Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucrezia Borgia

Mój facet jest prawiczkiem...

Polecane posty

moze i nie bedzie porownywal ale potem bedzie sie zastanawila jak jest z inna ;)

"Tylko, że wcześniej będzie koniec świata i nie dożyje" a jak nie będzie? :( a ty jako 30 eletni prawiczek to powinienneś mieć najlepsze rady dla autroki jaki mogą być zagrożenia w związku z kimś takim jak ty 🖐️ " porownywal ale potem bedzie sie zastanawila jak jest z inna" nie musicie przypisywać mu waszych cech 🖐️

Gość Lucrezia Borgia
elaudi moze i nie bedzie porownywal ale potem bedzie sie zastanawila jak jest z inna No właśnie tego się obawiam... Mój pierwszy mąż był prawiczkiem (to był zresztą nasz wspólny pierwszy raz). No i pozniej szukał skali porównawczej - dlatego zakończyło się nasze małżeństwo...

Gość ramka z obrazka
wh, nie każdy facet jest taki sam, te co ma predyspozycje do zdrady, bedzie zdradzal nawte jak prawiczkiem juz dawno nie jest.

Gość ofermm a
ja myślę że prawiczek to najgorsze co może trafić się kobiecie. zresztą zapytaj sami to ci potwierdzi.

ja myślę że prawiczek to najgorsze co może trafić się kobiecie Nie no, bez przesady - może trafić o wiele gorzej. Ale jednak lepiej być z kimś normalnym niż 30letnim prawiczkiem - nie oszukujmy się, taki ktoś ma wiele poważnych wad.

Gość ofermm a
ciekawe co gorszego? chyba kuba rozpruwacz co najwyżej. ;)

ciekawe co gorszego? chyba kuba rozpruwacz co najwyżej albo alkoholik z tendencją do bicia, oszust matrymonialny, kryptogej - lista jest długa

Gość ofermm a
co ty gadasz, porządny alkoholik to skarb.

"ja myślę że prawiczek to najgorsze co może trafić się kobiecie. zresztą zapytaj sami to ci potwierdzi." a odkąd to głos jednej jest reprezentatywny dla całej zbiorowości? "Nie no, bez przesady - może trafić o wiele gorzej" no... można trafić na nudnego, niskiego, brzydkiego, nieśmiałego 30 letniego prawiczka bez pracy :O więc ten autoki nie jest taki zły ;)

Gość ramka z obrazka
sami gada głupoty nie warto jej słuchać. a Ty oferma nie rób sobie jaj z powaznego tematu;)

Gość gość
prawiczek to najlepsze co może się trafić dziewczynie:P Mój jest teraz najwspanialszym kochankiem, nauczył się mnie tak świetnie dotykać, poznaliśmy nasze ciała, jest do mnie przystosowany:))) Dba o grę wstępną. Jak nadszedł odpowiedni moment do stosunków to na początku było troche krótko, ale mimo to świetnie:-) A potem przeczytaliśmy króciutką fajną książkę ''Już nie będę taki szybki'' (jest w necie do ściągnięcia za darmo) i po tym jest dłuuuugo :-) Polecam te świetne porady:-) A wy dziewczyny cieszcie się z zaszczytu jaki wam przypadł.

Gość gość
O k***a cieć

Gość gość
jak jest prawiczkiem i ma 30 lat i ma się co do tego obiekcje, to nie lepiej zapytać go, dlaczego tak jest? może jakaś kobieta go zraziła i trudno było mu zapoczątkować nowy związek? ... albo był z jakąś, ale miała wypadek i zginęła i długo nie chciał wiązać się z nową?... a może czeka na ślub, bo trzyma się zasad religijnych?... a może jeszcze coś innego? zwykle niepotrzebnie zakładamy najgorszy dla nas scenariusz, po co? przecież wystarczy zapytać i o ile robi się prościej ;)

Gość gość
Współczuje Tobie autorko, że takie ście/rwo Ci się trafiło:(

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Jestem Wiola, moją fotkę znajdziesz na http://www.sexphone.pl/5.html uwielbiam uprawiać gorące igraszki przez telefon, jeżeli jesteś zainteresowany rozmową ze mną to zadzwoń, obiecuję, że Cię nie zawiodę, będę dla Ciebie ile tylko zechcesz kochanie

Gość gość
Ja bardzo lubię sex telefon bo dziewczyny potrafia wysluchac problemow, a potem zaspokoją Cie na maxa, to po prostu trzeba przeżyć aby się wypowiadać! Najbardziej lubię laski z http://sex-rozmowy.pl/

Gość gość
Szybko można pozbyć się problemu z portalem sexrandki.ovh gdzie są fajne kocice:)