Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Care69

Czy dziewczyny tez pragna seksu bez zobowiazan?

Polecane posty

Gość Care69

Zastanawiam sie czy Wy dziewczyny tez macie nieraz ochote po prostu na mily, wzjaemny i nieskrepowany obyczajowoscia seks? Po prostu tak jak ja dzisiaj... Chcialbym sie poprzytulac, pokochac... Ale jak pomysle ile zachodu z tym wszystkim to juz mi opada emocja ;)

Gość alison11
jak Ci opada to nie poszalejesz

Gość Care69
Dodam, że stan opadu jest u mnie permanentny i tylko czasami podczas telewizyjnej reklamy mydła "biały jeleń" czuję szarpiące mym starczym lędźwiem skurcze

Gość Care69
Gosciu o tym samym nicku na godzinie 14:59 jest podrobka... Creep will be always creep

Gość Care69
Dodam, że ja korzystam tylko z oryginalnych produktów gdyż pacholęciem będąc nabyłem drogą kupna chiński wibrator analny, który złamał się podczas użytkowania i laryngolog - nie było na wsi innego lekarza - wydłubywał go spomiędzy mych opuchniętych od ojcowskich klapsów pośladków swym zimnym stetoskopem :O

Gość Care69
Że to było na wsi nie musiales dodawac :) To oczywiste :)))

Gość Lenka ...
Najszybciej taką znajdziesz ..... w swojej szafie ... Zakup lalę .. po prostu ... A poważniej ku mojemu przerażeniu takich kobiet jest stanowczo za dużo ... :O

Gość Lenka ...
i robią mi niepotrzebną konkurencję ...

Gość Care69
Tylko z lala sobie nie pogadam... Za duzo? Hmmm... To ja chyba "znakow" czytac nie potrafie skoro ich nie dostrzegam; vide nie spotykam :(

Gość a bo to Ci od razu która powie
Ja nie mam nic przeciwko, ale nie chodzę i nie komunikuję tego wszystkim napotkanym facetom :D

Gość Care69
O, to dasz dupy beybe? To byłby dla mnie pierwszy raz. Wiesz, cztery dychy na karku i jak dotąd wypupczyłem tylko kozę wuja

Gość alison11
zawsze zostaje Ci sam wój:)

Gość Care69
Wojów ci u nas niedostatek więc dwóch chętnie przyjmiemy na znak dobrej wróżby i środek przeciwko zaparciom :)

Gość Care69
Errata... Burak z godzin : 14:59, 15:17, 15:36 i dotychczas 15:40 podszyl sie pod moj nick... Coz... Buraki jakie sa kazdy widzi :) Reszcie dziekuje... No wlasnie skoro nie komunikujesz wiec co robisz?

Nic nie robię. Jak poznawałam jakiegoś gościa, to szybko okazywało się jakie są jego intencje i albo korzystałam, albo nie ;) Toż se na czole/ tudzież cycku nie przyczepię tabliczki "lubię sex, niekoniecznie zobowiązujący do życia w monogamii do końca żywota" :D Przyznam się, że długo nie miałam problemu, bo byłam w stałym związku, ale już nie jestem i mi się z wiosną zaczyna chcieć romansów, hehehe.

Gość Care69
Errata... Errata... Burak z godzin : 16:09 podszyl sie pod moj nick... Coz... Buraki jakie sa kazdy widzi :) Właśnie wysmarowałem sobie pośladki zjełczałym masłem z mleka zdrowych irlandzkich owiec i trzymam dupsko za oknem licząc na przelotne liźnięcia podwórkowych kundelków :)

Gość Care69
No wlasnie... Ech ta wiosna... Widze mamy albo podobny "problem wiosenny" albo podobe podejscie... Tabliczka bylaby cool :)

I problem, i podejście :) Acha, acha, co ja bym robiła z tym sznurem chętnych ciągnącym się za mną przez pół Polski??? :D Oraz co na to mój szef i czy też by dołączył? ;)

Gość Care69
Dlaczego przez pol a nie przez cala? ;) Jak szalec to na calego :) Czy tez cala :)) Sznur chetnych... Nooo... A moze prywatnie cos napiszemy sobie? ;) A moze nie... Szefom zdecydowanie mowimy nie :)

Ja mam przystojnego szefa :D

Gość Care69
Moj tez niezly;) Ale facetow nie tykam :))) A i tak nie odpowiedzialas :)

Gość Kocyk
Zaszalałam raz radośnie i bez zobowiązań,i to tak że hoho,dzisiaj żałuję,ten chłop mnie prześladuje -.-

Gość Care69
Musialas mu niezle dac do vivatu :))

Czy napiszemy coś sobie? :) Zapraszam do kontaktu: Agnese76@wp.pl ;)

Gość Care69
Mozemy sprobowac ;) Albo woz albo przewoz :) Przez pol czy tez cala Polske :))

Gość Kocyk
Care69 -może,ale trochę źle się wyraziłam :P Nie przesladuje mnie w sensie dosłownym,bo od tamtego czasu spotkałam go tylko raz,w sklepie,spłonełam rumiencem,on mnie nie poznał.Sprawa jest bardziej złożona.Ale fakt jest taki,że ostatecznie żałuję :D

A może dzieli nas tylko kilka km, kto wie :D

Gość Care69
jak ta zaba sie nie rozdwoje w odpowiedziach ale... ;) Zalujesz? Hmmm... Wiec nie bylo vivatow ;) ? Kilka km machne w kilka minut :) I problem wiosenny moze bedziemy mieli z glowy :))) Na chwil kilka ;)