Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Livia88

co byście zrobiły?

Polecane posty

Gość Livia88

Na uczelni pewien chłopak poprosił mnie o numer i spytal się czy się umówimy.Powiedziała ,że może w weekend. Nawet mi się spodobał więc go mu podałam.śpieszyłam się więc poszłam i nie zdązyliśmy pogadać. w sobotę się odezwał co tam u mnie słychać itd. Ja powiedziałam ,że wyjeżdzam do kazimierza (zresztą zgodnie z prawdą) , on się spytał czy na długo tam jadę to ja mu odpowiedziałam ,że w niedz powinnam wrócić. Od tego czasu się nie odzywa tylko puścił mi sygnał w niedziele ja mu odpingowałam. Nie wiem dlaczego teraz się nie odzywa.. może teraz ja powinnam coś napisać?

Gość Sage
Eee... spokojnie. To dopiero parę dni. Możesz napisać jakiegoś wesołego smsa - w stylu, że wóciłaś, było fajnie i co u niego. Tak na luzie. Możesz, ale nie musisz :) Myślę, że facet tak czy owak zadzwoni i spotkacie się w przyszły weekend.

Gość kiciaczek007
pff dziewczyno jestes studentką a zachowujesz sie jakbys miala 14 lat zallll. sama mu zadzwon co ze spotkaniem na pewno sie ucieszy

Gość Sage
bazienka - nie sądzisz, że z tym oszukaniem to przegięcie? Przecież ci ludzie nawet się jeszcze właściwie nie znają. To nie jest etap, żeby wymagac od siebie nawzajem jakichś zobowiązań. Nie w ten weekend to w następny, proste. Jak ma coś być, to będzie. Nie trzeba od razu przy telefonie warować i nerwowo wyczekiwać. To wręcz niewskazane. A ja sądziłam, że weekend dla większości ludzi to od piątku po pracy do niedzieli wieczór.

Gość Livia88
a zastanawiam się nad tym bo jak facet wyczuje ,że dziewczynie za szybko zaczyna zależeć to on zaczyna ją olewać.. Ale z drugiej strony mógł sobie teraz pomyśleć ,że to ja go olewam..

Gość Sage
Livia, tak to zwariować mozna. Nie spotykaliście się jeszcze więc trudno mówić o tym, by komuś w ogóle juz faktycznie zależało. Raczej okazujesz w ten sposób sympatyczne zainteresowanie, chęć dowiedzenia się o nim czegoś więcej. To nie jest w żaden sposób wiążące. Przecież na spotkaniu możesz zauważyć u niego coś, co będzie dla ciebie nie do przyjęcia. Tak bywa. Moja rada: nie daj się zwariować. Napisz wesołego smsa na luzie. Jak tak kiedyś zrobiłam z bardzo dobrym skutkiem. W ogóle zauważyłam na wielu przykładach, że okazywanie mężczyznom zwykłej sympatii i zainteresowanie daje o niebo lepsze rezultaty niż zgrywanie niedostępnej i obojętnej. NIE DAJ SIĘ ZWARIOWAĆ. Masz ochotę do niego napisać? To napisz! Ale na luzie i z dystansem, bo przecież nawet sie z nim jeszcze nie widziałaś

Gość trajektoria_zycia
Livia ja na Twoim miejscu napisałabym do niego, co tam u niego słychać, no i, że już wróciłaś. Jak się odezwie - super, a jak nie to po prostu wyluzuj :)

Livia ja na Twoim miejscu napisałabym do niego, co tam u niego słychać, no i, że już wróciłaś. Jak się odezwie - super, a jak nie to po prostu wyluzuj :)

Gość wichłacz
masz powodzenie więc korzystaj