Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hepi sed

czy jest w ogóle taka możliwość? chodzi o sukienkę.................

Polecane posty

Gość hepi sed

mam duzy biust, na prawde duży- 75F. Czy jesli kupię dobra bieliznę, to panie w salonie będą w stanie tak uszyć na mnie sukienkę, zeby trzymała się bez ramiączek? Nie zniosłabym koszmaru ciągłego podciagania sukienki na weselu. Ale takie bez ramiączek najbardziej mi sie podobają.

ja myślę, że jest taka możliwość. sukienki są mocno dopasowywane z tyłu, więc nie powinny się zsunąć. dla większego komfortu możesz sobie zażyczyć ramiączka lub szelkę dopinaną. jak zauważysz, że podczas dzikich szaleństw sukienka obsuwa się to sobie dopniesz ramiączka i po problemie :)

Gość czarna koala
kochana, ja tez mam wielkie cycki, a jak mnie babka zasznurowała w gorsecie to nie było szans żeby sie cokolwiek zsunęło. się czułam jakbym miala kiece przyklejoną do siebie, monolit po prostu :) wiec tez zrezygnuje z ramiączka chociaz chcialam szelke na szyje...

Gość czarna koala
hmmm no nie narzekam na "trzymalność" Kingi jak na razie... moze byc OK.

Gość hepi sed
czarna koala a Ty jaki będziesz miec biustonosz i jaki amsz rozmiar jeśli wolno spytać :D

Gość fantagiro 1983
Zawsze mozesz pomyslec nad wiekszym rozmiarem miseczki i mniejszym pod biustem. Polecam sie zainteresowac strona brastop.com spory wybor a i w lipcu wyprzedaze. na moje oko sproboj 70G albo nawet 70H. Ja tez przeszlam z 75F na 70 H i bardzo sobie chwale.

Gość hepi sed
ale ja własnie przeszłam z 80D na 75F:). wczesniej mierzyłam brytyjskie 34G i był zdecydowanie za duzy