Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka01

BeeBee - nowa parasolka czy zooper, proszę o opinię

Polecane posty

Gość mamuśka01

poprosze doświadczone mamy o opinię na temat spacerówki: http://aukcje.nasza-klasa.pl/show_item.php?item=593309539 miałam juz upatrzonego zoopera waltza - jest lżejszy - ale ten trochę tańszy. Zooper nie ma przekładanej rączki. Ogólnie poszukuje lekkiej spacerówki, rozkładanej na plasko - najwazniejsze kryterium - musi zmieścic sie do Pandy

Pierwsze co rzuciło mi się w oczy to cholernie ciężki pierwszy wózek (10 kg) i bardzo lekki drugi (4 kg).Dla mnie waga to priorytet w spacerówce

Ta stabilność Ci bokiem wyjdzie przy pierwszej lepszej wyprawie po nierównościach.Taka waga przy kołach tego typu to ZMORA :)Jeśli chodzi o stabilnośc to drugi zapewne tez jest stabilny, inaczej nie zostałby dopuszczony do obrotu...

ja się podczepiam pod pytanie mamuski - tez szukam spacerówki, a mój synus jeszcze nie siedzi - tez musi być rozkładana na płasko.

Aha, myślałam, że Ty posta napisałaś a potem zaczerniłaś nicka ;)

nie:) ja to ja:P a czytam wszystkie tematy o spacerówkach, bo kompletnie sie nie znam. Z samochodu mam seicento - tez by mógl sie zmieścic.

Gość Anialisa
Zooper Waltz jest super, sprawdzałam go w sklepie, rozkładałam. Jest lekki i dobrze wykonany, ma fajne koła. A przekładana rączka to nie priorytet, ważniejsze są inne jego zalety - waga, budka, którą można całkowicie zakryć dziecko przed słońcem, szerokie siedzisko rozkładane na płasko, bardzo wygodny i prosty system składania, fajne okrycie na nóżki i kosz na zakupy, który ma po bokach zamki błyskawiczne, dzięki którym łatwiej wyjmiesz zakupy.

ten Bee Bee wygląda jak Peg Perego tylko cięższy jest, albo mi się wydaje....

Ten drugi waży coś koło 6kg (4kg to sam aluminiowy stelaż) Wygląda całkiem fajnie Najlepiej poszukaj go w sklepie i sprawdź jak się prowadzi. To co ja wole w moim ( chicco SimpliCity) to bardziej zamykana buda, i tradycyjny podnóżek (tutaj mam wrażenie że ciągle brudne od butów będzie) i nie wiem jak tu ale w moim składanie jedną ręką, prostym ruchem i tak samo rozkładanie