Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherry_bum

Rozmowy o wszytskim i o niczym....

Polecane posty

Gość cherry_bum

czyli kolejny długi topic w którym mozecie pisac bez oggraniczen tematyczntych. zaczynam ja boli mnie brzuch juz czwarty dzien chyba sie czyms zatrułam skonczył mi sie chleb i margaryna a nie chce mi sie isc do sklepu i mam wyklady na popoludnie

Gość cherry_bum
a ja chyba bede haftowac 😭

Gość cherry_bum
a ja co mam zrobic :(

Gość białasek
weż sobie proszki przeciw bólowe

Gość cherry_bum
na czczo? biore juz czwarty dzien i nic nie poamaga to znaczy ból przechodzi na jakis czas ale potem wraca ile mozna sie faszerowac przeciwbólowymi? :(

Gość białasek
a jak i to nie pomoże to szoruj do apteki po test ciążowy mnie też bolał strasznie brzuch w pierwszych dniach ciąży ale jak jesteś pewna że to nie to to musisz sie wybrać do lekarza pierwszego kontaktu a nie iść na wykłady

Gość białasek
oprócz bólu brzucha masz jakieś inne dolegliwości?

Gość cherry_bum
mam dosc lekarzy byłam chora niedawno mam dosc zaległosci na uczelni... a zle sie czuje po piatkowej imprezie wypiłam trzy piwa i dwa drinki, ale piłam Fasbergi i tak osbie mysle czy sie strułam nimi] zreszta zawsze jestem wrazliwa na alkohole ale teraz...

Gość cherry_bum
nie tylko ból brzucha i to taki przeszywający i nudności i poddenerwowanie

Gość obecna1111
a ja mam dość plot na mój temat ,teraz myślą że ja kogoś oskarżam ,jak można udawać dobrą koleżankę ,a pózniej takie bzdury mówić na czyjś temat ,fałsz i obłuda

Gość cherry_bum
no i jeszcze tyje bardzo dziwne to :(

Gość białasek
cherry_bum twój wybór ale ja bym nie czekała tylko leciała biegiem do apteki po test ciąż do końca nie wierz czy nikt ci nic nie wrzucił np. do drinku

Gość białasek
no nie przesadzaj że w przeciągu tych czterech dni przytyłaś???????????

Gość cherry_bum
test nie 😭 jestem dziewica 😭 z tym drinkiem dałas mi do myslenia... :(

Gość cherry_bum
wiesz co a moze to nie przytycie tylko jestem taka.... opuchnieta, tak jakbym miala bardzo duzo wody w sobie

Gość białasek
nie zaszkodzi ci sprawdzić po imprezie to może być różnie a test kosztuje nie dużo tak około 10-12 zł. a bedziesz pewna

Gość białasek
to weź sobie proszki na rozwolnienie i napewno ne wybieraj się na uczelnie w takim stanie

Gość cherry_bum
oj nie strasz ja nie byłam tak pijana i caly czas byłam swiadoma co sie ze mna dzieje... wszytsko pamietam :( myslalam ze masz na mysli ze ktos jakis narkotyk wrzucił i sie nim zatrulam

Gość obecna1111
Lindka jesteś beznadziejna i cała reszta wy nie zasługiwałyście na prawdę ,za to jak mnie potraktowałyście ,obgadałyście i skrzywdziłyście moja rodzinę ,no i trochę mi lżej na sercu

Gość białasek
o kurcze to juz południe 12 godzina muszę brać się za obiad a tak mi się nie chce nic gotowaća z resztą nie wiem co zrobić na obiad

Gość cherry_bum
:(

Gość białasek
cherry_bum ja cię nie chcę straszyć tylko sugeruję że coś takiego mogło się wydarzyć ale skoro tak to ok. z tym narkotykiem możesz mieć rację dlatego najepiej się zbadać u lekarza bo po co masz cierpieć z bólu

Gość cherry_bum
moze masz racje... bo w sumie juz te cztery dn nic prawie nie jadłam i mi słabo, bo czuje głod tylko nic nie moge zjesc bo zaraz to sie konczy biegunka

Gość białasek
tym bardziej że to już tyle dni i wciąż cie boli i nic nie pomaga a tak wogóle to ty coś jadłaś przez te dni odkąd boli cie brzuch

Gość białasek
no to ładnie szoruj do lekarza bo wkońcu się odwodnisz i wtedy narobisz sobie zaległości na uczelni A jeszcze jedno czy ty przypadkiem nie bierzesz żadnych proszków albo nie stosowałaś jakiejś diety żeby się odchudzać????????????????????

Gość białasek
cherry_bum jesteś tam jak się czujesz? Jeśli bardzo żle i na dodatek jesteś sama to wezwij pogotowie do siebie,