Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antuła

Białe buty u facetów?

Polecane posty

Gość Antuła

coraz więcej facetów widzę w białych butach z jednej to dobrze bo o białe bardziej dbają , ale z drugiej strony noszą do tego pastelowe obcisłe koszulki itd..

Gość Gienia Ocipińska
nie przyjedzeniu kobieto:O

nieprawda! Uważam, że faceci dobrze wyglądają w białych butach... Oczywiście zależy jakich. Nie napisalaś o jakie ci konkretnie chodzi.... jeżeli adidasy lub jakieś sportowe to spoko:) Wbrew pozorom i stereotypom facet w czarnym wygląda pedalsko, a nie w białym! Zwróćcie na to uwagę! Np. facet w czarnej bluzce... masakra...:/

Gość ety yea
nie cierpie bialych sportowych butow u faceta :o

Gość juliusz cezar ty pewnie nosisz
koszulki z bazaru

Gość Niestety no tak
Jak biale buty-to zarza pedau-a moze mnie ktos objasni-czemu?Biale buty nie sa dla mnie zupelnie pedalskie.Nic a nic .Jak najbardziej-latem bardzo sie przydaja.W upaly.

Gość Niestety no tak
Sportowych ja nie cierpie-bialych,noszonych na codzien.Nie tylko u faceta ale u facetki tez a moze jeszcze bardziej.jakos tak sie przyjelo,ze wiekszosc nosi biale buty sportowe .Dla mnie jest to super wiesniactwo.Sportowe biale buty zaklada sie wtedy gdy idzie sie uprawiac sport.Pograc w tenisa itd.Natomiast normalne biale buty-jak najbardziej.Nie przesadzajcie .