Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka27

jestem w 7 miesiącu nie mam NIC jeszcze dla dziecka

Polecane posty

Gość Agnieszka27

Niestety jestem w ciąży zagrożonej od jakiegoś 1,5 miesiąca leże. Nie mogę nigdzie wychodzic. A tak bardzo bym chciała isc na zakupy, coś dla maluszka kupic, pogoda piękna a takie zakupy to sama przyjemnosc...pochwalic sie brzuszkiem itd. Zawsze sobie wyobrażałam jak bedzie pięknie cudownie a tu załamka kompletna :(

Gość trgergr
Kupuj w necie, siedź na balkonie, czytaj książki, pij pyszne soki... Już z górki a wkrótce będziesz spacerować z maleństwem. :)

Gość asdfghjklkjhyt
z mojego doświadczenia wiem,że na allegro o wiele taniej niż w sklepach,a rzeczy są tam naprawdę świetne.Wiele takich ,których nie kupisz w sklepach. Przykro tak leżeć,ale tak jak ktoś raził,cały dzień na balkonie na leżaczku,książka,radio.Ja mogłabym czytać całe dnie gdybym tylko mogła:)Niewiele ci już zostało,dasz radę mamusiu

Gość Agnieszka27
a jakie książki polecacie?

Gość zakretka
Ja wszystkie ubranka kupilam przez internet, lazenie po sklepach to po prostu katorga. No i ceny sa wyzsze :))

Gość Asienka27
trzymaj się Agniecha i popieram przedmówczynie może buszowanie na allegro to nie to samo co buszowanie po sklepach ale za to radość, jak listonosz przyniesie paczkę ta sama :D Wiem coś o tym ;) powodzenia!!!

dokładnie ja też wszystko na allegro kupowałam :) co do książek to ja Cobena czytalam, najpierw w oryginale a potem w tłumaczeniu polskim. do tego Szwaję i .... wszystko co mi siostra podrzucała :D :D :D już z górki za chwilkę bedziesz sie chwalić nie brzuszkiem tylko maluszkiem w wózku :D

dokladnie kupuj na allegro:)...ja co prawda kupuje w sklepach bo moge chodzic..ale ostatnia zamowilam rozek i nie moge sie doczekac az paczka przyjdzie..uwierz ta sama radosc ..:)...

Gość Matyldaaa
To leż i kwicz.

Gość rtghj
jeśli jeszcze nie czytałaś to Paullina Simons Jeździec miedziany i 2 kolejne tomy tego.W sumie z 2000 str,świetny zabijacz czasu:)