Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ależ się wkurzyłam

Ależ się wkurzyłam!!! /

Polecane posty

Gość lisiczka piekna
bo autorka zle to rozegrała, powinna go poprosić o powrót, powiedzieć jak bardzo zle się czuje i nie ma siły sobie zrobić herbaty a nie stosowac szantaż i przymus.

Gość Ależ się wkurzyłam
Teraz nawet telefonu nie odbiera :/

Gość nie odbiera bo nikt nie lubi
rozmawiac z histeryczkami

Gość Ależ się wkurzyłam
Przecież ja najpierw go prosiłam, to nie tak, że się wkurzyłam bez powodu...

Gość hahaha prosilas
tekst roku

Gość tjaaaaa....
cyt: "Kazałam mu w ciągu 15 min wrócić do domu, bo jak nie, to na święta wyjeżdżam bez niego." ja znam inną definicję prośby :classic_cool:

Gość Ależ się wkurzyłam
Prośba była wcześniej, to chyba oczywiste, a że odpowiedział w dość egoistyczny sposób, to dopiero się wkurzyłam :/

napisz mu smsa zeby odebral bo czujesz sie strasznie temp ci podskoczyla i nie masz sily wstac i jak wtedy nie odbierze to znaczy ze jest wrednym egoistycznym hujem

Gość Ależ się wkurzyłam
Przed dosłownie paroma minutami wysłałam mu właśnie takiego smsa - że mam zawroty głowy i gorączkę ostrą - i nic...

to nie fajnie z jego strony bo rozumiem ze koledzy i alkohol to jedno ale chora kobieta w domu jest wazniejsza wg mnie w ogole nie powinien wychodzic , mogl zadzwonic do kumpli ze jestes chora nie masz sily nic zrobic i zostac z toba w domu no ale zrobil inaczej i to jest przykre. a ja na twoim miejscu poszbym spac a rano wytlumaczyla mu spokojnie ze jestescie ze soba na dobre i zle a on wlasnie w tym zlym momencie cie zostawil i poszedl do kumpli. tak sie nie robi a ty glowa do gory i nie denerwuj sie bo goraczka pojdzie do gory :P sorki za bledy ale mam ciemno w pokoju ;p

ja raczej bym został przy chorej dziewczynie ale tylko dlatego ze niepijacy jestem ;p

Gość Ależ się wkurzyłam
Jeszcze nie wrócił, nie odpowiedzial na smsa, nadal nie odbiera telefonu... A ja na dodatek zaczynam się denerwować :(

wiesz co po takim smsie od ciebie ze dalej nie oddzwania to serio dalabym se spokoj zamknij drzwi na klucz i pierdol go niech idzie spac do kolegow a rano walizki przed drzwi jak teraz takie akcje robi to kieedys rzeczywiscie jak bedziesz sama cos ci sie stanie i na pomoc nie bedziesz mogla liczyc

Gość Ależ się wkurzyłam
To ja się do niego wprowadziłam dopiero niedawno, nie mogę mu wystawić walizek :( Myślę nad tym, czy nie napisac smsa do jego kumpla, czy może go wysłać do domu?

Gość czarny kotekPP
fakt żle sie zachował... mój facet, tez chodzi na piwo z kolegami i to czesto a ja zostaje sama, ale zapraszam wtedy kolezanki.. ale kiedyś w piatek na wieczór zaczał bolec mnie ząb, dzwoniłam do dentysty, wiztya dopiero w poniedziałek.. siedział ze mną te 2 dni w domu, mimo że miał wiele propozycji wyjscia na piwo... wzruszyłam sie tym bardzo bo mógł isc i miec mnie gdzies, ale zachował sie w porzadku, byl mily mimo że ja wtedy bylam okropna, bo bolało strasznie...

Gość barbarossssa
a ja Cie rozumiem. tez bylabym chyba zla, bo co innego gdy chlopak wychodzi z kumplami i spotkanie sie przeciaga gdy dziewczyna jest zdrowa, ale gdy jest chora, zle sie czuje, i potrzebuje opieki nie powinien sie tak zachowywac. moj facet tez wychodzi czasem jak wraca z imprezy z kumplami rozbieram go klade do lozka i rano podaje rosol ale gdy jestem chora czy poprostu zle sie czuje nigdy mnie nie zostawia samej, nawet nie wspomina ze go kumple gdzies zaprosili:)

Gość jeden niezdecydowany facet
nie pisz do jego kumpla!:O Napisz, że jak on będzie chory to ty się wybierzesz na imprezę i też nie będzie mu kto miał podac szklanki wody i podziękuj za opiekę i za to że możesz na niego liczyć na dobre i na złe.

dzwon na pogotowie ze masz goraczke 42 stopnie i ze zemdlalas na bank cie wezma na dwa dni a on wtedy bedzie mial nauczke :P

Gość Ależ się wkurzyłam
Wiedzialam, że był zbyt idealny, że to aż za piękne wszystko było :( Nie wiem, jak teraz mam się zachować w stosunku do niego...

Gość barbarossssa
maniullka pomysl zajebisty :-P

Gość nie ma sensu
najlepeij zrobisz jak pójdziesz już spać, w końcu i tak chora jesteś ,źle się czujesz. Nie zawracaj sobie nim głowy. Połóż sie i spokojnie zaśnij. Jutro z nim rozmawiaj nie dziś. Teraz jesteś zdenerwowana i możesz zrobić rzeczy, których będziesz później żałowac. Zresztą facet nie jest Twoja własnościa, że musi robić wszystko czego zapragniesz. To tylko jego dobra wola.

Gość Ależ się wkurzyłam
Nie zasnę, dopóki on nie wróci... Jeśli mnie pamięć nie myli, to o 00:04 (czy coś koło tego) ma autobus powrotny, więc jeśli wtedy się nie zjawi, to już nie wiem :(:(:(