Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj po jest zimny i nieczuly

czy wasi faceci juz po seksie sa przylepkami czy juz nie glaszcza,nie caluja?

Polecane posty

Gość moj po jest zimny i nieczuly

Gość Kocyk
Mój zazwyczaj po wszystkim odchodzi do komputera,albo rzuca we mnie zużytą prezerwatywą :D

Gość prowokator III
dobre dobre:D

Gość Upodlony
Nieprawda, zazwyczaj sie tule :F A to ze rzucam "kondomem" to juz inna sprawa :P

Gość anulllkaaa25
a to różnie. czasem trzeba go wspomóc kopem w dope. najczęsciej się pomiziamy i on zapierdziela do lodówki...

Gość affrodytta
Moj jest bardzo kochany przytula mnie i myzia moji ex tez tacy byli mam szczescie do przylepek;)

Gość ehhhhhh...dno
no bo moj to natychmiast odwraca sie dupa do mnie i zasypia, a pozniej tez wcale nie jest taki skory do dotykania mnie. strasznie mnie to boli...:( w ogole jak spimy to sie do mnie nie przytula, mimo ze ja uwielbiam go miziac w trakcie snu.:( nie wiem, czy on musi spac odseparowany ode mnie, bo inaczej nie zasypia czy mam mnie w dupie juz \"po\"... co myslicie?

facet to nie kobieta i inaczej reaguje na orgazm.Po orgazmie czujemy ulgę, odprężenie i kobieta staje się aseksualna wiec taka reakcja.Żebyś mogła lepiej zrozumieć to tak jak chcesz siku i szukasz miejsca.Wydaje ci się że jest to najbardziej miłe intymne miejsce przyjemne do zrobienia siku Po zrobieniu staje ci się obojętne.Faceta musisz nauczyć żeby przezwyciężył tę obojętność bo u kobiet orgazm opada powoli i kobieta potrzebuje okazania miłości.

Gość Onnnn...
Zgadza się my faceci tak mamy, że jak dojdziemy to mózg dostaje bodziec do produkcji czegoś i chce mam się spać. Najlepiej by to wytłumaczył seksuolog :) Ja nawet nieraz nie zdążę się przytulić a już się :) Ale zawsze wy możecie się przytulić i nas popieścić :p

Gość ja tam nie wiem jaki jest po
bo idziemy się umyć (żeby się do wyra nie przykleić) a potem on pali a ja z mety zapadam w kamienny sen.

Gość lubię ludzi
a mój "po" włącza TV :P ;/ no ale fakt faktem w[pierw mnie przytula :D ps. ale wkurzające to jest jak czasem mam ochotę na jeszcze a ten w tv się gapi !!! co mam się sama zaspokoić?! jak mam faceta gołego obok?! :P

a ja z moim po zawsze sie przytulamy, calujemy, dotykamy. on lezy taki wypompowany i gladzi mnie po skorze :). i rozmawiamy o tym jak nam bylo dobrze i co sprawialo nam szczegolna przyjemnosc :D

Gość no to ską ten smutek
chyba nie za dobrze jednak było skoro ten kwiatek smutny ;)

Gość podnoszeee

Gość yooo
a mój spocony by chciał się przytulać :\ a ja sobie wtedy kłade się,odwracam sie tylkiem i w kime :D

Gość ja pierdzielę
mój mąż mnie przytula (on mnie, nie ja jego na siłę), całuje, a potem hm albo jest drugi raz, albo mąż idzie do komputera :P a ja spać, bo zazwyczaj padam ze zmęczenia ok. 22 (mamy małe dziecko). mąż rzadko idzie spać ze mna, bo nie potrafi zasnąć przed północa, a ja już wtedy dawno odlatuję.

Gość no wlasnie mizianie
lubicie faceci jak \"po\" baba glaszcze was po ciele? ;)

Gość ogrodnica
chwilkę się przytulamy bierzemy prysznic i drugie podejście czasem nawet 3 i 4 a ja ledwo żyje i sama zasypiam ;P

Gość ogrodnica
po wszystkim of course

Gość moj sie nie stara
bo moj to po sie nawet naburmusza!!!!!!juz nie mowiac o przytulaniu, etc. o co mu kurde chodzi???? zeby robic taka naburmuszona mine,niepojete...:(

nie lubię być dotykana po seksie.wręcz wkurwia mnie wtedy każda próba czułości.