Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberto 288

moja definicja puszczalskiej....

Polecane posty

Gość roberto 288

kobieta ktora w wieku 18-stu lat miala wiecej niz 5 -ciu partnerow seksualnych, a w wieku 25-30 lat - wiecej niz 15-stu-20-stu partnerow...

Gość i co z tegooo
zazdrosciosz ciołku ze zadnej wyrwac nie mozesz

Gość roberto 288
wymysliłem to kontemplując swoje własne życie i ilość mężczyzn spod dworca,których zaliczyłem

Gość roberto 288
podszywaczom STOP

Gość roberto 288
STOP piratom drogowym

Gość OJ MASAKRA
CO ZA KLASYFIKACJA,CO KOGO TO OBCHODZI KTO Z KIM I PO CO SIE BZYKAL??? A JAKA JEST TWOJIM ZDANIEM KLASYFIKACJA PUSZCZALSKIEGO???

Gość i po co ci ta klasyfikacja
myslisz ze dziewczyna ci powie ilu naprawde miała? kolejny naiwny:P

Gość OJ MASAKRA
WIESZ BO JA NAPRZYKLAD MIALAM BARDZO WIELU PARTNEROW SEKSUALNYCH,ROBILAM TO NIE WIEDZAC WLASCIWIE DLACZEGO BO Z SEKSU NIE CZERPALAM KORZYSCI,ZAWSZE BYLO MI NIJAKO. DOPIERO MOJ PSYCHOLOG USWIADOMIL MI ZE MOJ PROBLEM POWSTAL DAWNO TEMU KIEDY ZOSTALAM ZGWALCONA I TO ES POWODEM MOICH ZABURZEN NA TLE SEKSUALNYM,POWIEDZIAL MI ROWNIEZ ZE PONAD 25 KOBIET WEDLUG STATYSTYK BYLO WYKOSTANYCH PONIZEJ 14 ROKU ZYCIA WIEC MOZE TO JEST PRZYCZYNA ICH ROZWIAZLOSCI. JA JESTEM BARDZO WYZWOLONA MOZE DLATEGO ZE MIESZKAM W KRAJU GDZIE SEX NIE JEST TABOO ALE WEZ POD UWAGE TO ZE NIEKTORE SIE PUSZCZAJA BO NIE POTRAFIA INACZEJ

Gość OJ MASAKRA
DO i po co ci ta klasyfikacja ja sie zawsze przyznaje jak facet tego nie akceptuje to jego problem ale zawsze znajdzie sie taki ktory nie bedzie mial nic przeciwko

Gość roberto 288
oj masakra, a ile mialas partnerow? pytam z ciekawosci

Gość OJ MASAKRA
no to mi ulzylo jestem poprostu kobieta o solidnym przebiegu;)

Gość roberto 288
nie róbcie sobie jaj prosze o normalną dyskusję, nie ma znaczenia że ja za 200zl obsługuje starsze panie z bogatych domów bo ten temat jest puszczalskich kobietach!

"no to mi ulzylo jestem poprostu kobieta o solidnym przebiegu" Owszem. :P Nie powinno się nazywac takiej kobiety puszczalską, bo ma to wydzwięk negatywny, a przeciez prawianie seksu to nic złego jezeli obie strony tego chcą. 🖐️ Co nie zmienia faktu, że takiej kobiety na partnerkę bym nie chciał ale to mój problem. :classic_cool:🖐️

Gość Tym razem to znowu j/
do utora: rozumiem że gdybyś miał chociaż trzy partnerki w swoim zyciu nie tylko dmuchana lale to miałbys inne zdanie. do prawiczka z wiarą: chyba pierwszy raz sie z toba zgadzam:)

Gość nie no nie mogę....
To Ty to czy ktoś jest puszczalski przeliczasz na ilośc partnerów?? a jak laska dała 5 ale naprawdę ich kochała, ale coś im nie wyszło (załóżmy że ją zaostawiali)... To chyba co innego niż laska która miała choćby tylko 2, ale dała im dupska jak typowa dziwka... żal...

mimo wszystko lepiej mieć kobiete z długim przebiegiem ale wierna niż cnotkę któr będzie szukać z ciekawości jak to jest z innym. dla mnie nie ma znaczenia czy wcześniej dziewczynaa miała 3 czy 10 partnerów seksualnych ale to czy zdradzała już tak. kobieta ma prawo mieć tylu partnerów i takie zycie seksualne jakie chce tak jak facet. to jej sprawa. jak ktoś szuka laski która ma mały przebieg to też jego sprawa z tym że to głupie ,że pozna super osobę, dobra kochana itp oi skresli bo spała wcześniej z wiekszą ilością osób niż on, to troche dziwne.

"To chyba co innego niż laska która miała choćby tylko 2, ale dała im dupska jak typowa dzi**a... żal..." jak facet przeleci w klubie dwie laski których nawet imieni nie zna to też zrobił to jak typow dziwka czy tylko te dwie laski? głupie wygodnickie myslenie. tak jak już wyżej napisał prawiczek z wiarą,dla mnie puszczalska to jedynie taka kobieta/mężczyzna który zdradza.

"kobieta z wiekszym przebiegiem i tak raczej na zyciowego partnera wybierze faceta, ktory mial wiele kobiet i jest mocno meski itp" nie koniecznie bo ludzie dorastaja dojrzewają i zmieniają się priorytety. jesli wybawiła sie jako nastolatka w wieku np 25 lat wcale nie musi szukać faceta który miał wiele kobiet. no ale to każdy jest inny. mimo wszystko skreslanie kogos z powodu że miał/miła więcej partnerów niż ja jest szukaniem różnić i problemów na siłe

Gość OJ MASAKRA
13 nastu partnerow a mam 25 lat w tym 6 stalych zwiazkow ale nigdy nie zdradzilam zadnego faceta przewaznie po nie udanych zwiazkach musialam sie dowartosciowac

nie wiem co ma tu do rzeczy sprawiedliwość. choc i ja słyszałem od dziewczyny nie raz że to nie sprawiedliwe że ja miałem inne a ona tylko mnie. mimo wszystko to dziwne myslenie, że co musi byc sprawiedliwie? pary maja sie dobierać zgodnie z ilością wcześniejszych partnerów seksualnych?:D

"mimo wszystko skreslanie kogos z powodu że miał/miła więcej partnerów niż ja jest szukaniem różnić i problemów na siłe" Być może ale ja traktuję to tak samo, jak inne cechy człowieka. Tak samo, jak nie chciałbym być z kobietą leniwą, tak samo nie chciałbym kobiety, która nie jest dziewicą. Nie uważam, że to głupie, gdyż nigdzie nie jest powiedziane co jest istotne i kiedy ktoś pasuje do Ciebie, a kiedy nie. Każdy sam ustala tę granicę. Z tym, że obrażanie osób niepsełniających Twoich kryteriów jest niewskazane i bezsensowne. 🖐️

e tam, 13 partnerów przez powiedzmy 8 lat? to wcale nie jest tak dużo. seks (bezpieczny:D) to zdrowie, co w tym złego że dziewczyna jest aktywna seksualnie? skoro ne zdradzała ani nie robiła tego dla kasy to nie ma mowy o puszczaniu się

Gość OJ MASAKRA
Wiem ze to duzo a nawet bardzo duzo i nie jestem z tego dumna nie mam tez wyrzutow sumienia tak poprostu potoczylo sie moje zycie

Gość OJ MASAKRA
Tym razem to znowu ja/ masz bardzo zdrowe podejscie szkoda ze wszyscy tacy nie sa.

czyli jakbyś spotkał idealną, śliczną, dobrą dziewczyne ale miała wcześniej 5 partnerów to być powiedział papa? ewentualnie najpierw przeleciał a później powiedział papa ?z takim nastawieniem możesz byc już zawsze sam i za parenaście lat zorientujesz się że żejest juz za późno i że zmarnowałeś okazję nie na seks ale na miłośc i poznanie kogoś na zawsze.

Gość OJ MASAKRA
dlaczego tak myslisz ze prawiczka bym nie chciala ja nie patrze na przebieg a na caloksztalt jesli byl bys wartosciowym czlowiekiem i ciekawym to naprawde miala bym to w dupie czy miales 100 kobiet czy zadnej

tu sie wypowidaja prawiczki i takie podejście jest u nich bardzo powszechne. tylko nie wiem czy jest to wywołane wyłącznie brakiem doświadczeń seksualnych czy również innymi czynnikami jak np wychowanie,przekonania religijne i etyczne itp itd.

Ja bym nie przeleciał tylko po prostu się z nią rozstał. Wolę zostać sam do końca życia, niż brać kogoś, kto nie będzie mi odpowiadał i będę czuł obrzydzenie w sferze seksu. 🖐️ Kobieta ideealna dla mnie to taka, która posiada również dziewictwo, a zatem niedziewica nie mogłaby być idealna. 🖐️ Z tym, że ja rozgraniczam to co mi nie odpowiada od tego co jest złe ogólnie. 🖐️