Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roberto 288

moja definicja puszczalskiej....

Polecane posty

"pzw niby jestes otwarty, inteligentny, nowoczesny a poglady z d**y masz" Poglądy mam nowoczesne, preferencje staroświeckie. :P🖐️ Dlatego nie coeniam innych na podstawie takich rzeczy ale na partnerkę takiej bym nie chciał. :P🖐️ Tamari nie martw się, jak już stracę prawictwo to się przespimy.:classic_cool:🖐️

masz kompleks braku doswiadczenia nie podejrzewam Cie ze pragniesz czystej i nieskalanej pannicy bo sam masz takie podejscie jak smiesz gowniarzu do mnie z takimi tekstami???😠

"a ja mam pytanie, powiedzmy ze pzw albo kropka znajdziecie swoją dziewicę, bedzie ślub noc poslubna ale sie rozstaniecie np z powodu różnicy charakterów itp no i sytuacja taka że już nie bedziecie prawikami. i nadal będziecie szukac dziewicy? wtedy podwójne wymagania: raz że ona ma być dziewicą i dwa że ma zaakceptować że wy już kobiete mieliście.." Dziectwa wymagać będe tylko jako prawiczek. 🖐️ Nie chcę się związać z dziewicą dlatego, że mnie nie zdradzi czy z innych tego typu bzdur tylko dlatego, że jako prawiczek tylko z taką mógłbym stworzyć związek do końca życia(gdyby ona tego chciała). A nie interesuje mnie wiązanie się z kimś, z kim wiem, ze nie będę chciał być na stałe. 🖐️

"masz kompleks braku doswiadczenia nie podejrzewam Cie ze pragniesz czystej i nieskalanej pannicy bo sam masz takie podejscie jak smiesz gowniarzu do mnie z takimi tekstami???" Nie wiem czy to do mnie czy do kropusia. :classic_cool:🖐️ Z tym doświadczeniem to nie do końca tak, bo po jedym związku tez bym go nie miał, a jednak mógłbym wtedy się już związać z doświadczoną. :classic_cool:🖐️ Przeprasam, czekam na karę. :classic_cool:🖐️

to bylo do Ciebie kropka sie zmienil i teraz codziennie go chwale za wywazone i madre poglady zgodne z moimi:D A Ty poniesiesz kare!!!!!!!!!!!!

"PZW - naiwniak " Nie naiwniak, bo wiem że takie związki nie istnieją. Jednakże na pierwszy raz musze podjąc taką próbę, żeby potem nie załować, a wiem, że nie stać by mnie na to było gdybym związał się z niedziewicą, bo jej przeszłośc powodowałaby u mnie chęć sprawdzenia jak to jest z innymi. :classic_cool:🖐️

"kropka sie zmienil i teraz codziennie go chwale za wywazone i madre poglady zgodne z moimi" A ze mną nadal pisze o chęci posiadania dziewicy. ;):classic_cool:🖐️ Kropek ma umiejetnośc dostosowania się do rozmówcy. :P🖐️ "A Ty poniesiesz kare!!!!!!!!!!!!" Klapsy, chłosta czy lizanie stóp? :classic_cool:🖐️

on udaje zeby Ci sprawic przyjemnosc a poza tym moj drogi co innego marzyc o dziewicy a co innego wymagac dziewictwa i odrzucac wszystkie laski majace 1 raz za soba zaknebluje Ci twoja pyskata jape, przykluje kajdankami do krzesla a pozniej sie zobaczy...:D

"on udaje zeby Ci sprawic przyjemnosc a poza tym moj drogi co innego marzyc o dziewicy a co innego wymagac dziewictwa i odrzucac wszystkie laski majace 1 raz za soba" A mi się wydaje, że po prostu zaczyna sobie zdawać sprawę, że im jest starszy tym bardziej stoi jedynie przed wyborem niedziewicy lub wiecznego prawictwa. :P🖐️ "zaknebluje Ci twoja pyskata jape, przykluje kajdankami do krzesla a pozniej sie zobaczy..." Skoro tak robisz obcym, to aż starch pomyślec co ma z Tobą Twój facet. :P:classic_cool:🖐️ "wiara, jestes meskim, ostrym facetem, umiesz flirtowac i swintuszyc, interesujesz sie seksem, pozycjami, technikami, piszesz z dziewczynami na kafe co bys chcial z nimi robic i naprawde nie musisz sie obawiac niedziewic " jesteś pewien, że o mnie piszesz? :O🖐️ Nigdy sobie nie przypisywałem żadnej z tych cech. :O:P🖐️ Nie obawiam niedizewic, to że żadna mnie nie chce to inna sprawa. 😭 Trzeba sobie dorabiać ideologię na przetrwanie. :classic_cool:🖐️

oo wlasnie dosliszmy do meritum dorabianie ideologii do swoich brakow czy braku mozliwosci pzw ale widze ze lubisz takieklimaty. kiedy okazesz sie real menem i wyslesz mi zdjecie warszawski madralo?

on pierdoli kropka w teoretyzowaniu jest mistrzem zobaczymy jak w praktyce:D

"ale za duzy dysonans widze u pzw" Eh czy to naprawdę takie trudne? :P Jestem prawiczkiem, chcę dziewicy. Nie będę prawiczkiem, nie będę wymagał dziewictwa. Czy tak samo się dziwisz, że np. ładna osoba chce ładną osobę na partnerkę? :P🖐️ "wiara, widzialem na kafe nie raz, ze niezle sobie z dziewczynami radziles cyberujac z nimi " Daj spokój to tylko żarty. :P🖐️ "oo wlasnie dosliszmy do meritum dorabianie ideologii do swoich brakow czy braku mozliwosci" Nie wiedzieć czemu każda niedziewica dąży do tego by to przeczytać spod klawy prawiczka. :P🖐️ "pzw ale widze ze lubisz takieklimaty. kiedy okazesz sie real menem i wyslesz mi zdjecie warszawski madralo?" Przecież pisałem, że nie jestem real menem. :P🖐️ Jestem tchórzem, a Ty miałąś mi wysłać, jak bedziesz miała, a na pewno masz nowe. :classic_cool:🖐️

"wiara, naprawde bys odrzucil niedziewice jakbys sie w niej zakochal? " Nie zakochałbym się w niedziewicy. 🖐️ Jest naprawdę tyle kobiet, że człowiek nie musi zadowalać się taką, która nie spełnia jego kryteriów(działa to w obie strony). Gdyby ludzie wzięli sobie to do serca, może byłoby mniej zdrad. :P🖐️

pzw ja mam Ci ciagle dawac i dawac a w zamian co?? zalosne poza tym nie da sie wszystkiego kontrolowac a zwlaszcza uczuc

"wiara, ale skzyad mozesz wiedziec, czy dziewczyna jest dziewica, czy nie?" To proste zapytam się. oczywiście tak by zasugerować jej, że wole doświadczone dzieki czemu albo powie prawdę, że spałą albo skłamie że spała ale na pewno wtedy nie skłamie, że jest dziewicą. :classic_cool:🖐️

" pzw ja mam Ci ciagle dawac i dawac a w zamian co?? zalosne" nie uznajesz sprawiedliwości co do przeszłości seksualnej ale fotkową już tak? :P🖐️ W zamian dostaniesz moją dozgonną wdzieczośc no i może jakiś komplement. :classic_cool:🖐️ A także ocenę czy wyglądasz na kobietę lubiącą seks czy niewinną. :P🖐️ Tylko tyle mogę zaoferować 😭🖐️ "poza tym nie da sie wszystkiego kontrolowac a zwlaszcza uczuc" Może i się nie da kontorolowac uczuć ale ich realizację już tak. :classic_cool:🖐️ Mam już swoje lata, gdybym miał się zakochać na zabój to już dawno by się to przynajmniej raz stało. :P🖐️

sam sie hamujesz, nie wiem po chuj? porownanie fotek do seksu to troche nie na miejscu, moglbys pokazac troche dobrej woli:-o juz mnie raz okresliles jak wygladam kanalio:-O ciekawe co wymyslisz next time teraz to ja wysylam foty kropce, znaczy planuje to zrobic

"wiara, wchodzac w poczatkowym okresie znajomosci na takie tematy mozesz zrazic dziewczyne do siebie" To się rozstaniemy. na pewno przed seksem musiałbym z nią o tym porozmawiać. :P🖐️ Jezeli ktoś jest ogotwy z kimś iśc do łóżka to chyba tez jest gotowy by rozmawiać na takie tematy. :)🖐️ "sam sie hamujesz, nie wiem po ch*j? porownanie fotek do seksu to troche nie na miejscu, moglbys pokazac troche dobrej woli" Cienias i tchórz jestem przyznaję ale liczę na to, że zaakceptujesz mnie takim jakim jestem. :P🖐️ Poza tym jest tu wiele osób, ich proś o foty. :P🖐️ Określiłem ale nie chciałem przez to obrazić, wiesz jaki mam pogląd na tą kwestię. :P🖐️ No też jestem ciekaw dlatego wyślij. ;)🖐️ Sczególnie, że powiedizałaś, że to zrobisz, jak ędziesz mieć nowe. :P🖐️ Na pewno wyszłaś pięknie i niewinnie. :classic_cool:🖐️

jakies wymagania jeszcze? przodem? a moze z profilu? tylko twarz czy moze calosc? ubrana calkiem a moze nie? :-O

"jakies wymagania jeszcze? przodem? a moze z profilu? tylko twarz czy moze calosc? ubrana calkiem a moze nie?" Przodem Jedno mozę być tylko twarzy, a drugie całego ciała Hmmm możesz być naga, jesli chcesz. :P :classic_cool:🖐️ Dobra spadam. Narazie Kropuś. 🖐️ narazie Tami czekam na fotki, maila znasz. ;)🖐️ Odwdzięcze się kiedyś tam. :):classic_cool:🖐️

hahahahha prawiczek z wiarą zapyta na pierwszej randce laske czy jest dziewicą:D i doda że jest prawiczkiem i szuka dziewicy:d chciałbym siedzieć stolik obok i posłuchac takiej rozmowy i zobczyc mine tej dziewczyny hahahahha ale pierdolisz pzw jesli jestes hetero i nie masz jakiś chorób psychicznych to na to czy sie zakochasz nie masz wpływu, zauroczysz sie i już.i ciekawe czy jak sie dowiesz że jednak nie jest dziewica to w 5 min sie odkochasz? lol

ale chyba nie przez to że sie dowie w tej rozmowie że nie jest dziewica. rozumiem jak laska wyzna że kłamała wcześniej albo pracowała ako prostytutka czy coś ale jakos ciężko mi uwierzyc że wiara odkocha sie i zostawi jak super dziewczyna powie mu że nie będzie jej pierwszym:D

Gość upupupupupupuppppppppppppppppp

nie potrzeba nikogo z prawej :p _____________________ wystarczy Tamara i Julas i te bez motylka mają uraz :classic_cool:🖐️