Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenka-to-ja

penisek wygięty w dół- spostrzezenia

Polecane posty

Gość marlenka-to-ja

Gość IPN - po autolustracji
Najwyraźniej podziwiał Twoje buty :D

Gość marlenka-to-ja
jak w temacie- chcialam odyskutować kto z WAs ma faceta z takim cudem:) Mój nowy facet ma takiego, jak mu staje to nie staje na baczność, czy też nieco do góry tylko jest wygięty w dół.Na początku nieco sie zdziwiłam ale gdy tylko wszedł we mnie, zdziwienie przeszło w zachwyt. Nie wiem co magicznego ma w sobie jego pałeczka ale stymuluje mnie jak nigdy dotąd, a mam jakąś tam skalę porównawczą. Nie wiem czy to te wygiecie ale pierwszy raz czuje naprawdę każdy ruch, ze zdwojoną siła, każde napięcie, po prostu czuje wreszcie peniska a nie mam wrażenie że cos mi tam wpadło do studni hehe (szczególnie wtedy kiedy sie podniecałam i robiłam sie niemiłosiernie mokra, miałam wrażenie że ledwo co czuje i mój partner też). Sa jeszcze jakieś wilebicielki wygiętych w dól? :D

Gość marlenka-to-ja
naprawdę wszyscy mają proste fujarki? :)

Gość i o co tutaj sie rozchodzi
cipe masz kurewską jak studnia.

Gość lubię ludzi
Marlenka- mój też takiego ma ;P i w sumie z apierwszym razem to byłam w szoku ;P no bo jak to tak :D w dół ?! przy mnie?! :D niemożliwe ;P a tu taka meta ^^ ale w sumie... PANOWIE- z czego to się bierze? czy to po prostu taka wasza "uroda"?

Gość lubię ludzi
Panno K- czy ja wiem czy fajny ;P po prostu inny :D ale w sumie to.. czasem głupio bo nie wiadomo czy mu stoi czy nie ;P

Gość lubię ludzi
czy żaden Pan nie wypowie się w tej sprawie ;> ?

Gość Sam mam prostego
ale sporo facetów ma wygięte ale liczy się chyba bardziej to czy sprawny a nie wygląd

Gość lubię ludzi
no pewnie, że liczy się sprawność ^^ ale tak pytam, bo mówię, że byłam mocno zdziwiona :)

Gość to sie bierze stąd
że gośc go nosi tak jak pedał miedzy nogami , ze główke ma za przeproszeniem tam gdzie odbyt, dlatego jest wygiety do dołu widziałam to kiedyś, wygląda makabrycznie, taki smutny fiut

Gość Do Marlenka-to-ja
Mój partner tez ma takiego:) i jest mi cudownie:)

Gość guma balonowa 25
Penis mojego chlopaka wygina sie nie tylko w dol ale w kazda strone. Ale i tak go kocham.

Gość ELEKTRO
jURGEN pROCHNOV TY Z SEKSEM TO CHYBA ZBYT WIELE DO CZYNIENIA NIE MASZ SKORO UWAZASZ ZE MASZ PRAWIDLOWEGO, MOZE SIE I NADAJESZ ALE DO DZIEWIC BO ONE TEZ TAK MYSLA JAK TY. BO TO DROGIE PANIE ZE FIUTEK W DUL WYGIETY TO MOJE URODA MESKA .. A TO ZE W GORE NIE ZNACZY ZE PRAWIDLOWO CZY NIE KAZDY JEST PRAWIDLOWY, JESLI DZIALA JAK TRZEBA CZASEM TO ZALEZY JAKIE GADKI KTOS NOSIL KIEDYS GDY DOJRZEWAL I CZY MIAL WTEDY DUZEGO PENISA.. WTEDY WLASNIE SIE WYGINA W DUL LUB W GORE CZY NA BOKI.. A CZASAMI POPROSTU TAK JEST I JUZ. JA TEZ MAM TAKIEGO JEST SPORY , JEST INNY , MOZE CIUT MNIEJ FOTOGENICZNY FAKT , ALE ZA TO ILE FRAJDY MA Z TEGO MOJA PANI A RACZEJ ILE RAZY JA MA ;P HEHE ... NO MAJE OKO BARDZIEJ STYMULUJE SCIANKI , BO TAKI PROSTY JAK MOWI MOJA DZIEWCZYNA TO DLA AMATOREK. KAZDA KOBIETA KTORA MIALA TAKIE DOSWIADCZENIA POWIE ZE TE WYGIETE SA LEPSZE BO JEST ICH MNIEJ, JAK JAKIES PYTANIA TO WALCIE SMIALO. ODPOWIEM .

Gość Dojrzała1984
Mój mąz ma właśnie takiego:) w łóżku jest idealnie, właśnie taki penis wypełnia mnie dokładnie:) pzy dobrej pozycji może nawet stymulować łechtaczke:) pozdrwiam:)

Gość brak mi bardzo fajnego cycka
a co ma się facet wypowiadać , jak się zmieści to facetowi dobrze i tyle .

Gość Jurgen Prochnov
elektro cioto wpadne do ciebie na chate mam twoje ip dostaniesz wsmarowane !

Gość Jurgen Prochnov
sorrewicz chcialem napisac ze ciota jestem i mam wsmarowane wazeliny tam gdzie trzeba i jak do ciebie wpadne na chate to licze na ostry fedrunek mojej kopalni rodzynow, tylko z podniecenia poprzednie zdanie mi nie wyszlo Jurgen Pro