Diabełe
pozdrawiam również ps ostatnia Małgorzata nie zapadła mi w serce była ładna i oczy miała błękitne, ale miłości nie było !

Gość Niestety no tak
Niestety wiekszosc Zydow dziala przeciw panstwu w ktorym sie osiedlila.Wlasciwie pozwolono im sie osiedlic.Mysle tu o Polsce.Ja do niedawna takze nie dzielilem ludzi nan przynalezacych do jakiejs nacji.Malo tego-nawet nie bardzo zauwazalem to,ze w Polsce jest bardzo wielu Zydow.Do zauwazania ich i ich dzialalnosci sklonilo mnie ich postepowanie -szczegolnie w POlsce.Zaczalem zwracac uwage na udzial Zydow w historii polski.Doszedlem do wniosku,ze dzialalnosc Zydow w Polsce byla i jest szkodliwa.Do takiego wniosku doszedlem po wieloletniej retrospekcji.Denerwuje mnie np.wymyslone przez nich slowo wytrych jakim stalo sie slowo- antysemityzm.Tym slowem zamykaja ludziom usta albo powoduja izolacje polityczna.Tym slowem osiagaja to,czego chca.Przy okazji jednak nie uznaja anty-innym narodom,np.antypolonizmu.Antypolonizm wsrod Zydow jest bardzo silny.Jest to raczej nawet nienawisc.Wystarczy kupic w kiosku ich miesiecznik zatytulowany-Midrasz,zeby sie o tym przekonac.W tymze pismie pisza Zydzi na przyklad tak: "Rabin Szudrich -urodzilem sie w USA w 1955 r-od rodzicow slyszalem o tym,ze "Polacy to sa sami antysemici." Ela Szwarcman-Czarnota-redaktor Midrasz-"Marzec 1968 byl jak Szoach". Piotr Pazinski-red .nacz.Midrasz-"Marzec dotyczyl wszystkich Zydow,ktorych nie zdolali wymordowac hitlerowcy i ktorym przez wszystkie lata w Polsce towarzyszyl strach." Czy te wypowiedzi nie swiadcza o wrecz chorej nienawisci do polakow?Czyz one nie sa klamstwami wolajacymi om pomste do nieba?

Gość Niestety no tak
Powodzenia.

Gość Niestety no tak
Powodzenia w twoim zastanawianiu-retrospekcja-hm-zastanawiam sie-czy wiesz co mialem na mysli piszac to zdanie-bo chyba nie zrozumialas go.

Gość Niestety no tak
...i obawiam sie na dodatek,ze sama nie znasz znaczenia slowa retrospekcja.

oglupia to kalkulator , a TV jak sie rozsadnie i zalezy co oglada to moze wzbogacic informacje

Gość Niestety no tak
Oj-chyba niedokladnie zglebilas temat-kolezanko.