Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oiuytrea

Czy to jest fair?

Polecane posty

Gość Oiuytrea

Pracuję w sklepie w galerii handlowej z trzema dziewczynami. Wszystkie studiujemy, ja jako jedyna mieszkam w Warszawie, pozostałe przyjechały na studia z dość odległych miejsc. W okresie świąt nasz sklep ma być otwarty w piątek, sobotę i wtorek. Właściciel powiedział, że może być w pracy jedna z nas. I co? Oczywiście ja muszę, bo one wyjeżdżają. Żadna nawet ze mną nie porozmawiała, ani nie zapytała co o tym myślę, po prostu powiedziały, że przecież one wyjeżdżają a ja jestem na miejscu:/ Fajnie. Tylko, że ja tez chciałabym mieć trochę wolnego w czasie świąt, a nie tylko 2 dni. Co ja na to poradzę, że ktoś przyjechał z daleka. Nie rozumiem czemu mam ponosić tego konsekwencje:/ Zaproponowałam, że owszem, przyjdę w piatek i sobotę, ale we wtorek niech już jedna wróci. Oczywiście jest kwas i obraza. Mam rację czy nie?

Gość o co kamannnn
raz powinnaś być ty.. drugim razem jedna z nich i trzecim razem ta co jeszcze nie była

Gość Oiuytrea
Też tak uważam, ale one twierdzą, że wyjeżdżają do rodziny gdzieś daleko i ich nie będzie, a ja przecież jestem na miejscu:/

Gość gfdfdffgfgfg
ma prace i jeszcze narzeka... racja, niech cie wywalą z tej roboty, siedz na bezrobociu

Gość aurora_1988
oczywiście że masz rację ten wtorek po świętach to już normalny dzień pracy wszyscy idą.. tylko szkoły maja wolne..te dziewczyny powinny być ci wdzięczne że wogóle robisz im taką uprzejmość i przyjdziesz w te dwa dni przed świętami...nie daj się

Gość Kkkikkka
Moim zdaniem nie fair, postaw się:P

Gość przecież sama sobie
Jest was trzy są trzy dni, nieważne gdzie kto mieszka i czy akurat ma okres :O Każda bierze jeden dzień, bez gadania. Ewentualnie pozwól im by sobie pierwsze wybrały dzień w który przyjdą.