Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oeparolpl

dziewczyny bliźniak

Polecane posty

Gość oeparolpl

co sadzicie o dziewczynach z pod znaku blizniat, ja osobiscie nie wierze w takie rzeczy a jednak nie raz sie przekonalem ze dwie twarze maja:(

Gość oeparolpl
czy jest tu ktos?

Gość duupek
zostaw te nowinki dla siebie

Gość faktycznie coś nie tak
dwulicowe, kłamliwe, fałszywe, egoistyczne, chytre do bólu uwielbiają dobrą zabawę (ale kosztem innych), interesują się wszystkim po trochu, gadatliwe plotkary generalnie nastawione na hedonizm, liczy sie tylko dobra zabawa, zero norm moralnych, zero wierności

Gość faktycznie coś nie tak
w towarzystwie trudno takiej osoby nie zauważyć bo wszędzie jej pełno i jest najgłośniejsza i najważniejsza i w ogólę NAJ... ale gdy się taką osobę bliżej pozna to się widzi fałsz w jej zachowaniu "przyjaciólka wszystkich" ale kocha tylko samą siebie, kłamie jak z nut, obgaduje tych których niby lubi itd fałsz i obłuda, teatralne głośne zachowania, tzw "artystka ze spalonego teatru" zawsze zachowuje się ostentacyjnie jakby wszystkie światła były skierowane na nią i jakby kroczyła po czerwonym dywanie...przerośnięte ego a wśrodku pustka emocjonalna

Gość do autorrra
Jeśli oceniasz dziewczyny na podstawie znaku zoodiaku to gratuluje inteligencji!

Gość alison11
faktycznie coś nie tak no to sie rozpisałes. Ja jestem spod znaku blizniat i pasują do mnie tylko 3 cechy:) Na szczescie te pozytywne

Gość ja wieeeeem
poznalem dwie takie, zazwyczaj usmiechniete, pogodne, optymistycznie nastawione, czasami wykazywaly jednak zupelnie odwrotne cechy, ale krotko. ogolnie ciekawe osoby, inteligentne z poczuciem humoru

Gość PaniStrzelec
na trzy kobiety bliźniaki które znam dwie mają prawdziwą naturę bliźniaka czyli podwójną - podpadają ze skrajności w skrajność z egoizmu w altruizm - z przewagą egoizmu niestety... natomiast trzeci bliźniak z którym z resztą mieszkam nie ujawnia takich cech jakie wymienił "faktycznie coś nie tak" spojrzenie ma czyste i przejrzyste dusze również ... nie każdy bliźniak ma naturę bliźniaczą :)