Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MonteVerde

Odstawienie od piersi niemowlaka,ktory nie chce pić

Polecane posty

mi nauczenie mojej corki picia z butelki zajelo jakies 2 m-ce ale probowalam codziennie po kilka razy az wkoncu zalapala... takze jedyne co moge poradzic to cierpliwosc cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc... dodam ze corka do tej pory malo pije choc piersia juz jej nie karmie od 4 m-cy... np. napije sie tylko jak jest glodna... tak jakby nie odczuwala pragnienia wcale...

Gość gość
mi sie to udało:) od piątku nie jemy cycka:) da się, naprawde, trzeba tylko byc bardzo cierpliwym i powolutku próbowac wszystkich możliwych sposobów/butelek/kubków/słomek...itd. a ile ma dzidzia? może jakos bede umiała Ci pomóc..jestem na bieżąco:)

Dziewczyny-to jest wlasnie rezultat karmienia tylko i wylacznie piersia!!! Pamietam,ze zanim urodzilam,moja najlepsza przyjaciolka radzila mi,zebym sciagala pokarm i chociaz raz czy dwa na dobe podawala z butelki,od pierwszego dnia. Po miesiacu zaczelam wprowadzac rowniez mleko z butelki,w ten sposob gdy przestalam karmic piersia,nie bylo zadnego problemu z zalapaniem butelki.