Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie wiem co robić

Problem z orgazmem

Polecane posty

Od dłuższego czasu współżyję, a jeszcze nigdy nie miałam orgazmu z facetem. Podczas masturbacji nie mam żadnych problemów i dochodzę bardzo szybko. Niby jest mi dobrze z facetem, ale do szczytowania mi daleko. Seks francuski wgóle nie sprawia mi przyjemności gdyż jest za delikatny. Czy jest tu jakaś inna kobieta mająca podobne probelmy?

Gość Kupta se kurna wibrator
używany do kupienia na allegro za 9.99zł 🖐️

pisałam przecież że przy masturbacji zawsze dochodze, nie używam wibratora

tzn nie uzywam waginalnego bo analny to owszem, bardzo czesto

nie podszywajcie się, ja mam z tym poważny roblem a was to wielce bawi... dziękuje za pomoc :/

Gość Gruthar
Wniosek? Za dużo masturbacji... piszę całkiem serio. Po prostu jesteś już przyzwyczajona do tego jak dochodzić do orgazmu i facet nie wystarcza. Sama potrafisz, bo wiesz jak dokładnie jak i gdzie.

Gość ivkaaaaaaa
wiesz, myslę że może odpuść sobie troche tę masturbację,bo można sie łatwo przyzwyczaić do jednego typu orgazmu i pewnie odbierasz już bodźce tylko z tej stymulacji- stąd np. pewnie brak przyjemności z seksu oralnego. Ja mam np. tak że z nowym facetem nigdy na początku nie dochodzę. mUszę sie niejako wstroić w niego , przyzwyczaić, jakby nauczyć że teraz w ten sposób będę czerpać przyjemność. Po prostu nie nastwiaj sie na orgazm tylko czerp maximum przyjemnosci z teog co dostajesz od faceta, a w końcu orgazm może sam przyjdzie. No i wypróbuj w jakiej pozycji masz największą przyjemnośc,. Ja np. bez problemu dochodzę w pozycji na jeźdzca gdzie to ja dyktuje tempo i dodatkowo poruszając sie pocieram łechtaczkę o partnera-sukces gwarantowany- życzę powodzenia

Gość Gruthar
Przestań się na jakiś czas masturbować i będzie w porządku. Innego rozwiązania nie widzę.

Gość już nie wiem co robić.
jak mam przestac, moj analny silikonowy przyjaciel sie na mnie obrazi :(

Gość ivkkkaaa
no innego rozwiazania nie widzę, albo sie mastrubujesz albo dochodzisz z facetem. A że tak zapytam- ile masz lat?

Gość ivkkkaaa
21 lat..nie no ,w tym wieku już dochodziłam:) myslałam że może jesteś jakaś straszna malolata... a może spróbuj masturbacji wspólnej z partnerem? on nauczy sie jak to robić, Ty zaczniesz kojarzyć go z przyjemnością-orgazmem? Orgazm, podniecenie kobiety dużo bardziej niż faceta ma podłoże w psychice. Mysle że tu jest problem- skoro jak sama powiedizałaś, fizycznie nie ma przeciwskazań żebyś dochodziła

spróbuje, może to coś da, on już mi nawet zapropoował, że skoro nie jest w stanie mnie zaspokoić to kupi mi wibrator, ale mnie chodzi o to żeby było nam przyjemnie razem... faceci to mają dobrze zawsze są zadowoleni i mają orgazm, a kobieta się musi tyle namęczyć

przestań się dołować tym głupstwem.Masz orgazm podczas masturbacji facetowi to odpowiada Róbcie sobie tak żeby było dla was przyjemnie i na tym polega dobranie seksualne