Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberto 288

moja definicja puszczalskiej....

Polecane posty

Gość OJ MASAKRA
prawiczku zycze ci powodzenia i szczescia w milosci;) bo z twojim podejsciem moze byc naprawde ciezko;)

Kropka tu sie mylisz. macho nie są dobrymi kandydatami na mezów. Są dobzi jako odskocznia od męzów szaraczków czyli sa dobrym materiałem do seksu na boku. ;)🖐️

"prawiczku zycze ci powodzenia i szczescia w milosci bo z twojim podejsciem moze byc naprawde ciezko" Do którego prawiczka to było? ;)🖐️ Jezeli do mnie to nie musisz życzyć szczęścia w miłości. Lepiej zycz uniknięcia nieszczęścia w miłości, czyli związania się z kobietą, która mi nie odpowiada pod jakims ważnym względem. :P🖐️

Gość OJ MASAKRA
strasznie meczacy ten topic,prawiczki ja bzykam sie przed slubem po to aby nie kupowac kota w worku zeby pozniej nie miec potrzeby zdradzac mojego meza na boku

"poza tym ufalabys prawiczkowi jako potencjalnemu kandydatowi na meza?" hahah a ty bys ufał dziewicy jako potencjalnej kandydatce na żone?:D jk ci twoja dziewica zacznie mówić że ja trochę ciekawi jak by było z innym to zaczniesz mysleć że może lepiej jakby się wcześniej jednak o tym przekonała :D do prawiczka z wiara szukanie ideału jest niebezpieczne, to tak jak ja bym szukał kobiety która będzie wyglądać dokładnie tak jak np monic belluci w dodatku dziewica itp to zawsze już byłbym sam...

Gość OJ MASAKRA
i kropka takie nie doswiadczenie moze byc bardzo podniecajace mojim zdaniem ci mniej doswiadczeni ktorych mialam byli o wiele bardziej czuli i romantyczni wiec to naprawde nie mialo by dla mnie znaczenia

"strasznie meczacy ten topic,prawiczki ja bzykam sie przed slubem po to aby nie kupowac kota w worku zeby pozniej nie miec potrzeby zdradzac mojego meza na boku " Moim zdaniem to błędna logika. Zdrada nie zależy od poziomu wyszalenia się. Czemu ludzie uprawiający wcześniej seks zdradzają swoich małżonków? Jak tylko zacznie Ci się nie układac z mężem w seksie to sobie przypomnisz te wcześniejsze uniesienia i możesz zaczać szukać kogoś kto Ci je znowu da. :P🖐️ "pzw do ksiazek gnoju a nie na forum erot siedzisz " Narazie mam przerwę w edukacji, odpoczywam od książek. :P🖐️ A ero jest fajny. :classic_cool:🖐️ "do prawiczka z wiara szukanie ideału jest niebezpieczne, to tak jak ja bym szukał kobiety która będzie wyglądać dokładnie tak jak np monic belluci w dodatku dziewica itp to zawsze już byłbym sam..." Nie szukam ideału ale takiej, która jednak bedzie posiadała te cechy dla mnie najistotniejsze w ilości zadowalającej. Dziewictwo jest jedną z nich. 🖐️

A komu pozwalaś mówić do siebie Tamara? :) Musiałem się zresetować :o

Gość OJ MASAKRA
i kropka,czy mi sie wydaje czy ty poprostu sie boisz stosunku z doswiadczana kobieta???ze Cie wysmieje albo rozpowie wszystkim jak bylo daremnie??? wiesz nie wszystkie rowiazle kobiety sa takimi suk****i

ciekawe czy od siebie wymagacie tyle co od swojej idealnej kobiety...wiążąc się z niewłaściwą kobitą można zmarnować sobie zycie ale nie podejmująć żadnych prób i skazywanie się na samotnośc też sobie marnujecie życie. jeżeli się kocha to akceptuje te cechy które u obcej osoby rażą..byliście kiedykolwiek zakochani?

Gość OJ MASAKRA
Prawiczek z wiarą to wybierz sie do arabi albo jakiegos innego islamskiego kraju wybierz jakas za 2 wielblady bedzie twoja;) A tak na powaznie w czasach kiedy zrekonstruowanie blony dziewiczej w holandi to jedyne 300euro (bardzo popularne wsrod marokanek)to i tak nie trafisz czy twoja wybranka jest napawde dziewica

"ciekawe czy od siebie wymagacie tyle co od swojej idealnej kobiety...wiążąc się z niewłaściwą kobitą można zmarnować sobie zycie ale nie podejmująć żadnych prób i skazywanie się na samotnośc też sobie marnujecie życie. jeżeli się kocha to akceptuje te cechy które u obcej osoby rażą..byliście kiedykolwiek zakochani?" Od siebie wymagam akurat więcej niż od innych ale to akurat jest nieistotne. 🖐️ Przecież dopuszczam mozliwośc, ze kobieta która by mi odpowiadała może mnie odrzucić, gdyż nie spełniam jej wymagań. Każdy ma prawo do swoich preferencji i ja nie robię nikomu wyrzutów, że w preferencjach części kobiet się nie mieszczę. 🖐️

zgadzam się z tym że zdrada nie m związku z ilością partnerów, może mieć wpływ np na myslenie o zdradzie, jak by było z innym/z inną..a może z dwoma kobietami na raz itp..ale czy ktoś zdradza czy nie to już kwestia charakteru i podejścia i moralności

nie Tamaro... wieczorem Ci powiem...teraz już muszę jechać :) dla tych co po prawej: rogi: aureola ramola. :o

" pzw dzieckko bladzisz dylemat dyletanta??" To wytłumacz mi czemu błądzę. Zaraz mi pewnie napiszesz, że dziewictwo nie jest wazne, liczą się inne wartości i takie tam. :classic_cool:🖐️ A ja uważam, że liczy się wszystko. :P🖐️

Prawiczek z wiarą ale wydajesz sie byc nie głupi a komplikujesz sobie na siłe życie. może tobie jest tak dobrze, może udało ci się sobie to wmówić ale prędzej udajesz. ciekawe czy jako 60 letni prawiczek, samotny, bez rodziny bedziesz dalej uważał że nie zmarnowałeś sobie zycia przez zbytnie przykładanie uwagi do dziewictwa...i czystości u kobiet.

Ja sobie z frustracji pozwole przerwac wasza dyskusje nie wiem nawet o czym. Cholera jasna, jeszcze ponad 6 lat nie bede wiedziala, czy jestem puszczalska, czy nie!

pzw jestes dzieckiem zepsucia panujacego w XXI wieku uzywasz wulgaryzmow, piszesz ze zboczencami, walisz sobie konia a wymagania masz jakies posrane odnosnie dziewictwa zejdz na ziemie, dorosnij :classic_cool:

"Prawiczek z wiarą ale wydajesz sie byc nie głupi a komplikujesz sobie na siłe życie. może tobie jest tak dobrze, może udało ci się sobie to wmówić ale prędzej udajesz. ciekawe czy jako 60 letni prawiczek, samotny, bez rodziny bedziesz dalej uważał że nie zmarnowałeś sobie zycia przez zbytnie przykładanie uwagi do dziewictwa...i czystości u kobiet." Ale czemu sobie je komplikuje? Komplikowałbm gdyby wiązał się z kobeta która m inie odpowiada tylko po to by inni byli zadowolenia. 🖐️ Jezeli czuję do takiej obrzydzenia to chyba oczywiste, że nie mogę się z nią związać. 🖐️ " pzw jestes dzieckiem zepsucia panujacego w XXI wieku uzywasz wulgaryzmow, piszesz ze zboczencami, walisz sobie konia a wymagania masz jakies posrane odnosnie dziewictwa zejdz na ziemie, dorosnij" Uzywam wulgaryzmów, a zresztą one tu nie mają nic do rzeczy. :classic_cool:🖐️ Nie wymagam tego, żeby kobieta się od tego powstrzymywała. :classic_cool:🖐️ Piszę z nickami, a nie wiem kto siedzi po drugij stronie. :P:classic_cool:🖐️ Walę ale bardzo rzadko, a zresztą nie szukam dziewicy z powodów religijnych tylko estetycznych. 🖐️ Czemu posrane, czemu wymagania co do dziewictwa budzą w niedizewicach takie emocje? :O:classic_cool:🖐️ Ja bez problemu dopuszczam np. fakt, ze kobieta doświadczona może nie chcieć prawiczka i nie przeszkadza mi to. :classic_cool:🖐️ W

pzw niby jestes otwarty, inteligentny, nowoczesny a poglady z dupy masz:-O

te verde:d rozumiem, zycie w niewiedzy musi być frustrujące, taka niepewność. więc za 6 lat wejdziesz na kafeterie , zdasz relacje z przebiegu swojego życia seksualnego..i jakis prawiczek czy ktos wyda fachowa opinie i definitywnie stwierdzi czy jesteś puszczalska czy też nie:P

a ja mam pytanie, powiedzmy ze pzw albo kropka znajdziecie swoją dziewicę, bedzie ślub noc poslubna ale sie rozstaniecie np z powodu różnicy charakterów itp no i sytuacja taka że już nie bedziecie prawikami. i nadal będziecie szukac dziewicy? wtedy podwójne wymagania: raz że ona ma być dziewicą i dwa że ma zaakceptować że wy już kobiete mieliście..