Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszcze nastolatka

pytanie. bardzo wazne.

Polecane posty

Gość Jeszcze nastolatka

Bardzo prosze nieco bardziej doswiadczone panie o odpowiedz. Wczoraj w nocy ponioslo nas z chlopakiem i kochalismy sie bez zadnego zabezpieczenia. Dokladnie przedwczoraj skonczyl mi sie okres. Czy powinnam udac sie po tabletke po stosunku, czy nie zajde w ciaze jesli przedwczoraj mi sie skonczyl okres? Dziekuje.

Gość małgorz999
idz po tabletke, nie chce cie straszyc ale niektore kobiety maja tak ze dni plodne zaczynaja im sie nawet pod koniec okresu!!!!!!!!!!!!!! oczywiscie zdarza sie to przy krotkich cyklach, nie wiem jakie sa twoje. kumpela tez kochala sie ze swoim 1 dzien po okresie i co?????????/ w lipcu bedzie dzidzia:) ginekolog mowila ze wredny plemnik moze utzrymac sie u kobiety do 7 dni!!!!

Gość to wszystko zależy od wileu
czynników, prawktycznie nic nie podałaś. ważne jest ile trwają twoje cykle, ile czasu trwała miesiaczka. najlepiej pójść do lekarza by zrobił usg i w razie potrzeby przepisal tabletkę "po"

Gość małgorz999
idz po te tabletke jeszcze dzis!

Gość rayt
ja zaszłam wciaze juz podczas ostatniego dnia okresu

Gość Jeszcze nastolatka
Moje cykle trwaja od 25 do nawet 32 dni czasami. Miesiaczki trwaja od 5 do 7 dni. Chyba polece po tabletke po. Ale sie wystraszylam.

Gość no no nooooo
Lepiej idź po ta tabletkę bo zachowaliście się jak dzieci. Przy cyklach, w których choćby jeden spośród ostatnich 12 wyniósł mniej niż 26 dni - wszystkie dni przedowulacyjne są niebezpieczne począwszy od pierwszego dnia krwawienia!

Gość koniecznie idz do lekarza
przy tak nieregularnych cyklach na prawde nic nie wiadomo. lekarz nie musi cie od razu bombardowac wielką dawką hormonu, zrobi usg i stwierdzi czy jest to konieczne (spawdzi czy jest to czas płodny) a i zrob to jak najszybciej, niby masz 72 godz ale jednak im szybciej tym lepiej.