Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocilam na ziemie

jak latwo sie odzwyczaic

Polecane posty

Gość wrocilam na ziemie

jakies 2 m-ce temu poznalam w necie pewnego hindusa, ktory strasznie mna zakrecil. musze powiedziec ze jestem zareczona od 7m-cy i z moim narzeczonym planujemy slub na styczen.on kreci mnie pod kazdym wzgledem dlatego nie wiem jak moglam dopuscic do takiego zauroczenia inna osoba:) zastanawialam sie caly czas, jak to odkrecic i za kazdym razem mowilam sobie, a pogadam jeszcze raz, przeciez rozmowa to nic zlego. i wczoraj jak grom z jasnego nieba, przeszlo mi jak reka odjal. moj friendpen:) chyba zapomnial , ze ma wlaczona kamerke internetowa, i zaczal namietnie dlubac w nosie:):) przysiegam wam, ze tak mnie to sprowadzilo na ziemie, ze juz moge go wiecej nie zobaczyc:D:D:D

Gość nie zapomnij poinformowac
narzeczonego jaka z ciebie szmata

Gość ideał dłubie w nosie
i robi kupke na dodatek! Straszne! hihi

Gość kalinq
no i co z tego kazdy dłubie w nosie ty tez pewnie nie raz:/ żal. a gdyby to był twoj facet to co bys zrobiła??

Gość wrocilam na ziemie
moj narzeczony wiedzial ze z nim rozmawial, tak dla zainteresowanych, :P a to, ze narzeczony dlubie w nosie nie przeszkadza mi, bo go kocham ludki:P

Gość zayebista prowokacja
ty jesteś obrzydzona tym że twój amant dłubie w nosie a twój narzeczony byłby zniesmaczony tym że flirtujesz z jakimiś ciapatymi

Gość wrocilam na ziemie
na pewno nie bylby zadowolonygdybym flirtowala, ale mlodosc rzadzi sie wlasnymi prawami:) zreszta, nie zrobilam nic zlego i nie napisalam ze z nim flirtowalam tylko ze mnie zakrecil, a to dwie rozne sprawy wiec nie wiem o co sie czepiacie ludki.

Gość dobreeeeeeDD

Gość ale mlodosc rzadzi sie
wlasnymi prawami - tzn jakimi? takimi, że mozna sie k****ć ??

Gość zalezy......
kto co uwaza za kurestwo, dla mnie rozmowa z kims, jeszcze wirtualna , odbiega od pojecia kurwy.