Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to istna paranoja jakaś

Nie przyznał się do dziecka!!!

Polecane posty

Ale jestem wkurzona. Miałam dzisiaj rozprawę sądową o alimenty i ten debil nie przyznał się do dziecka. Stwierdził, że to dla naszego i jego dobra. Super, a ja teraz muszę czekać na termin badań lekarskich, później wyniki i jeszcze czekanie na termin na kolejną rozprawę. Imbecyl. Ile czeka się na wyznaczenie terminu badań? W 2 miesiące da radę się wyrobić czy czeka mnie dłuższy okres oczekiwania.

Gość wewerwrwer
ądry koleś.Zrobiłbym to samo....A co,kaski się zachciało...?

Duża pewność? Nie ma żadnych wątpliwości. Ten imbecyl gra na zwłokę, ale nic z tego nie będzie miał jeszcze wybuli więcej. Tak go mamusia pokierowała :-o

Gość
to zalezy od postepowania i od tego czy sad wyda nakaz ... ale zwykle ok miesiaca chyba walcz dziewczyno walcz a potem mu zaloz sprawe o znieslawienie/ straty moralne (sugerowanie, ze nie jego dziecko to sugerowanie ze sie puszczasz), niech placi imbecyl jeden ! zrobil a chce sie wymiga c ;/

Gość
no w sumie... jak udowodnia ze to jego to jeszcze go obciaza kosztami procesu i badan, niech ma za swoje, oszczedny jeden

Gość walcz_kobito
walcz kobieto. Gdyby moja matka nie zasądziła alimentów takiego palanta jakim jest mój ojciec to bym był dzisiaj nieziemsko wkurwiony. :D I to nie to że kaski się zachciało ale to że będzie potrzebna. A się należy. Udupić idiotę idiotę i tyle. Dziecko ci potem za to podziękuje, kiedy okaże się, że bez tej kasy nie byłoby za co kupić ciuchów, książek albo tego na co dziecko ma ochotę... - bo to jego pieniądze będą.

Oczywiście, że będę walczyła.

A powiedzcie mi czy na tych badaniach to wyjdzie na sto procent kto jest ojcem? Bo ja mam tak naprawdę kilku kandydatów:O

Gość a po jaką cholerę
łapałaś go na dziecko? Ja na jego miejscu spieprzyłbym za granicę a tobie przysłał zdjęcie wypiętej szyderczo dupy 🖐️

taaaa..tylko jest tez druga strona medalu...moja kumpela ma takiego cudownego ojca biologicznego,ze tylko czeka zeby ja zasadzic o alimenty..zarabia na czarno i potrzebuje wsparcia ze strony pracujacej corki

Gość
o jak slodko... podszyw? zalezy czy robia z grupy krwi czy genetyczne... jesli z krwi nie wychodza jednoznaczne to sie genetyczne robi...sie ostro zastanow bo jak to nie ten, to jeszcze ty zaplacisz i do nastepnych pozwoo nie beda podchodzic powaznie

nie wiem szczerze mowiąc kto mi te dziecko zrobił. było ich trzech na imprezie. ale przecież ktoś musi płacić , a trafiło na niego.

Łapałam go na dziecko? Człowieku, to dziecko to jego niespełnione marzenie. Tak bardzo chciał założyć rodzinę i wszystko byłoby dobrze gdyby jego matka nie wtrąciła się do naszego związku. Tak nim pokierowała, że zaprzestał się nami - nami jak nami, ale dzieckiem - interesować, olał, wypiął dupę i to bez wyjazdu za granicę.

Gość
--> tak szczerze, niech corka zalatwi dowody, ze ojciec zarabia na czarno, to moze byc cololwiek, zdjecia jego w robicie, monitoring stanu konta (jak nie pracuje to skad wyplata?), co sobie oststnio kupil, zapis rozmowy w ktorej on mowi ze pracuje, cokolwiek... dane z mopsu (jak nie ma dochodiow to pownien tam byc zarejestrowany)... albo niech detektywa wynajmie, taniej wyjdzie niz bulic na lenia do konca zycia bo alimenty mozna oczywiscie, o ile jest udowodnione, z enie ma srodkow do zycia rodzic

Gość
paranoja- walcz walcz walcz niech go sciagaja z tej zagranicy niech ma za swoje tchorz jeden

drogi podszywie - nie wzruszasz mnie. Odnośnie łapania na dziecko. Rozumiem, że 100% kobiet, które ubiegają się o alimenty to wywłoki łapiące na dziecko tych biednych, niezaradnych samców? Chuja wiedział gdzie włożyć, więc płacić też może.

a wogóle to czeka mnie jeszcze kilka spraw o alimenty gdyż absolutnie nie żałuje tego kroku. nikomu.

Gość blkekekeke
Tak chciał rodziny i się nie pobraliście? Bzdura. Najłatwiej zwalić na jego matkę. jak ktoś mam popierdolone we łbie i łapie faceta na bachora powinien się liczyć z tym, że jest dla normalnego faceta zwykłą kurewską dziwką :O

Dodam, że we mnie jak ktoś chuja wkłada (a wkładają często) to zawsze muszą płacić. Taka profesja :D

W takim razie pazerna ze mnie dziwka, bo mam zamiar wyciągnąć od niego bardzo dużo. A za granice nie wyjedzie, co do tego mam pewność. Interesy ma legalne, więc płacić będzie sporo już ja tego dopilnuję. Ślub miał być, cywilny, bo innego nie chciałam na jesieni - we wrześniu.

Gość jestem za a nawet przeciw
Ttakim ciotom jak blkekek... mogli by obcinać kutasy wtedy byli by pewni że nie dają się złapać na bachora

Gość gładka powierzchnia dupy
Nie przejmuj się tymi dewiantami. W ich mniemaniu tylko kobieta rozkładająca nogi ponosi winę za późniejsze konsekwencje tegoż czyny, faceta w tym wszystkim nie ma, a jak jest, to bogu ducha winny. Walcz o swoje. Mój ojciec do mnie się nie przyznał mimo tego, że ślub za sobą mieli. Związek 23 letni, więc myślę, że to nie ma znaczenia. Zachciało mu się zabawy w sex, więc niech pałci.

Gość ale wy jestescie niedouczeni
jak ten dziad nie bedzie placil alimentow to wy bedziecie to robic, tak trudno to zrozumiec?

Gość poradniczek parwny
Jeśli delikwent nie bedzie płacić alimentów, ściągnie na swoją główkę komornika, jeśli ten jednak nie ściągnie ani grosza od delikwenta, to zasądzone alimenty będzie płacić Fundusz alimentacyjny (jednak tylko do 500zł) - a tym "FA" nie ejst kto inny jak "MY". Później jednak delikwent będzie musiał oddać państwu, to co musiało w imieniu delikwenta płacić... i jeszcze zapłaci odsetki... a jak się zbierze za parę lat to, to co zarobi za granicami państwa odda państwu w zamian za utrzymanie dzieciaka danego delikwenta.

Gość Taka sama sytuacja
miala miejsce u mojej siostry.Nie bede opisywala szczegolow ,kilka razy sad wyznaczal termin badan,gosc sie nie stawial ani na sprawy ani na badania.Sedzina uznala ze celowo unika badan bo sie boi ich wyniku,przychylila sie do wniosku mojej siostry i uznala ojcostwo.Sprawa trwala prawie trzy lata.Facet ma kilka tys.dlugu zaleglych alimentow,nie placi.Zostal wciagniety na czarna liste i grozi mu odebranie prawa jazdy. Sprawiedliwosci stalo sie zadosc.Zycze wytrwalosci.

Gość
tak a bedzie wpisany do krd (krojowego rejestru dlugow) i bedzie mial przesrane za dlugie nie placenie pojdzie do wiezienia po prostu (mialam praktyke w zakladzie karnym, triche tam bylo takich co za alimenty siedzieli )

Gość
jak nie placi to zakladasz mu spawe o natychmiastowy zwrot zaleglosci, uchylanie sie od wyroku sadu 9w tym wypadku koniecznosci placenia) jest przestepstwem, wiec zwykle idzie sobie do zk

Gość poradniczek parwny
Więc kochani, to nie jest takie proste "nie płać", "ucieknij" i nara. Kary nie unikniesz.

Gość powodzenia w walce
bo gdyby, to było takie "zawsze trzeba płacić", to nie byłoby takich długów.