Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzychu 2009

mam plan. wykonam go sam... a plan jest nastepujacy

Polecane posty

Gość krzychu 2009

znalezc sobie kobiete o poziomie atrakcyjnosci 10/10 i pokazac sie niby przypadkiem tej ktora mnie odrzucila niech glupia zobaczy, co stracila

... zrobie go dzisiaj w nocy .. nie potrzebuje pomocy...:D hehe no i dobrze:D coś Ci sie z tego wszytskiego nalezy... ale nie wykozrzytuj po chamsku tej 10/10 tylko po to zeby wkurzyc eks... ja juz cos zaczniesz to serio a jak nie masz takiego zamaru to nie łam zycia innym:D

Gość lisiczka piekna
no ale co ona straciła? pomyśli tylko ze zdziwieniem, że ładniejsza od niej dziewczyna chce z tobą być ale wcale to nie znaczy, że pożałuje iż nie jest na jej miejscu!

Gość krzychu 2009
a moze jednak pozaluje... moze pomysli, ze ona czegos we mnie nie dostrzegla...

Gość dziewczyna po 20tce juz
tak ci sie Krzychu wydaje, ona zleje dziewczyne z ktora bedziesz szedl i pojdzie dalej, to tylko twoja wyobraznia podpowiada , ze ja cos ruszy

Gość lisiczka piekna
wątpię...:( Jakbym zobaczyła odrzuconego faceta nawet z miss polonia to niewiele by mnie to ruszyło.

Gość dziewczyna po 20tce juz
jeszcze sie utwierdzi ze dobrze zrobila skoro on juz ma kogos :)

Gość słona.
ehhh skoro ta brzydsza nie chce Ciebie, to myślisz, że ta ładna 10/10 zechce? chyba naprawdę będziesz musiał zabulić....

Gość krzychu 2009
po prostu zmeinie sie na lepsze i bardzo sie postaram... wowczas zdobede te "idealna kobiete"..... jesli ja zdobede, to wowczas jesli ta pierwsza to zobaczy, to zyskam w jej oczach

Gość krzychu 2009
:(

Gość asica 244
zenada

Gość frufru
no git. a co zrobisz z tą idealną jak już wywrzesz zemstę na tej co Cię nie chciała?...

Gość wiesz co krzysiu
robisz z siebie taka zwykle cipe. skad tacy jak ty na kafe ? :P:P:P:P:P

Gość no dokładnie facet
była zobaczy się z tą superlaską i zrozumie co straciła.....odbiją ją i zostaniesz sam jak doopa blada....

Gość faszerowane jajeczko
komu chcesz udawadniać Swoja wartość? Sobie czy byłej? bo jak sobie to weź się dokształć, na kurs jakiś idź, zdobądź nową umiejętność, popracuj charytatywnie itp A jeśli byłej - to skzoda Twojego czasu i energii

Gość Sage
Wiecie co? Po rozstaniach zdarzają się różne histeryczne zachowanie. I naprawdę trudno to osądzać, bo to bywa niezły sajgon w głowie. Jeśli facet przy okazji postara się, zmieni na lepsze itd, to tylko przecież dobrze dla niego. A przy okazji może mu przejdzie, jeszcze się faktycznie zakocha w nowej, przestanie mysleć o tamtej i będzie git? Nie ma tego złego. Generalnie podoba mi się to, że facet nie chce płacić, ale chce się starać. To może byc nowy początek :) Nie ma tego złego...