Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz czas

Czy olejek rycynowy Wam pomogl, a moze zaszkodzil?

Polecane posty

Gość juz czas

Kobiety, czy stosowalyscie olejek na przyspieszenie porodu (juz po terminie) ? Czy WAm przyspieszyl akcje porodowa, a moze ktorejs zaszkodzil? Podzielcei sie swoimi doswiadczeniami.

Gość juz czas
?

Gość juz czas
ezwcywiscie nikt nie stosowal olejku na uparte malenswto?

Gość o matko ale po co
lekarz ci to zalecił??? a zdajesz sobie sprawę z tego, że olejek tak samo zadziała na płód??? Powodując u niego koszmarne przekrwienie narządów i skurcze jelit???? Nie zastanawiałaś się jak to może wpłynąć na narządy dziecka? Dałabyś olejek do picia noworodkowi? A chcesz truć dziecko jeszcze nie narodzone. Gratuluję głupoty !

Gość juz czas
Nie chce sluchac o truciu dziecka, bo to niekoniecznie jest prawda, bo gdy zaczynasz czuc ze cos sie dzieje nie tak-ruchy dziecka jedziesz do szpitala. Wiec glupoty mozesz gratulowac komus innem7u. Przed zalozeniem topiku czytalam mnostwo opinii na ten temat jako po prostu wzmozenie akcji a tutaj pytam tylko czy komus pomogl lub zaszkodzil. Nie stosowalas- nie wiesz. w tym momencie \Ci dziekuje

ja próbowałam :) Stary gin mi doradził - rycyna i kawa. Wcale nie było straszne, ani niesmaczne, ani nie spowodowało jakiegoś efektu przeczyszczającego. Może za mało wypiłam? Ale moje dziecko miało inne plany i nic to nie dało.

Gość juz czas
Niektorzy lekarze polecaja. Niektorym pomaga i wlasnie o takie opinie mi chodzi:) dziekuje

u mnie był efekt przeczyszczający i oprócz sraczki;) pojawiły sie lekkie skurcze macicy

Gość juz czas
seszensue a ile wypilas tego smakolyku i w ktorym tygodniu dokladnie?

Gość juz czas
Sama wpadlas na ten pomysl, czy ktos |Ci polecil? Ja jestem w 41 tyg

Gość Marta1979....
Jak bylam w ciazy to czytalam na temat olejku podobno nawet lekarze i polozne polecaja ale ja sie nie odwazylam :P mi pomogl sex a rano jechalam na porodowke.