Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LzW

Czy ktoś z Was spędza święta sam?

Polecane posty

Gość LzW

Czy tylko mnie spotkało to wyróżnienie :)

Gość LzW
Jaki planujesz rozkład zajęć? Bo ja ugotuję żurek i na razie to tyle z konkretów. :)

Gość troche wam zazdroszcze tych
świąt w samotności. A dlaczego spedzacie je sami? Ja tez bym chyba chciala chociaz raz spedzic sama swieta ale musze jechac do rodziny:(

Gość LzW
Ja jestem wyspana na bieżąco, więc dla odmiany, w ramach czynności świątecznych powinnam nie dospać. :)

Gość czarny kotekPP
ja tez zazdroszcze, chciałabym spedzic swieta sama...

Gość LzW
Sami, dzięki, normalnie się wzruszyłam. 🌻 No ale to jednak kawałek i nie da rady. A ja Twoje sprawy, że tak powiem, sercowe? :)

Gość LzW
Trawa jest zawsze zieleńsza u sąsiadów. A samotnie to lepiej spędzać inne weekendy, naprawdę.

>Uwierzcie, to nie jest nic miłego. Nie ma czego zazdrościć. mowisz ze lepiej spedzic swieta z rodzina i wymieniac wymuszone uprzejmosci z osobami ktore na codzien nawet nie zadzwonia?:D bleh ja tam nie lubie hipokryzji...

Gość LzW
"mowisz ze lepiej spedzic swieta z rodzina i wymieniac wymuszone uprzejmosci z osobami ktore na codzien nawet nie zadzwonia? bleh ja tam nie lubie hipokryzji..." Współczuję rodziny. Sami, samolot też mnie czeka, wkrótce po świętach. A z Krakiem kusisz, dawno nie byłam. :) No i postudiowałybyśmy nasze ciężkie, czyli niekochliwe przypadki. ;)

Jarek nie drażnij mnie Jeszcze mi starczy wiek bedziesz wypominać 😭

Gość LzW
To moje pierwsze święta zupełnie solo, mam co prawda jedno zaproszenie, ale jakoś nie czuję, że to dobry pomysł. Wiecie jak to czasem jest, albo z kimś, z kim jest się blisko na co dzień, albo lepiej samemu (chyba) Zobaczę, jak to będzie, ale już mnie czasem łapie ściskanie w okolicach żołądka. :O

Bredzisz Luśka:O Święta są rodzinne skoro ktos Cie zaprosił to jesteś ważna dla tej osoby. Nikt z nudów nie zaprasza na swieta. Marsz do fryzjera lub po nowy ciuch i do znajomych.

>Tak mały, a docenisz to dopiero jak tą rodzinę stracisz. zeby cos stracic to musi to cos najpierw istniec. Bo swieta fajnie spedzic ale z Rodzina a nie "rodzina" ;]

Gość zmarszczka_poznan
Jarek tylko potrafi wiek wypominać

Gość LzW
Sami, a może lepiej się próbować się w robieniu dobrej miny do złej gry i uśmiechaniu się przez łzy. Kto wie, co mnie czeka za lat 10-15, czy 20? Im szybciej się wyszkolę, tym lepiej. :O Poza tym nie zniosłabym jakichkolwiek oznak litości pod moim adresem, lepiej mi już chyba z tą udawaną dobrą miną.

pierdolisz LUśka Jestes zajebista i niczego nie musisz ćwiczyć to ja jestem skazana na samotność😭:P

Gość LzW
Ciekawe, że ja bym nigdy tak nie pomyślała ani o sobie, ani o tym Twoim niby skazaniu. Ciężko o jakieś reguły, ja w każdym razie ciągle mam problem w wybaczeniu sobie błędów z przeszłości, a przecież nie celowo je popełniłam :O

ja wręcz marzę o samotnych świętach. Żeby wstać jak człowiek, poleżeć, nic nie robić.... nie planować, tylko sie opieprzać z nudów... a tak to całą sobotę będę sprzątał i pichcił (a co, żona zadania powymyśla), niedziela to będę osiołek zaprzęgowy ( jedna rodzina, druga rodzina, noszenie, dźwiganie, spacerki aż do zesrania) potem będę patrzał jak teść i reszta zalewa pałę w trupa. I oczywiście wieczorem powrót ze szczęśliwą żoną bo jej się podobało, widziała swoich 4 gówniarzy z rodziny. A o mnie nikt nie pomyśli.... Padnę więc na ryj, a następnego dnia znowu wyjazd do rodzinki.... a jak. I zamiast odpocząć to tak właśnie we wtorek pójdę z uśmiechem na ustach do pracy że cała ta szopka już się skończyła :)

Gość LzW
znaczy problem z wybaczeniem...

Gość LzW
stroopek, a Ty nie masz nic do powiedzenia w swoim małżeństwie? chyba jeden dzień moglibyście na Twoją sugestię spędzić na leniuchowaniu? :)

Ja tez tak mam,nigdy sobie nie wybacze tego ze mi małżeństwo nie wyszło. Już nigdy nie zaufam tak do końca facetowi. Powinnam sie gdzies zaszyć w kącie i czekać jak sie zestarzeje uschnę i nikt mnie już nie zechce😭 Luśka wybacz sobie ,albo spróbuj

mam coś do gadania ale to nie wyjdzie. żona raczej tradycjonalistka. i święta muszą być.