Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupio się czuję

Czy też głupio się czuujecie gdy widzicie chociaż jedną osobę lżej ubraną od was

Polecane posty

Gość głupio się czuję

Właśnie widziałem przez okno gościa w krótkich spodenkach, a ja mam na sobie jeansy i t-shirt. Głupio mi, że będę wracał do domu tak grubo ubrany.

Gość marysia...
bylam dzisiaj w piekarni a tam byla taka kolejka ze odechcialo mi sie stac no i teraz nie mam co do pyska wlozyc :classic_cool:

Gość na komunie
mam to gdzieś. ja łaże w kurtce bo mi zimno. a ci co pomykają teraz w krótkich rękawach mają kuku. a potem do apteki i kolejki w przychodniach...

Gość faszerowane jajeczko
może chodź ubrana tak, by nie było nikogo kto jest lżej ubrany :p ;)

Gość polhumin
ja sie glupio czuje rano latam o 5,30 rano do pracy i jest chlodno. Nawet nie wiosenna, a zimowa zakladam nie jest to nie wiadomo jaki puchacz, ale zimą w niej smigałam, a jak wracam o 15 to jest taki upał, ze wygladam jak down z ta kortka w rece. Ale co zrobic.

ja chodze w krotkim rękawku :) a jak spotykam znajome to każdej zimno na mój widok :D ale panom chyba nie :classic_cool:

Gość polhumin
czesto widze babcie śmigaja w samo poludnie w beretach albo welnianych czapach i grubych plaszczach. No nie wiem jak one wystrzymuja.

Gość ja to myślę
tragedia, ja bym od razu obciął nogawki

Gość babcie nie czują gorąca
na starość krążenie jest słabsze i im ciągle zimno dlatego starzy ludzie zawsze są ubrani trochę na przekór pogodzie ;-)

Gość nie bo i po co
ja chodzę w długim rękawku i kurtce wiosennej...mi tak jest chłodno....najgoręcej było w sobotę a teraz to tak sobie jest....ci co chcozą w któtkich rękawkach to serio przeginają..wczoraj było tylko 15 stopni więc to na pewno nie temperatura na rozbieranie się...wczoraj rano mój mąż jeszcze szyby w samochodzi skrobał bo były zamarznięte taki jest UPAŁ :O:O

Gość youbbbbbbbeggin
a ja neistety jestem taki zmarzluch ze zawsze w torebce nosze sweterek i jak tylko cień i chlodniej to go zakladam.. to dopiero porazka... bo tak z 4 razy go sciagac i zakladac to męczące :P:P:P

A ja mysle ze nie warto zwracac uwagi co nosza inni, tylko robic swoje. A te wszytskie rozneglizowane Panie, za pare dni beda chrzakaly ze je nerki bola albo gardlo.