Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youtube

youtube

Polecane posty

Gość youtube

w jaki sposób można pobrać filmiki z youtube. To bardzo ważne. Dzięki za pomoc

Gość youtube
wyskakuje że dostęp zablokowany

Free Video Downloader! Prosty programik. Instalujesz, uruchamiasz i kopiujesz link z youtube..i masz muzykę, filmik i co tylko chcesz :)

zainstalowałem do firefoxa downloadhelper. a mi automatycznie soma chce sciagac

Gość youtube
wziełam pierwszy lepszy link i sie nie dało ściągnąć. a ten program właśnie mam i nie wiem jak się nim posługiwać no bo go odpalam i wklejam link wciskam ok i wyskakuje okno żeby się zalogować, loguję się ale nic się nie pobiera

Gość youtube
takie coś mi wyskakuje jak już wygeneruję link i chcę pobrać Witryna sieci Web odrzuciła żądanie pokazania tej strony sieci Web HTTP 403 Najbardziej prawdopodobne przyczyny: Ta witryna sieci web wymaga, aby użytkownik się zalogował. Możesz spróbować wykonać następujące czynności: Przejdź do poprzedniej strony. Więcej informacji Ten błąd (HTTP 403 — Dostęp zabroniony) oznacza, że program Internet Explorer połączył się z witryną sieci Web, ale nie ma uprawnień do wyświetlenia strony sieci Web. Aby uzyskać więcej informacji na temat błędów protokołu HTTP, zobacz Pomoc.

Też teraz próbowałam i faktycznie mam to samo...albo zablokowali stronę,ąlbo serwer jest przeciążony i dlatego odrzuca.

Coś jest nie tak z serwerami. Przy ściąganiu z wrzuty pojawiła się informacja,że serwer jest w tej chwili zapchany.

Gość salcesonikkk
www.zrzuta.eu mozesz tu sciagac z youtube i z wrzuty;)

Gość youtube
badziej mi zależy na filmikach z youtube niż z wrzuty bo z wrzuty mam stronkę do pobierania a na youtube jest więcej ciekawszych filmików