Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niczyjaniekochana

czy ktoś mnie pokocha, tak szczerze?

Polecane posty

Gość niczyjaniekochana

?

Gość pokochachacha
chachacha

Gość niczyjaniekochana
ale ja chce czegoś na poziomie.. bo mi smutno :(

Gość niczyjaniekochana
kiedyś.. ja bym chciała teraz :( bo bardzo mi doskwiera samotnosc :(

Gość niczyjaniekochana
chce kogos przytulic, tak po prostu :(

Gość bobi 76
z kąd jesteś?

Gość
kogo przytulić? :P ;)

Gość Marcus Fenix
No to życie kolezanko....... Hahahaha skonczysz jako stara panna.... nie oszukuj sie, nie pozostawiaj sobie zadnych złudzen :) Taki twoj marny los

Gość niczyjaniekochana
taak mnie!! fenix dzięki za pocieszenie..

Gość Marcus Fenix
niczyjaniekochana- wiesz ja realistą jestem.... Nie zyje jak wiekszosc złudnymi marzeniami ktore albo sie nie spełnia wogole albo moze kiedys.... Najwazniejsza w zyciu jest dobra zabawa.... reszta to dodatek albo deser :)

Gość niczyjaniekochana
no dobrze,ale ile mozna się zabawiac? ja chce w koncu się ustatkowac ;( ;( i miec kogos juz na zawsze :(

Gość Marcus Fenix
"no dobrze,ale ile mozna się zabawiac? ja chce w koncu się ustatkowac ;( ;( i miec kogos juz na zawsze " Po pierwsze to zalezy do człowieka i tego jak widzi swoje przyszłe plany zyciowe...... Po drugie ojjj mozna sie zabawiac...... długo jesli to twoja recepta na zycie i problemy z nim zwiazane :) Jesli jestes osoba ktora jest juz zdecydowana na ustatkowanie sie, zabawe w rodzine itp to w czym problem ??? Zakasac rekawy i do dzieła, realizowac plan zyciowy :) Ja niestety nigdy niebyłem i niebede gotowy na ustatkowanie sie..... Wiec pozostaje mi tylko zabawa i branie z zycia ile tylko mozna :) Kazdy sobie okresla swoj własny cel w zyciu :)

Gość niczyjaniekochana
tak,ale ja się teraz "obudziłam" , że tak na prawdę nie mam nieczgo oprócz paru chwil zabawy.. :( głupio mi przed samą sobą, bo czasu już nie cofnę, ale masz rację, muszę się wziąć za siebie i ogarnąć, nienawidzę się użalać,ale dziś mam fatalny dzien :(

Gość
Tak ogarnij się kobieto :o :)

Gość Marcus Fenix
kazdy ma raz lepszy raz gorszy dzien takie zycie jest zajebiste poprostu.... Myslisz ze ja niemiałem takich dni..... było ich wiele.. Zwątpienie we wszystko co sie robi... Dalej tak jest u mnie ale powiedziałem dość Poprostu trzeba miec wyjebane na wszystko dookoła, na innych ludzi... dosłownie na wszystko :) Powiem wiecej miałem nawet mysli zeby to zakonczyc... po co sie meczyc, tak byloby prosciej..

Gość niczyjaniekochana
wiesz tez o tym myslalam nie raz,ale wtedy jakos zycie mi pokazywalo,ze moze byc lepiej.. ale teraz jakos mi sie wszystko wali na głowe :( i nawet nie mam nikogo bliskiego obok siebie.. myslalam o tym by wyjechac stad, moze gdzies kraje skandynawskie do pracy, uciec stąd :( ale chyba po prostu wyjade i tam moze odnajde jakies ukojenie i wroce odmieniona.

Gość Marcus Fenix
Ooo to juz jakis dobry pomysł..... bo wiesz ze w naszym wspaniałym kraju to jest gehenna poprostu... A miłość przeciez podobno przychodzi w najmniej spodziewanym momencie :) Takze nie znasz czasu ani godziny.... Tez niemam nikogo bliskiego ale akurat mi to nie przeszkadza... poprostu ja nie odczuwam takiej potrzeby.... naprawde dziwne uczucie ale coz zrobic :)

Gość niczyjaniekochana
mam nadzieje,ze dobry.. a tak ,tylko ile mozna czekac? :( ale moze masz racje, po prostu kiedys przyjdzie.. a wiesz mi to do czasu nie przeszkadzało, dopoki większosc znajomcyh nie "sparowało" się.. i tak jeszcze sama poczułam,ze wolałabym byc z kims..

Gość Marcus Fenix
a wiesz mi to do czasu nie przeszkadzało, dopoki większosc znajomcyh nie "sparowało" się.. i tak jeszcze sama poczułam,ze wolałabym byc z kims.." U mnie tak sprawa własnie wyglada... Wiekszosc znajomych juz albo rodzine posiada i dzieci, lub jest w trakcie.... Takze juz prawie niemam znajomych... ale to było do przewidzenia.... Kazdy sie ustatkowuje pomału i zostaje sie samemu.... Rozumiem ze pewnie w twoim wypadku samotnosc to zły stan...... ale nie kazdy takie ma odczucie.... Ja mam na odwrót... nie lubie otaczac sie ludzmi dookoła raczej od nich uciekam... Zwłaszcza w pracy to jest meczace dla mnie bardzo kiedy musze z nimi rozmawiac mimo iz niemam ochoty wcale... Dlatego dla wiekszosci ludzi takie osoby sa dziwne, a co po niektórzy sadza ze maja cos z psycha nie tak :) Nie rozumieja tego ze ktos mozebyc aspołeczny :)

Gość niczyjaniekochana
no właśnie, a jak chce sie z kims spotkac pogadac choc chwilke , to wiadomo wiekszosc zajeta przes swoje zyciowe polowki :(.. ja pod wzgledem otaczania się ludźmi to czasem przeraza mnie zostanie samemu, a czasem nienawidze, by ktoś był obok mnie.. a powiedz mi , wcale Ci nie brakuje towarzystwa? czy po prostu masz takie stany?