Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baran20051

Co Robić !! Pomocy /

Polecane posty

Spotykam sie z moja byla i nie wiem co dalej ... Spotykam sie z moja byla ale raz sie poklocimy ona potem pisze ze to nie ma sensu bo sie nie zmienie ... a za kilka dni pisze ze ona nie umie bezemnie zyc i ze musimy sie spotykac ... a ja mam dosyc tego jej nie zdecydowania ale ja tez nie umie bez niej zyc ... ale boje sie ze znowu napisze ze to nie ma sensu i z nowu nie bedziemy sie spotykac ... Nie wiem co mam robic :(

Gość lalineczka
porozmawiaj z nia i postaraj się zmienić, może jeśli ją kochasz warto trochę się postarać? A o co ona ma do ciebie pretensje?

ze sie klocimy .... tylko nie da sie nie klocic to sa sprzeczki o pierdoly ... ostatnio sie poklocilismy o to ze chcialem sie z nia spotkac a ona nie chciala ... tzn. ja nie chcialem sie klocic tylko ona to wyolbrzymila ... zamiast odrazu powiedziec ze sie w ten dzien ze mna nie spotka to ona krecila nie wiem zobacze ... gdyby byla bardziej stanowcza to nic by sie nie stalo .... no ale jak mowie to sa wszystko pierdoly ona kazda klotnie bierze za bardzo do siebie ...

a może ty sobie znjadz taka bezproblewmowa normalna laske.. zamiast orzjemowac sie histeryczka..:P

Gość powiedz jej ze ja kochasz